UTMANAD

Fick en komentar att jag tydligen blivit UTMANAD till att bli veckans blogg.
Då ska man skriva nio sanningar om sig själv och sedan kopiera ett inlägg, fattar inte så mycket men va fan jag testar. :P

Nio sanningar om mig själv
- Livrädd för clowner
- Gillar inte när folk jag känner klär ut sig och går in i en roll
- Älskar att sjunga
- Kan inte kolla klart på en film om jag tittar själv
- Kan åka snowboard bra (efter lite övning)
- Träna att det bästa som finns
- Är överlycklig för mitt rum
- Tar bra hand om andra människor
- Jag ska bli brandman


Nu ska jag gå upp ur sängen! Har sovit i 11 timmar inatt :D
               

Vem har gått upp mest?

Alla har vi ätit som bara den under julen kan jag ana..
I alla fall alla svenskar som firar julen. Jag personligen har ätit mer än vad som är normalt känner jag. Kroppen är uppsvälld och man känner sig som en valross. Jag ska nog ställa mig på vågen när jag tränat tillbaka kroppen igen.

Mitt intag av mat!

På morgonen när jag vaknar mår jag illa och magen bara kurrar. Men jag måste äta frukost för det är vikitgt mål på dagen enligt alla experter. Så den pinar jag i mig så känner jag ingen hunger men det är då inte det lättaste att få i sig mackan eller vad jag nu äter. Oboy kan jag alltid få ner så drickan är inga problem. Sedan under dagen äter man lite då och då tills det blir middag då jag inte är hungrig för har ätit under dagen. Men för att man måste så äter jag middag och sedan står magen ut som om man vore gravid. På kvällen sen när man ska sova mår man illa igen för att man ätit så mycket de senaste dagarna. Samma visa varje dag nu under lovet. Någon som kanske känner igen sig??

Träna försöker jag göra varannan dag och det går väl hyfsat.. Gör någon fysiks aktivtet i alla fall. Så skönt efteråt men när jag vaknar på morgonen så ska såklart ryggen säga ifrån så man får ha ont i den! Hoppas att det blir bra och att det går att träna bort  " den onda cikeln" med alla mina muskler i ryggen. Men va fan man måste ju testa någon metod av att få bort det dåliga..
Jag klagar inte alltför mycket hoppas jag. Det är bara fakta!

Tur att Alex inte är hemma...
Det är faktiskt ganska tomt utan honom när man är så van att han alltid finns där..
Saknar killen men han har det bra nere i Malmö med Fabbe :)

Hej alla glada!

Nu är mitt rum så gott som klart, jag har inga direkta planer den närmaste veckan på att göra om. Jag vill såklart ha en två-sits soffa i rummet men det är ganska svårt att hitta en perfekt. Det får blir när det blir. Nu har jag ett stort dansgolv och det nästan ekar i mitt rum. Men det är skönt. Man kan dansa brake dance som jag och Carro gjorde igår, man kan spela Guitar Hero utan att behöva trängas och man kan ha alla sina saker på golvet. Det är alltså med andra ord sköönt med stort rum och mycket plats! Min säng ser så mysig ut med de nya lakarna och jag vill bara att klockan ska bli mycket så jag kan krypa ner och sova. :)


Igår fick jag min present av Carro, Det var bio med valfritt tillbehör. Låter kanske lite weird men så var det. Jag fick massa godis som man såklart mådde illa av efteråt. Mysigt hade vi men det var det ett killgäng som sitter och kollar på porr och garvar bredvid oss och tycker de är as coola. Suck för dem. Fattar inte hur man ens tänker tanken att, ja men vi går på bio och kollar på porr på vår minidator eller var det var. Sorligt är allt jag kan säga.. Försökte lära carro att göra en frease eller hur det stavas. En sak inom breake dance som jag lärde mig i Torpshammar men hon lyckades inte eller hon stod i typ 1 sekund.. Jag klarar det minsann!
                                 

Snart är det nyår och alla kommer säkert vara på en och en annan fest men jag tror jag ska hålla mig borta från festerna i år. Kanske åker och träffar några kompisar efter jag och Carro har ätit middig hemma hos mig. Jag läste att 370 000 mellan 15-20 år kommer supa eller smälla raketer under nyår och jag känner att jag är en av dem.. Det är inte direkt konstigt men jag kan hålla med om att det är sjukt när man är 15 bast..


 

Det var inte bara en dröm!

Inatt hade jag en så konstig dröm. Jag drömde att någon kom in i mitt rum och satte på en stjärna på min mobil. Vet inte vem jag såg i min dröm men jag blev jätteglad för stjärnan.
Sedan när jag vaknar så känner jag att jag måste kolla på min mobil och det sitter en stjärna på mobilen! Jag har ingen aning om vem det är. Mamma, Tommt och Christopher säger att det inte är dem och tycker jag bara är konstig. Började sedan tänka att det kanske kommer från Sara och Svante som vi var hos igår men det går inte heller för min mobil låg i min ficka hela dagen.. Nu måste jag ju ha kvar den där stjärnan på mobilen föralltid!!
Va fan är detta? Någon som försöker säga något??



Igår fick jag reda på att det står en säng till mig på Hästens lager! jag fick en del av sängen i paketet.
                                                     
                                                       (klicka för större bild)

Julafton hos familjen Wall-Erikson


Så underbar bild!

Mormor fixar med maten

Dags att hugga in på julmaten, shit vad vi åt mycket..

Christopher kunde inte ens gå ifrån bordet för han var så mätt.

Vi väntar på julklappar

Nu kommer dom. Emelie fick äran att läsa på alla paket.

De blev så glada för sin julklapp från oss barn, presentkort på liveit. :)

Nu har mormor lämnat oss och är alla trötta och det är dags att bara prata och umgås som resten av dagen.

Annandagen

Idag ska hela familjen till min morbror ochhans familj och fira Jul.
Det blir nog trevligt. Jag gillar att vara hos dem. Man känner sig lite bortskämd när man är där faktiskt.

På söndag ska jag få min födelsedagspresent av Carro. :) Vi ska gå på bio och massa godis :P Jag ska nog välja filmen Twilight. Eller har någon annan ett bra förslag?

Nu måste jag göra mig i ordning för vi ska åka om 45 minuter och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alltid samma problem. Jaja det är väl bara att ta något som Alex alltid säger.

Måste bara visa en julklapp jag fick av Alex. Älskar den! Vet inte hur många år jag velat ha en sådan..

                       

Tänk på det här!

Har du:
  • hur mycket pengar som helst
  • Fint boende
  • Det nyaste inom teknik
  • Alla prylar du kan önska dig
  • Bara märkeskläder
  • Snyggast i skolan/jobbet
Så kommer du ändå inte vara lycklig förens du har kärlek och vänner! Det spelar ingen roll vilken sorts kärlek, det kan vara familj, vänner, pojkvän/flickvän ja ni fattar.

Det går inte vara lycklig utan kärlek punkt slut!


Ni får veta allt om min jul en annan dag är inte på humör för att visa bilder och vara glad.

Nu ska jag kolla på one tree hill...

 


X-mas

God Jul på er alla pigga och glada!                                 
   Då var det julaftons morgon :D


                

Ha en bra julafton allihoppa!

Emelie vattnar granen

E: Emelie
J: Jennifer

E - Blir det lagom med vattnet nu? så visar hon upp flaskan hon hällt från.
J - Ja, det blir bra.
E - Bra, för det var lite jobbigt.
J - Titta nu växer granen upp i taket!
E - va?! Hon stannar upp och tittar up på granen..

Min syster är riktigt dum!

.

Jippi!!!

Nu är granen uppe!
Nu känner jag att det är jul!
I år ska vi fira jul hemma i nya lägenheten!

Jag undrar hur många år vi sagt att vi velat fira jul hemma i en ny lägenhet och nu har vi det, känns faktiskt ganska sjukt. Det har gått så snabbt. Jag är överlycklig!
Jag kan knappt fatta att det är JULAFTON imorgon!
Granen är inte helt klar ännu men snart, väntar på att mamma ska komma hem med lite grejer bara och julklapparna från mamma och Tommy har inte kommit ännu! Spänningen lider..
Emelie går runt om undrar vems paket det stora är och hon är så nyfiken.
Jag vet vem det är till och vad det är i och det är så kul för hon kommer på alla möjliga ideér på vad det kan vara i och till vem. haha (Kan inte säga vem de är till här för Emelie kanske läser bloggen)

                    

4:e advent

Idag har varit en bra dag :)
Köpt klart alla julklappar nu. En väntar jag ännu på som kommer på posten.. Det var faktiskt inte svårt att köpa julklappar i år, jag visste vad jag skulle ge redan till alla + att jag bara köpt julklappar till nära folk. Så det blev runt 6-7 stycken samanlagt. Skönt!
Har även klippt mig idag. Jag har länge velat färga mitt hår men nu känner jag att det inte behövs, det behövdes en klippning. Färgen har lagt sig och nu är det fint. Tror inte ni ser så mycket skilland, det känns mest skönt.
Har julbakat idag också med mamma och Emelie. Det blev knäck, chokladbollar, mm Sånt som man gör på julen. Maten får mamma och Tommy sköta. Jag sabbar bara all mat när jag ska göra, lite trist men sant. Tycker nästan det är läskigt att laga mat till andra så jag skippar helst matlagningen i huset. Stakars min man i framtiden, han kommer antingen få lära mig eller laga all mat om det inte ska bli köttbullar och snabbmakaroner till middag varje dag. Stakars kille säger jag bara.
     

Äntligen!

Idag kom jag änligen ut på en powerwalk i 45 minuter :)
Första gången efter jag ramlade med ryggen som jag tränar så jag måste såklart börja riktigt lugnt.. Så tråkigt men va fan ska man bli bra igen så är det bara hålla ut. Har kollat upp vad som krävs för att bli brandman och det är en lång väg kvar tills jag är där. Nu fortsätter min träning utan uppehåll! kanske dock lite under juldagarna..





Hemma

Torpshammar vecka
Då var man hemma igen från Torpshammar. Det var en kort vecka men som ändå var väldigt tung och det hände såklart en massa saker. Vem visste att det kunde hända så mycket på bara 4 dagar eller att det skulle göra det.. Både positiva och negativa saker. Det har varit skitkul ena stunden och andra stunden har knytnäven åkt in i väggen!

Rökdykningen gick bra, ryggen pallade hyfsat bra. :)
Provet vi hade gick förvånandsvärt bra, Provet handlade om njurarna
Vi fick se på Bröderna Lejonhjärta på en lektion fast dock var det en obdokutonsfilm innan som vi skulle se som var ganska obehaglig att se.
Uppe på Gälde där vi bor var det kabalik och rörigt lite då och då men roligt hade vi ändå.




Ja vi har som sagt det ser mysigt ut med al snö och det var det! Önskar att det ska vara snö i piss Stockholm på julafton men det vet vi alla att det inte kommer att vara.
Nu har vi Jullov och det ska bli hur skönt som helst. Bara ha det bra hela lovet. Snö kommer det bli några dagar uppe i Sälen i början av Januari. Ska bli kul.

Tjaao

Morgonpigg!

Varför ska jag vara morgonpigg och sjukt trött på kvällarna?!

Folk som sover och vaknar vid två. asså jag fattar inte hur de gör..

Jag kan inte sova länge, det går bara inte. Spelar nästan ingen roll när jag går och lägger mig. Inatt somna jag väl runt två halv tre någonting ja men gissa när man vaknar och är klarvaken, jo halv tio!

I hela mitt liv har jag varit morgonpigg och det spelar ingen roll hur gamal jag blir verkar det som.. Eller hur mycket jag än försöker att sova länge..

Och så är jag alltid sjukt trött på kvällarna.. Gör jag ingenting somnar jag.. Ska det inte vara tvärtom i min ålder!?

Nu har jag inga syskon i rummet som jag väcker på morgonen utan nu är det Alex som har fått lida med min morgonpigghet och jag antar att han har tröttnat ganska stort.. Men va fan ska man göra.. Han ligger och sover och jag kan bara inte sova längre.. Någon som har något tips om hur jag kan sova längre på morgon?

Behöver jag inte lika mycket sömn som alla andra eller vad är problemet?!


Idolfinal!

Ikväll är det Idolfinal och det ska jag se på!
Det blir tittande hemma hos familjen Ahlström.


Jag och säkert mer än 60% av sveriges befolkning tror att kevin kommer att vinna.
Det skulle vara kul om Alice vinner för att Kevin kommer bli artist oavsett om han vinner eller inte, det vet man bara för killen har det verkligen i sig.

Hur kommer det sig att tvåan i Idol alla år har blivit kändare än den som vunnit Idol? Som förra året när Marie Picasso vann, Agnes är nu mer känd än Marie. Året innan var det lika dant.
Spännande om att se hur det går i år då.. Återstår bara att vänta och se. :)

Visste ni att säsong 5 finns ute nu (har gjort en halv månad typ) och den står högst upp på önskelistan i år. :D

Nä nu ska jag kolla lite på one tree hill :)




Kärlek!


Liten är bäst

Godmorgon

Snart lucia så nu börjar alla lucia tåg att uppträda för att lucia är ju på en lördag i år så då uppträder skolor innan. Idag är det lucia firande på e-dalsbadet som jag antagligen ska gå på. Emelie ska nämligen hoppa ett hopp, sedan är det ganska coolt att de har lucia tåg i vattnet.

Jag kommer ihåg när man var liten då var lucia en jättestor händelse. Då var det nästan jul! Man var helt uppspelt för att man fick lussebullar och pepparkakor till frukost och man skulle göra sig fin för att vara med i luciatåget. Jag skulle alltid vara tärna men det där förbaskade bandet i pannen kliade jag alltid sönder..

Det är ofta man känner att man vill vara så liten igen, då man inte hade några bekymmer utan bara lekte hela dagarna.. Ändå gången jag verkligen var arg var när jag skulle ha på mig regnkläder, det var det värsta jag viste!



Jag längtar tills julafton och julkänslan. Det är så himla skönt när man har julmusiken på, klapparna under granen, julmaten görs i köket, alla bara minglar runt och alla är faktiskt jämt glada. Kan inte komma ihåg att vi bråkat någongång på julafton..
Nä nu ska jag inte drömma mig bort, det är julafton om 13 dagar och då får jag känna alla dem där känslorna. :)

Ha en bra dag!

En dag

Blev en dag hemma idag och vad man hittar på då är det här.


Fota rummet så att ni som läser får se lite hur jag har det.


Fick min efterlängtade spegel igår! Så fin men har inte packat upp den ännu. Den ska nämligen upp på väggen på ett annat ställe sedan när sängen kommer.

Två inlämningar har jag fått gjort! Hur bra som helst. Både ska vara klara senast fredag och jag är redan klar. Nästan nytt rekord för min del :D

Här är jag idag.

Jag har lärt mig under mitt plugg i dig att mitt namn är på 32:a plats på topplistan och betyder vit våg och vacker kvinna. Nå vad säger ni? haha
Nu fick ag brottom måste börja göra mig i ordning, ska åka till jobbet om tjugo miuter.

Tjao

Wihow

Det går seegt fram i veckorna nu för tiden!

Det är väl för att det är 3 dagar kvar i gustavsberg sedan är det torpshammar nästa vecka.. Rökdykning nästa vecka, hoppas ryggen pallar det! Viljan vet jag pallar!

Idag när jag kommer till smärtomottagningen tror ni inte att det är inställt.
Vem är så dum och meddelar 15 minuter innan att det är inställt. Första gången säger han att det är så viktigt att alla måste komma i tid och man måste meddela om man kommer sent..


Julafton näramar sig och man kanske borde börja köpa julklappar.. Någon som har en bra idé på vad man kan köpa till föräldrar? Min mamma önskar sig en tallriksserie med alla tillbehör och det vet ju alla att man inte har råd med som studerande då man får 1050 kr i månaden!

Nu är det dags att uppträda som grease! Dock är två medlemer int här utav fyra.. Så de blir uppspel på två personer. Jag och Johanna ska dra ihop någotnting tilsammans...

Kalas för Emelie & Jennifer

Gårdagen vart lyckad!
Det var trevligt och alla var glada.
Fina presenter fick vi också.
Kul att träffa alla, de gör man ju inte så ofta.


Nu blir det av till farsta och shoppa med syrran och Alex.


Bilder från gårdagen kommer här:

Har du inte sett den? Se den nu!

Hela du kommer vara glad när du sett filmen, jag lovar :D


Lugn Fredag

Idag blev det ingen skola utan en långhelg.. vaknade hos Alex och sedan blev det hemgång med plugg och slapp dag hemma. har fått mycket gjort redan och klockan är bara kvart över två!
Snart kommer Carro så ska vi vara hos mig ett tag sedan ta en sväng till Farsta och sedan blir det tacos och Idol hemma hos Carro, kommer bli mysigt.
Imorgon kommer hela tjocka släkten om man kan kalla den så tjock inte så stor men det räcker och blir över.

Igår fick jag massa fina presenter och dagen var väldigt bra :D Skolan en stund sedan hem till min Alex som sov som vanligt och bleb skön middag med familj och filmtittande hemma hos Alex lite senare :) Mamma Mia var det som gällde!
Jag fick en Tv och en dvd, dvd:n är så snygg!  (Tvn har jag haft i mitt rum sedan jag flyttade in i nya lägenheten)

Allting är så bra just nu :) Hoppas det fortsätter så, ryggen är det ända som inte är helt men jag är som vanligt ändå..

Anamaria, grattis till ditt barn :) Lycka till med allting!

Tjao
Ha en bra fredagskväll, det ska jag ha!

FÖDELSEDAG

Idag fyller jag äntligen 17 år!

Har varit en bra dag hitils som började med frukost på sängen av Alex :D

Ikväll blir det Mamma Mia filmen som jag fick imorse av Alex (om han går med på det)

Snart dags för tacos och kladdkaka till efterrätt, mums!

Tjao

Jul i alla hus

Nu börjar det det bli jul i alla hem
De är så mysigt och det känns så varmt

Är det någon som har missat julens radiokanal?
Isåfall måste du klicka in på länken nedan


http://www.julradio.se/            
   

Just nu är det hur mycket plugg som helst så det är vad jag har för mig på dagarna..
Glöm inte att jag fyller år på torsdag :D 17  år! wihow

Ha det så bra

RSS 2.0