Turkiet

Yes, jag FÖRSOV mig!
Min familj trodde att jag hade vaknat för de hade hört mig stänga av klockan men icke sa nikce. Emelie väckte mig istället halv fyra och nu är den tjugo i fyra.

Aja det kommer säkert bli en toppen resa ändå även om det började lite jobbigt!

Kommer hem den 2:a Juli 01:35 :D

Puss och kram

Resefeber? Svar: JA!

Nu är allt klart, packningen är packad, duschat har jag gjort och till och med epilerat benen som för övrigt inte alls gör ont längre är klart, har bara handbagaget kvar som man kanske ska lägga ned en bikini och de vktigaste i OM väskan plötsligt skulle försvinna, någon kanske tycker min lila väska är såå fin! HAHA

Nu har jag inte ont i huvudet, mår inte illa, känner mig inte hängig, har inte ont i magen visst låter det bra?! Men jag har BARA ont i den förbannande jävla HALSEN! Så pissigt ont det gör.. :( Alex kunde väl ha stannat på Kållandsö så man skulle sluppit att pussa på honom så mycket! Men jag kämpar emot halsen och låter inte den hindra mig!

Åh, snart ska vi åka eller snart och snart ska försöka sova lite först för vi åker inte förens vid halv fyra inatt (eller kanske imorgon bitti, vad säger man?) så det gäller att vara lite medveten i alla fall så det kan se att det är jag på passet liksom. Jag hoppas verkligen allting med flygning går som det ska, annars vet jag inte hur jag blir. Jag blir så nojig när det är förseningar eller om de ska laga någonting på planet  (Ja, det har hänt!) och sedan ska man gå på och vara nervös hela resan. En sak jag inte behöver oroa mig över är i alla fall vädret för de blir nog bra där uppe i luften.

Fick ett sms av min älskling precis och de har det väldigt varmt på Gran Canaria, upp mot 45-50 grader varmt! Tydligen värme från Afrika som kommit dit.. HAHA De har de i alla fall det toppen! :D

Nu ska jag ta och dricka en jättegod citron-läsk och glo på TV.



23 juli

Godmorgon!

Inatt har jag haft en jobbigt natt, när ja väl somnade vaknade jag. Och så höll det på så hela tiden, samanlagt tror jag att jag vakna sex gånger.. Idag nyser jag och halsen gör ont, ingen hosta! (men dagen är inte slut ännu..)

Snart ska vi ta bilen ut till Värmdö. Jag hoppas vädret spricker upp så att man kan få lite sol när man badar.

Men först ska jag klä på mig!
Ha en bra dag :D

Bild tagen igår

De blir inte alltid som planerat.

Det jag trodde veckan skulle bjuda på stämde då inte!
Igår fick jag ont i halsen och idag spydde jag nästan och har HUVUDVÄRK! Undra vad morgondagen bjuder på, kanske hosta?
Igår, då blev det en chilldag ute i Skärholmen med familjen. Sov till halv två ju..
Idag blev det en dag på skansen med kusinen Martin!
Imorgon blir det pooldag ute på Värmdö.
På fredag ska ja växla pengar och packa.
Planet går 06:35 på lördag :D

Dagen idag var väldigt kul! martin har så mycket för sig hela tiden och han skulle klappa ALLA djuren. Björnana var dem ända som han inte ville klappa för ungarna busade och lekte men han trodde de bråkade tills vi hade förklarat att de busar. Efter ca 10 min så förstog han att de bara lekte. När han såg alla nappar på lillskansen blev han helt mållös, bara stod och titta hur länge som helst tills han frågar om han får ta en? Han skulle även klappa en uggla, en ekorre och alla fåglar! Ungar är så sköna!
Här kommer massa bilden från dagen på skansen



Nu är det slut på bilder!

Shopping för några dagar sedan

Bikini från Inter Sport.
120 :- på rea



Goggles från Guldfynd.
50:- på resan



21 juni.

Igår kväll träffade jag min älskling som jag var hos hela natten tills det var dags att åka till Arlanda för hans del. Sov till halv två idag! Snacka om att det var skönt, dock somnade jag kvart över fem typ.. Något som inte var lika skönt var att vakna med en brännande hals! Jag som tror jag har världen bästa imnunförsvar men inte, Alex kunde minsann smitta mig. Grattis till honom!

Så dagen idag bjöd då inte på så mycket, köpt ett par nya hörlurar. Mina gick sönder för någon vecka sedan och jag skulle omöjligt kuna resa utan några. Tänk er att inte kunna lyssna på musik under en resa?! Nej jag tror nog inte det skulle hända!
Rosa Skullcandy hörlurar för 199:-



"Gurkan"

Satt precis och kollade på Sveriges värsta bilförare och det är ju bara för bra!
Hur kan man vara såå dålig?! Gurkan som "vann" eller vad man nu kallar det blev så himla chockad att han blev Sveriges vrsta bilförare! HAHA Som han själv sa "Hur ska jag kunna baka sicksack när jag inte kan köra rakt fram?" Hur skön som helst!

Vet ni? Ibland känner jag mig som dem.. när man sitter där framför ratten och ska köra ut från en utfart exempel och så ser man inte bilen som kommer och bara släpper allt och böjar skratta! HAHA Eller när man får motorstop i ett rödlyse med massa bilar bakom sig, hur stressigt är inte det?! Då skrattar man inte utan försöker starta bilen igen!

Jag har faktiskt kört en del. Har varit ute på motorväg och vanliga vägar, men nu var det ett bra tag sen sist.. Senast vi körde var jag så sur efteråt så jag vill inte köra mer.. Förstår inte hur det ska gå till för mig att lära mig köra bil..

Vänta bara tills det är mig ni möter i trafiken! Mohaha

Godmorgon.

I förrigår fick jag som sagt träffa Alex och vi umgicks igår också. Vi hälsade på hos hans brorsa i hans nya lya som var väldigt fin! Tänk när man själv ska flytta hemifrån :) Längtar lite!

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på. Ska hoppa in i duschen snart och så ska jag träffa Alex under dagen och säga hej då, det är ju dags för han att åka till Spaninen inatt! Är så glad för hans skull.

Så, vad bjuder denna vecka på?
- En sväng till Lindas landställe
- En dagstur till morfar i Nyköping
- Packa
- Flyga till Tukiet 06:35 på lördag
- Och självklart träffa tjejerna!
- Bygga på min bränna ute i solen?

Allt går bara man vill!

Jag blev precis helt förälskad i en klänning från gina tricot.

Men har inga pengar till den.

Jag bestämde mig då för att försöka få fram pengar på något sätt halv elva på kvällen.. Någon vill väll ha någon tjänst gjord av lilla mig..

Kollade om Gabriel behövde barnvakt men det behövde han inte...

Kollade med mamma och hon ville betala, men vi ska resa..

Tänkte om jag skulle låna pengar, men de är inte kul..

Kom sedan på den briljanta idén att fråga om jag ska städa lite hos mormor!

Dock var det en dum fråga kom jag på när jag ringde för min mormor städar varje dag. Men jag frågade ändå, tokig som jag var. Hon började skratta lite smått för hon hörde hur mycket jag tyckte om just denna klänning. Och lyssna nu!

Hon bestämde sig för att ge mig klänningen helt enkelt!

Min mormor är bäst!


Klänningen får ni se på mig imorgon! (hoppas jag)

Dock krävs det mer en ett samtal i vissa fall...


Dan Henderson and Michael Bisping






Ja, jag är glad nu :D

Om två dagar får jag träffa min kille som jag har saknat i snart fyra veckor!
Måste bara kommentera en sak.
Jag har varit på Grönan idag och det var så många par där, men jag är tamefan säker på att ingen kille är lika bra som min! Jag tror det stämmer på riktigt! Jag såg så många som ska vara så "snälla" mot sina tjejer att jag dör! En kille ska ha stake och kunna säga ifrån till sin tjej. Annars är det ingen att ha. Jag kan inte förstå hur en en tjej står ut med en kille som inte vågar "bossa" eller kan ha en duskission!
Nu låter jag som värsta tänkbara flickvännen ever. HAHA


Min nya fina cykel =)

Idag har jag varit på stan med en tjej som heter Malin och självklart hade vi det jättetrevligt! Kul att ses igen =)

När jag är påväg hem ringer telefonen och det är mamma som undrar om jag har tid att komma till sickla för att kolla på en ny cykel. Och sjävklart hade jag det.
Och titta vad vi kom hem med! (Den här är grym, min nya pärla!)
Det här blev min sista cykel som jag fick av mina föräldrar.. Låter lite läskigt faktiskt!
Men jag fick öva på att bygga ihop den helt själv, är man händig så är man :P (Tommy hjälpte lite och skruva åt hårdare..) Nu ska den bara pumpas så är den redo för en cykeltur i det fina vädret!
Har man en snäll mamma så har man =) Tack mamma!



Juste är det någon som vill köpa min gamla cykel så säg bara till.
Säljer den för ett billigt pris!


Mardrömmar!

Som ni vet är min pojkvän på landet. Vi har nu varit ifrån varandra 3 veckor som jag anser är länge. Men va fan vill man så klarar man det.
Nu till varför jag drar upp det här ämnet.
Dom senaste två nätterna har jag haft mardrömmar om Alex. Inga roliga alls! Vaknar mitt i natten och tror att det jag drömt precis har hänt, var tvungen att sätta på datorn inatt bara för att se om en sak var sant.. Och så ligger man och undrar om det var en dröm eller om det faktiskt händer just då.. Har hört om folk som drömmer en sak och just då händer det i verkligheten, eller kommer hända..
Åh, mardrömmar är hemska!

12 juli.

Idag var en toppen bra dag med bara glatt folk! Dagen bjöd på allt som har med sommar att göra bränboll, volleyboll, bool (staving?), picninc, bad, och såklart en massa god mat. Helt enkelt en lyckad dag! Bilderna får tala för sig själva.


Stolt storasyster!

Det är nu SM i simhopp och MIN syrra är med!
Imorse hoppade hon från 1:an och imorgon är det 3:an.
Idag gick det sisådär för henne, men som en av fullgubbarna nere i centrum sa idag "Vet man varför det gick dåligt så gick det bra, vet man inte? då gick det dåligt." Så sant som sagt. Så alltså gick det "bra" idag!
Måste bara säga att Emelie tävlar inte längre bara mot tjejer i samma ålder utan nu i större tävlingar är det alla åldrar, den älsta var runt 25 och Emelie är 13(näst yngst) och det var 16 tävlande idag!
Jag är en stolt storasyster =)


(Bild från förra sommaren)

Jag har då haft en skön dag idag. Började med att kolla på syrran imorse och efter det har jag hållt på med all min musik, ni vet sorterat, raderat och lyssnat på så bra musik! Börjar man dagen med en bra låt så blir hela dagen bra. Håller ni inte med?  Har även gått en låång promenad, det kändes som om jag skulle kunna gå vart som helst. Benen vet vad som gäller nu för tiden! Ni där ute som tänker att det är så tråkigt att gå ut och gå, tänk en gång till. Hitta några riktigt sköna skor, bekväma kläder och bra musik i öronen och bestäm en runda du ska gå så kan jag lova dig att det är skönt. Man får rensa tankarna och skita i allt för en stund.

Imorgon är det sommardag med släkten, kommer bli kul!

YES, äntligen hände det!

Jag fick ett så bra besked precis!
Dock kan jag inte gå ut med vad för besked här...
Wihow :D

Pippi Långstrump och Jag

Kände mig exakt som Pippi idag
Jag satt på mitt golv och räknade alla mina "guldpengar"
Dock har jag inte en lika dan väska som hon förvarar sina "guldpengar" i och ingen Hernilsson som hoppar runt bland alla högar..
Fick 531,50:- bara sådär liksom



Music.


Nöjd.

Satan vilken träning det blev idag!
Är helt slut i kroppen!
Först körde jag bodycombat som är en slags karate träning blandat med boxning. Man slår och sparkar bara i luften så man använder sig inte utav några redskap. Vad lätt tänker du, men jag lovar dig att det är skitjobbigt. Man rör på sig hela tiden. Slår man inte så sparkar man annars så hoppar man.
Sedan körde jag bodypump och de är ju när man använder en skivstång och tränar alla stora muskelgrupper i kroppen. Skitbra kombination att "värma upp" med combat och "avsluta" med pump.
Men jobbigt!

Kvällen avslutas med Sex and the City filmen :D (de blev en bra dag till slut)
Påväg till träningen

Jag bara fullständigt hatar denna dag!

Nu finns det ingenting att göra.
- Vissa personer orkar man bara inte med.
- Gå ut och träna går inte, för det REGNAR.
- Skulle träffa Maxime men de blev inte av.
- Kolla på tv/film är långtråkigt.
- Hänga vid datorn har jag gjort.
- Städa behövs inte.
- Shoppa har jag inga pengar till.
- Till och med spelat kort har jag gjort och då har man tråkigt!
- Ringt och snackat skit har jag gjort och det var inte bra!
Nu vill jag bort härifrån! Ut på landet eller nåt..

Kanske ska man övnigsköra lite idag?
Fast undra om mitt tålamod tillåter det idag..

Aja ikväll ska jag i alla fall träna två pass, bodycombat och bodypump!

Jag ska nog ta och epilera mina ben och under armarna! Bara för att plåga mig lite nu när jag ändå har en piss dag!

Ska kanske ta och bli glad någon gång under dagen för jag har ju kommit på en sak! Folk i min omgivning har påpekat att jag har lite kort stubin.. De senaste halvåret. Och för några dagar sedan kom jag på vad det beror på!! Så kanske om en månad har det blivit lite bättre. Hoppas jag!

Vad gör ni när det regnar hela tiden?

Jag är så glad NU!

JAA ÄNTLIGEN!
Nu är resan bokad till Turkiet och denna gång ska vi till en stad som heter Kemer.
Det blir ett jättefint hotell med all inclusive. 100 m till stranden och 200 m till centrum + att det ryktas om att det finns ett dlefinarium vid marinan som ligger nära centrum. Hmm. Låter väldigt ntressant! Och det är tydligen jättefint med berg som "omringar" den lilla mysiga staden. Åh, vad skönt det ska bli att komma bort från Sverige och bara få leva ett turist liv. Tydligen är 90% av turisterna Ryssar :/ men Svenskar blir tydligen extra trevligt bemötta =)
  

Inlägg till bara Carro!

GRATTIS CARRO PÅ DIN 18-ÅRS DAG!
Ikväll smäller det! =)



Det är så dåligt väder men jag har bra kläder

Så nu är det in till city med som gäller med Miss Fati och Tovelito!
Ska man shoppa eller inte? Hmm. Det får vi se när vi är där inne.
Vill ju så gärna ha ett par jeans shorts!
Vi ska även leta efter en svart väska med nitar på som Fati har fantiserat om nu i flera dagar..Bra att man vet vad man vill ha i alla fall. =) Ska bli kul och se hur lång jakten blir på den speciella väskan..
Ikväll ska vi nog hänga med några kompisar här i Hökis (fati tycker de är så kul att jag skriver Hökis, Så bara för dig Fati!) som säkert kommer bli jätteskoj! =)

Frukost.

Har inte blivit någon hitt på senaste tiden.
Jag äter frukost nästan varje dag och varje gång är det lika jobbigt.
Kroppen vill inte ha.
Magen säger Nej.
Ska jag vänta längre innan äta efter jag gått upp kanske?
Såna dagar som jag tränar tycker jag det är viktigt med frukosten,
som idag är en sån dag. Har ätit min frukost nu men gott var det inte (bara skogsbärs drycken)
Kanske ska göra smootisar och dricka istället?
Om en timme är det bodypump så nu ska jag bara slappa tills dess =)

Kärlek.

Att vara kär är något som alla människor måste få uppleva
Kärlek går inte att ersätta
Att vara kär pirrar i magen
Det ger en sån energi och positvitet
Sakna sin kärlek är inte kul, det är precis vad jag gör just nu.
Ta vara på varje dag med den du älskar

Du vet aldrig när du inte får uppleva den längre
Vad skulle livet vara utan kärlek?


6 juli.

En dag som nästintill ingenting händer.
Nu ska ni minsann få lyssna på min underabra (läs långa tråkiga) dag! Wihow

Imorse sov jag tills jag vaknade, som om man inte gör det varje dag liksom när det är sommar. Varför ställa klockan liksom? Man har ju solen som väcker en..!

Jag hängde hemma här och lekte fotomodell framför kameran, ego? Ibland så.

Sedan var det bara att samla energi och åka till banken och skaffa ett sparkonto.. Väntade 35 min på att det skulle bli min tur. Miljön där inne kan ju vara lite roligare! Det kom in ett barn med sina föräldrar som sa " Mamma, vad är det här? Är det ett sjukhus?". Jag började as garva inombords, håller fan med ungen! Fatta att jobba där, nej det är ingenting för mig! (Även vill jag bli sjuksköterska?)

Sedan tog jag en powerwalk tillsammans med mina bästa skor och min mobil med skitbra music och körde styrka när jag kom hem(musklerna är påväg)! De kan ni inte slå minsann.

Sen tog jag en skön dusch!

Snart kommer två vänner till mig. Vilka kan det vara?
En är kort och brunhårig, ganska lik Beyonce faktiskt och den andra är lång och brunhårig, sägs vara lik Victoria Beckham enligt en källa jag funnit på internet.. Två riktiga pärlor!

5 juli.

Kom precis hem från ett bodypump pass, skorna gör mig grym!
Klarade alla övningar utan problem (och JA med mycket vikt)!

Idag har jag gjort en total storstädning i rummet, dammsugit, torkat av alla byråer och hyllor, tvättat fönstret! (till och med fönsterkarmen!, varför ska man göra det föresten??..), flyttat om lite, dammat, rensat garderoben, ja allt är gjort och nu är allt rent och fräscht!

Kvällen planer vet jag inte än, får se vad som händer.
Solen tittar visst fram nu och det gillar vi =)


Älskar min Alex

Jag är bara bäst

För det första så köpte jag nya skor imorse som är så sköna!
När jag var ute och gick idag svävade jag på moln =)
Kan ni slå det, Tror knappast de!
Och här har vi en av mina pärlor!

För det andra så köpte jag en kjol för några dagar sedan :o
Trodde aldrig jag skulle ta på mig det igen, klänning var okej men inte kjol förr!
Men nu är det fint!

Tovelitoo och Jag

Nu har jag och Tove sett My bloody valentine!
Fy fan säger jag bara, den var skitbra men även skitäcklig. Gå bara och se den så fattar du vad jag menar. Vad den handlar om orkar jag inte dra, gå in och läs om den istället.
Det är ju en 3D film om du inte missat det, så den är ju lite speciellt när det droppar blod från en hand i din panna! Jag lovar, äkta blod. Riktigt äcklig blev man efteråt..
Såhär snygga såg alla ut i salongen, men jag och Tovelito var såklart snyggast av alla!! (Utom Tom i filmen dåra, visst Tove!?)



.

 

Varför ska man ha rubrik? Orkar inte.

Okej, jag uppdaterar inte men det kanske finns en anledning till det?
Varför skriva om man inte har någonting att skriva om?
Nu är klockan 00:00 och jag önskar mig något som jag aldrig kommer säga till någon!
Kanske lite onödigt inlägg men va fan, man lever bara en gång.
Imorgon får jag sova huuur länge jag vill för ingen ska få ringa och väcka mig och klockan ska inte stå p alarm.
Jag hoppas det regnar så jag slipper ljuset in genom fönstret klockan fem på morgonen! Japp, fem sa jag. Då måste man ta kudden över huvudet och försöka andas genom kudden.. Jag vill ha gardinerna NU!
Idag var det tjejkväll hemma hos Hanna, men eftersom alla ska upp tidigt och jobba  så blev det såklart en tidigt kväll =) Eller jag slutade ju jobba idag, så nu har jag sommarlov wihow!, undra vad man ska hitta på? =)
Kanske ska man boka en tågresa till en plats i ingenstans ute på landet?? Vem vet..
Måste bara tillägga att jag kommer bli en skitbra mamma när jag väl blir det, har ju jobbat med småbarn nu i tre veckor och jag är skitbra på att ta hand om dem. Alla har berömt mig! Känns så himla kul. Idag fick jag ett jättefint kort och en fin hund (gosedjur) så jag inte skulle glömma bort dem. Så gulligt..
Så vad har jag då gjort som är så speciellt?
Jag har skällt på barnen, lekt med dem, uppmuntrat, bytt blöjor, torkat kiss, torkat glass, badat med dem och varför inte tvätta en unge som har smetat in hela kroppen med glass som om det vore hudkräm eller kanske tvinga ett barn att sluta slåss eller hoppa på de andra barnen. Japp, de händer då grejer på en småbarnsavdelning! Men de är ju så gulliga så man nästan spricker ibland så var man tvungen att lämna dem nu när de är så säkra med mig.. =(
Men det var ju ett jobb så nu kommer väll pengarna in på kontot snart :D

RSS 2.0