Måndag igen

Då var första dagen på arbetsveckan avklarad. och jag menar då avklarad. Det är tugnt på jobbet just nu då det är dåligt med personal.. 

Nu ligger jag i soffan hos Alex och ska kolla på halv åtta hos mig. Vi har precis lagat kykling med ris och sallad. Hur gott som helst! Och nu är han och spelar hockeybockey match och kommer hem runt halv nio =) 

Imorgon har jag tagit ledigt då jag ska på ett viktigt läkarbesök.

Måste bara visa hur fin min sovhörna faktiskt är! Stilrent ska det va. 



Mini Makeover

Jag känner för en mini makeover.

Vill börja med håret.

Gå vidare till sminket.

Sedan inte ändra så mycket på kläderna.

Sminket fixas den 19:e mars. Då ska jag, Jessica, Tove och Frida till Balance of Sweden på sminkkurs för varje indivd. Man kommer få tips och hjälp att lära sig sminka perfekt. Samt att vi kommer få bra erbjudanden på sminket de har där. Kommer bli skojsigt. Håret vet jag inte vad jag ska hitta på med ännu. Men det ska fixas innan den 19 mars. I dagsläget sitter det alltid i en toffs eller en knut. Skitsnyggt! eller inte. 

Bild från kryssning med Tove, Jessica och Fati 14 december 2009. Fati och Tove gör makeover på mig.



Lat brud

Ny dag. Nya möjligheter. Vad ska jag göra? Funderar på att åka till gymmet men det får bli senare för nu är det så mycket folk där. Det blir nog bara en dag hemma i sängen tills dess. På södagar finns inga måsten. Jag ska fota lite idag. Inomhus. Ska visa er min snygga jacka sen. 

Imorgon börjar ännu en ny vecka om. Sportlovsveckan vecka 9. 


Psst..

Klicka på F5.

Så mycket starkare

Efter att ha sett filmen "Så mycket starkare" fick Jag en sån känsla om att jag vill komma med någonting. Jag vill betyda något inte bara vara vem som helst. Jag vill åstadkomma något. Jag vill känna mig fri att gör vad jag vill. Jag vill börja med att starta om på nytt. Jag står bara och trampar. Även om det går frammåt. 

Det känns som att jag måste komma på vad just jag ska komma med. Jag vet inte vad ännu. Men alla måste väl ha något att komma med? Det gäller väl bara att komma på vad? Eller? 

Jag vill så mycket! Jag vill resa. Jag vill utbilda mig. Jag vill känna pengar. Jag vill betyda något. Jag vill vara vältränad. Jag vill bo själv. Jag vill kunna stå på egna ben. Jag vill veta hur man betalar alla räkningar, hur man tar lån. Jag vill veta hur man åker tåg. Jag vill veta hur man klarar sig varje månad på en lön. Jag vill träffa nya människor och få nya vänner. Jag vill bilda en familj. Jag vill leva livet. Jag vill Jag vill! Men vad gör jag?

Efter att ha sett denna film har jag insett hur mycket jag faktiskt saknar min skolgång. Vilket inte har så mycket med det jag skrev innan att göra men Jag saknar samanhållningen vi hade i min klass på gymnasiet. Jag saknar det verkligen. Det är något som jag aldrig kommer uppleva igen och att veta det gör mig ledsen. Eller känner man sådan gemenskap på en arbetsplats? På de arbetsplatser jag har arbetat på har det alltid varit krångel och problem. Vilket som inte får mig på bättre tankar på arbetslivet. 

Det känns tungt och läskigt att veta att man måste växa upp och stå på egna ben. Att inte kunna gå hem och veta att mamma är hemma och att inte kunna få hjälp med allt jag inte kan skrämmer mig. Bara att gå på ett viktigt besök hos läkaren på tisdag hade jag aldrig klarat utan mamma. Jag är 19 år och ska väl klara det? Men nej, det är för tunga grejer. Utan mamma skulle jag inte klara mig. Den saken är då säker och det känns läskigt för jag fyller 20 i år. 

Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg men kände att mina tankar behövde komma ut någonstans och det är då inte alla som förstår eller vill lyssna. 

Ibland önskar jag att jag visste alla svar eller att någon sa åt mig vad jag ska göra och välja. Jag har till och med problem med att välja vad jag ska äta för mat eller vilket godis jag ska välja. Hur ska jag då kunna välja rätt väg i livet? Finns det ens en väg som är rätt för just mig? 

En sak är jag då säker på. Min familj kommer alltid stå vid min sida. 




Just nu klockan 06:52

FREDAG :D

Äntligen är det fredag! Och idag slutar jag klockan två, ska bli riktigt skönt! Så underbart. 

Nä nu ska jag dra till jobbet.

I eftermiddag blir det träning med Helen ;) 

Ikväll blir det lugn kväll tror jag :)

Äppelpaj

Vissa dagar på jobbet är skönare än andra. Idag var en bra dag. 

Efter jobbet mötte jag upp alex och gick hem till mig. När vi kom hem bakade JAG en supergod äppelpaj! Det brukar då min kille alltid stå för men idag var det jag som gjorde den och jag måste säga att den var lika god som när han gör den :D Riktigt stolt då jag inte passar så bra i köket. 

Juste, en sak sket sig såklart. Mjölet tog slut och smuldegen var inte klar. Ringer mamma som är och handlar och vips så är det mjöl hemma. Men jag hann då bli helt GALEN innan jag ringde mamma. Vem kollar inte att allt finns hemma INNAN man börjar baka?? 

Jag är inte en så duktig bloggare att jag kom ihåg att fota pajen innan den började ätas så ni får tänka er hur den ser ut.. haha bjuder på en bild från Lidköping i sommras. 



Träningsvärk.

Idag kom träningsvärken sen i måndags! Fy fan. Det känns riktigt bra att skriva att jag har träningsvärk måste jag säga! Jag är igång igen. 

Jag kände att det var en bra idé att gå till gymmet idag och träna bort träningsvärken.. som om det går haha men jag kände att jag skulle gå och träna benen för det är armar och rygg som gör mest ont. Och tro mig jag körde då benträning. Fy fan vad hårt det blev. Mina ben bara skakade när jag gick från gymmet! 

Jag skrev förr att jag inte var så otränad som jag trodde men jag har då en lång väg att gå för att komma upp till samma nivå som jag låg på när jag var på topp. Men jag är då i form ändå. 

Så länge jag tycker det är kul så kommer jag förtsätta och kanske ser jag något resultat i framtiden!

HAHAHA

DÖD.

Shit vilken underbart skönt boxningspass på friskis. 

Helt perfekt träning för mig som vill köra helt slut på mig själv, inte går det sämre heller med Helen som står och peppar en hela tiden! Grymt. 

Gå inte dit klockan 19.00 på måndagar för då vill jag gå. 

Varje vecka.

Och jag måste få en plats. 

Varje vecka. 

TACK.

Vill ha nu

Usch vad jag saknar sommaren och allt den har med sig helt plötsligt. 

Det kan då kanske bero på att jag läste metro imorse där det var en stor artikel om Thailand och jag vill bara åka nuuu. Jag var så inställd på att åka till Egypten i mars och så blev det inget! Är så ledsen över det. Men det är väl bättre att vara i land med kyla och vara trygg än ett land med värme och vara otrygg.. 

Åh vad jag lessnat på kyla och allt de har med sig. Tänk vad skönt om det var varmt! Man slipper alla varma stora kläder, man slipper klä på och av barn tusen gånger med alla dessa lager på lager på jobbet. Man kan ha fina sommarklänningar och fina små skor. 

Nej, jag måste ta tag i det här. En resa måste bokas. Jag vill till solen! NU.

Fast det kanske är helt omöjligt, jag vet. Men drömma kan man alltid.


Turkiet 2009

En båttur sommar 2009

en dag på stranden 2010

Turkiet sommar 2010



TURKIET 2009

Okej att vinter kan vara mysigt ibland men nu räcker det tycker jag.
JAG VILL HA SOL OCH VÄRME!
NU.




En bra måndag för en gångs skull

Idag är en bra dag. Det har gått bra super på jobbet. Slutade klockan tre vilket är underbart. 

Nu ligger jag bara och slappar i soffan och om en timme ska jag möta upp min babe för middag i Farsta innan jag ska träna Box och han ska spela hockeybockey match. Det gäller att ta vara på den tid man har. Jag tror det blir japansk ;) Kommer nog bli hur gott som helst och det är nog inte jättedålig mat att äta innan träning heller. 

Åh det känns så skönt att träna! 

Jag och Alex påsken 09, snart två år sen!



Yoga....

Yoga och Jennifer var då ingen bra kombination. Det var för tråkigt och dessutom var det inge bra för min söta lilla tå då man ska göra mycket töövningar. No more yoga for me. Imorgon blir det BOX och det tror ag då passar mig myycker bättre!

jag måste erkänna en sak. Jag sitter och kollar på Big Brother på TV11 som säker många andra där ute och jag undrar varför man egentligen tittar på det. De är ju samma vissa varje år. Samma saker händer fast på olika vis. 

Ja ja nu kan jag inte sluta kolla på Big Brother så jag ska fortsätta titta. 

I löve you





Jessica och Tove

Jag saknar mina vänner sååå mycket. Det finns två tjejer som jag träffade på gymnasiet och aldrig kommer lämna! 

Jessica och Tove. 

Jag ösnkar att vi hade mer tid med varandra nu när vi alla bor i samma stad och faktiskt kan ses lätt! Jag sitter och tänker tillbaka på våra tre år tillsammans i SMOP07B. FAN VAD KUL VI HAR HAFT! Det är fan helt sjukt. Allt har varit så jävla bra. Att vi inte insåg det VARJE dag då det varade. Nu saknar jag tiden något enormt. jag önskar bara att få uppleva en dag till på gymnasiet tillsammans med er två. Men det kommer aldrig bli så. Så nu tycker jag vi anstränger oss och faktiskt ses mera för alla vi vill ju det! 

Ni två är de personer jag verkligen känner förtroende för, ni är de jag kan vara mig själv och bara släppa loss, ni har aldrig fördomar, ni tror på mig, ni kommer alltid vara dem ni är idag för mig. 

Det kommer inte spela någon roll om jag bor i Lidköping, du Tove i Uppsala och du Jessica i Stockholm. Vi kommer vara lika tajta ändå. Det vet jag! 



Mot gymmet

Nu blir det Yoga i 1 ½ timme. Ingenting jag prövat förut så vi får se hur det går..

Bild tagen idag

Mumma

Det blev då ingen vanlig frukost utan det blev fattiga riddare!

För er som inte vet vad det är för något så är det vit rostbröd med pannkakssmet. Man rör ihop en helt vanlig pannkakssmet och lägger i brödet så det suger up smeten, sedan stekar man den. Sedan har man kanel och socker på. Så gott!


Söndag


Ligger ännu i sängen bredvid Alex som sover än så länge. Jag är sugen på en jättegod frukost med rostat bröd, vaniljyougurt med kanel och ett glas apelsinjuice. Det är en god frukost för mig! 

Idag står det träning klockan på schemat. 

Det ska kanske bli lite städning på övervåningen, den ser förjävlig ut. 

Sen kanske det blir lite fotande. 

Nu ska jag klä på mig och bege mig mot Hökarängen!



Nacka Forum

Idag var jag i Nacka och skulle kolla efter en jacka. Den jag köpte för två veckor sedan lämnade jag tillbaka då jag insåg att den är förr tunn för alla tillfällen. Så jag tänkte att jag hittar en liknande som är lite tjockare. Men det var då lättare sagt än gjort. Men inte kom jag hem tomhänt för det. Det blev ett GorillaPod stativ till kameran, en fotoguid och en tröja. Tröjan hann jag inte fota innan batteriet dog på kameran..

Nacka Forum är då ett köpcentrum jag verkligen tycker om. De har allt man behöver! 

Gorillapos stativ. Det är ett stativ du kan böja hur du vill!

Fotoguid, nu ska jag lära mig mera om fotning :)

Alla hjärtans dag

Jag och Alex är inga alla hjärtans dag fans men lite piffade vi upp vardagen och åt ost och kex och såklart geléhjärtan. Våran favorit! Det är så kul att man inte är ensam om att gilla ostar som är så gott utan kan dela det med den man älskar.De är då inge kul att sitta och äta ost och kex ensam, det känns fel just för att det är såå gott. Man vill liksom inte att den andre ska missa det goda. Förstår ni vad jag menar? hahaha


Bio

Igår var jag och Alex och såg den nya 3D filmen Sanctum. Jag kan starkt rekomendera er att gå och se den då jag tycker den var jättebra. På IMDB har den bara fått 5,6 men får betydligt bättre utav mig. Mycket coola 3D effekter som man inte bara vill missa. Så lyft på dig och stick till biografen! Det är värt det!


Veckan som gått

Oj oj jag har visst inte uppdaterat sen i måndags! Det var då inte bra..

Jag kan ju börja med att säga att det varit en tung vecka på jobbet, torsdag och fredag var rena rama kaoset men vi klarade det minsann. Sen att man somna direkt när man kom hem var en annan femma. 

Jag har köpt GYMKORT på friskis & svettis :D Så jag har nu äntligen börjat träna igen. Denna vecka tränade jag tisdag, torsdag och ska träna imorgon. Måste börja lite lugnt känner jag så jag inte dööör. Men något som jag blev förvånad över var hur tränad jag faktiskt fortfarande är. Jag trodde jag skulle dööö efter ett gympa pass men nej nej det var en lätt match. Bara de att min kordinationsförmåga inte är den bästa. haha

Men iallfall det har varit en tuff vecka.

Alla hjärtans dag

Måndag idag vilket betyder att jag slutar klockan tre, superskönt! Idag tog jag med kameran till jobbet för att fota lite på hemvägen. Och bra bilder blev det minsann! 

Jag är ingen som direkt firar alla hjärtans dag utan Alex kommer hit ikväll och vi ska äta geléhjärtan och bara mysa. Kanske blir det ost och kex också ;) Älskar dig Alex.

Här kommer några av bilderna som jag tog alldeles nyss.



Det är så himla härliga vinterbilder!

Sunday

Idag har varit en typisk söndag. Vaknade sent, var ute på prmenad och sen har jag bara slappat. Jätteskönt! Jag tog med kameran för att ta lite fina bilder MEN när jag ska ta första bilden ser jag att jag har glömt minneskortet. KUL. så det blev då inga bilder. Så typiskt. 

Ikväll ska jag i alla fall se alex hockeybockey match. Sen blir det mys med babe men det blir då inte för sent för imorgon är det jobb som gäller 07:30. 

Man märker nu när man jobbar mån-fre hur mycket helgerna betyder och hur mycket de behövs!

Just nu

I love my new tatto!!

söndagsfrukost



Oboy och rostat bröd! Så otroligt gott :)

GODNATT


IKEA

Idag tvingade jag med Alex till Ikea. Jag ville så gärna köpa nya kuddfodral och en stor växt och då är ikea perfekt och dessutom älskar jag Ikea. 

Det blev en sjukt snygg växt, kruka, två färklickar till kuddfodral och en grym ljuskula (ljuslyckta). Kuddarna fick inte bli fotade idag men de andra kan ni se nedanför :)


Lördag

Nu blire middag med härliga människor hos Hanna!


Att jobba heltid som barnskötare

Tänkte berätta lite om vad jag sysslar med just nu.

Jag har ett vikariat som barnskötare på en förskola i Gubbängen Februari månad. 

Jag jobbar heltid och får göra i princip det mesta som en barnskötare gör. Byta blöjor, torka snor, säga fy dig, krama och mysa med dem, mata, trösta, klä på och av kläder, bära barn, leta efter barn ja ni kanske har listat ut att jag jobbar på en småbarnsavdelning. Rasten på 30 minuter varje dag är efterlängtad kan jag säga. Men samtidigt är det ett roligt jobb och jag trivs jättebra på just denna förskola. Personalen och barnen är jättemysiga!

1 mars vet jag inte vad som väntar i dagsläget, Vi får se! 

Men ja måste säga att det är en skillnad i livet att jobba heltid än att vara arbetslös. Att få in rätt matrutiner, träningsrutiner, sovrutiner, kvalitetstid med pojkvän, träffa vänner, träffa familj och sen ska man ha tid för sig själv. Tips någon hur man orkar?

Träning har jag slutat med senaste tiden. Den ska jag minsann börja med snart igen! Det börjar kännas i kroppen nu att det var ett bra tag sedan.. Inte bra! Jag önskar jag hade råd med en PT så jag fick motoivation! 

Nä nu ska jag smörja tatuering och utslag med kortisonsalva och bepantensalva IGEN.


Åååhh va irriterad jag blir!

Det ända jag vill säga att jag hatar VÅRDEN i Stockholm! Man får ju för fan aldrig ens boka en fucking tid!! Alltid ska man bli kopplad kopplad kopplad och sen blir man BORTKOPPLAD! 

Betalar vi inte skatt för att FÅ vård?!?!?!



Jag säger godnatt

Idag ligger jag i sängen rekord tidigt, kvart i tio! Och fan vad gött det är. det är så mysigt i min säng. Jag har nog världens skönaste säng!

Börjar 07:30 imorgon och jag behöver då min sömn för att klara av dagen på jobbet.


Tatto

Ni ska få se hur min tatuering ser ut runtomkring idag. 
Det är de som kliar och svider..


Bädda sängen eller inte



Såhär ser min säng ut 9 gånger av 10 då jag går hemifrån.. Om Alex är hemma hos mig händer det aldrig för han tvingar mig bädda sängen! Men när det bara är jag som är hemma bäddar jag inte sängen helt enkelt.

Ibland kan jag till och med tycka om att sängen är obäddad för den ser så mysig ut!

Men inte varje dag.

Det kliiiiar!

Sittet på jobbet och har en skön rast :) idag väntas en myskväll med min favorit hemma hos mig! Jag slutar tre och alex slutar fem ;) Jag hade hoppats på att tatueringen skulle bli bättre under natten men nej nej. Det kliar lika mycket som igår och är lika rött! :( vill bara att det ska se snyggt ut.. Nä nu ska jag tillbaka till barnen.

Söndagskvällen

Sådär ja!

Nu har jag lekt med designen här på bloggen i någon timme medans Alex är och spelar Hockey-bockey match. Och vad tycks? Jag ska fota någon bild som jag vill ha som header men vet inte än så länge vad jag vill ha men snart kommer det. Nu är jag i all fall nöjd med designen. 

Kollade såklart på Solsidan idag som alltid är lika bra. 

Imorgon väntas jobb, 06:20 ringer klockan. 

Kan berätta att min tatuering kliar som faaaan! Jag hoppas det är för att det läker! Okej, det kanske inte är tatueringen som kliar utan värme utslagen.. Men skitsamma, det kliar!!!!!



Shopping!!

Bästa shopping på jättelänge! Det var inte mycket folk, hittade det jag letade efter och hade sällskap av syrran. Bättre kan det inte bli.

Det blev en jacka, ett par skor, trosor, ett linne och salva till utslagen på armen. Det är då inte varje dag jag köper jacka och skor inte.. 

Jacka köpt på JC 599:-
Skor köpta på Din Sko reapris 299:-





Ingen resa i mars

Igår var en superskön lördag! Vaknade upp med min babe efter en lång sovmorgon. Sedan skulle vi (jag, chrstopher, alex och my) åka till Farsta för att boka en ny resa till värmen i mars. Och jag säger bara att har man bokat en underbar resa till egypten för 6025 kr per person blir man inte nöjd med någon resa någonannanstans i mars så det blir ingen resa helt enkelt. Alla ville bara till Egypten och ha de gött i värmen och fina vattnet!

Men på kvällen blev jag allt gladare, träffade mina underbara vänner Jessica och Tove för middag på Vapiano på stureplan. Underbart ställe! Där kommer det bli fler kvällar för min del :) Igår åt jag världens godaste salamipizza med mozarella ost. Gahh vad gott det var! 

En skön lördag helt enkelt.



Vilken underbar dag!

Vaknar upp kvart över tio och ligger och drar mig i sängen lite, jätteskönt.

Kollar tatueringen, Det ser liiite bättre ut. Det syns att det går sakta men säkert framåt.

Jag går upp och drar bort gardinerna och det är sol ute. det är helt perfekt helt enkelt.

Idag ska jag och Emelie åka till Farsta för shopping! Vi får se om vi hamnar någon annanstan också. Jag ska kolla efter skor, jacka och slappa tröjor ;) Så vi får se vad jag kommer hem med.

Ikväll ska jag hem till min babe.

Bild tagen från mitt fönster nu på morgon.


I´t hurts

Har smörjt för mycket och fått värmeutslag runtomkring tatueringen..

På första bilden ser du hur det sert ut i verkligheten. På andra bilden har jag instälnningar som tatueringen ser finare ut. Det känns då inget vidare men det är bara att lösa problemet. 


Inställd resa.

Igår fick jag sms och mail om att det står att vår Egypten resa är inställd. Kul!

Alla blev vi ledsna men det är bara att acceptera läget. UD avråder från att åka till Egypten om man verkligen inte måste men att det då bär på egen risk. Så vad ska man göra..

Nu får vi se vad som händer. Vi ska i alla fall till ticket i helgen.

3 februari 2011



Nu får ni äntligen veta vad det är jag suttit och tryckt på att berätta! Idag gjorde jag min andra tattuering. Det är mina syskons namn och körsbärs blommor. Det röda kommer att lägga sig så det är ingen färg i den som det ser ut som på bilden.

På bilden är den tre timmar gammal.

Jag älskar den :D


tisdag 1 februari

Nä, idag är jag så trött att jag inte orkat gå in och blogga förens nu. Och detta kan då bli tråkigaste inlägget ever.. Men men jag är som sagt trött och ska försöka få Alex att gå och lägga sig med mig nu klockan tio. 

Kanske får muta med att klia honom på ryggen!

Juste på torsdag så kommer jag visa en grej här i bloggen! 

Sov så gott!

RSS 2.0