Okej

Just nu är det för mycket som går dåligt så orkar inte skriva om det positiva ens. Jag kommer tillbaka när jag känner mig bra igen.

Jobb

Klockan är bara halv åtta på morgonen och jag är uppe!

Jag är så jävla trött och mår illa så får inte i mig någon frukost.. 

Och idag är första dagen på jobbet.

Fy fan.

Då är man i Lidköping

Okej, jag har inte bloggat sedan jag kom ned men nu är jag igång igen.. 

Dock så är jag för trött just nu så jag säger Godnatt så skriver jag imorgon om helgen! Bjuder på ett litet smakprov..



Dagen innan

Shit vilken seg dag.. Har sovit till tolv och sen bara legat och solat på balkongen! Okej, jag har beställt tackkort också för studenten som man måste göra. 

Idag är sista dagen hemma..

Jag vet inte hur jag känner om jag ska vara ärlig. Vill jag eller vill jag inte? Jag vet inte helt 100% att jag vill. Men varför åker jag då? Det känns som att hjärtat vill en sak och magkänslan säger en annan sak.

Jag litar på hjärtat den här gången. 


Jag är så lyckligt lottad

Jag älskar min pojkvän mer än någonsin! Vår resa i Turkiet fick mig att inse det sa jag för några dagar sedan.. Men det har hänt lite mer som verkligen har fått mig att inse vem han verkligen är!

Att få vara med dig betyder allt! <3



Dagen



Såhär har jag spenderat mig dag! Hanna var också med men var inte så kamerakåt idag.. Jag har också bränt mitt face.. Så nu är jag röd som en jordgubbe!

Ikväll ska vi in på Söder och ta någon drink och bara njuta av sommaren och sällskapet =)

Underbar dag

Nu drar jag, Sanna, Hanna och Fia iväg till stranden! 

Vet ej vilken ännu men det är jag som kör i alla fall ;)

Tjao =)

Vuxen poäng

Har köpt mina första jobbskor.

Jobbar man inom sjukvården är det sådana här skor som gäller!! Det spelar ingen roll om dom är fula för jag hatar foppa tofflorna som man också kan ha! Och ja jag ska ha strumpor i när jag jobbar.. 



Fy fan

Nu har jag slitit ut allt från min byrå och hittade detta! Nu jävlar ska det rensas, tar väl nån timme eller två! Den stora garderoben tar vi en annan dag.. 



Tatto

Jag vill bara meddela att läkningen med tatueringen ser jättefin ut! Jag smörjer och smörjer hela dagen lång :P Och nu börjar jag känna skorpan som ska komma. 

Jag älskar den!


Gammal bild.

Slapp söndag

Nu har jag varit hos Rakke och gett honom mat, vatten och lite mys. Det är Alex och Helens katt som jag tar hand om i nu 4 dagar typ..

Idag ska jag bara göra lite nödvändiga saker som att köpa ett par tofflor jag kan jobba i, som är sköna! och lite sånt smått och gott. Kanske träffa någon vän, man vet aldrig! 

Gårkvällen spenderades hemma hos Carro tillsammans med Fia! 


Kärlek!

Nu känns allt rätt.

Jag har länge känt mig väldigt nervös och orolig för att bo i Lidköping tillsammans med Alex hos hans kusin och hennes kille. Börja jobba på ett nytt jobb.. Jag känner nästan inga i staden och det har känts som att jag kommer bli ensam i sommar. Mina vänner bor ju här i Stockholm! Och när Alex skulle åka ned före mig kändes de ännu jobbigare.. Då kommer jag dit ensam vilket jag inte ville.

Men.

Idag kändes det inte alls lika hopplöst längre. Jag känner att det här är en rolig sak att uppleva. Jag lever bara en gång och man måste våga ta lite risker i livet. Jag klarade en utlandsresa tillsammans med Alex, då ska vi väl klara av att bo tillsammans! Och sedan vad gäller mitt jobb, det känns cool lugnt än så länge i alla fall. Jag kan ju min sak. Att komma ned ensam är bara att acceptera. Alex längtar efter mig och väntar med öppna armar! 

På torsdag åker jag.



Bröllop

Nu drar jag in till kaoset inne i stan med mamma och Tommy!
Vi ses när vi ses =)


Ingen rubrik

Igår blev det utgång!

Det började hemma hos Sandra som fyllde 20 i tisdags, där var det lite folk som firade henne. Jättetrevligt! Sedan blev det grodan och där var verkligen alla kändes det som.. Jättemycket folk man kände och det kan inte bli annat än kul!

En sak som var väldigt sjukt/skönt är att jag har 340:- med mig hem och jag gick ut med 400:- och ändå blev jag sjukt full! Heeereeguuud! (som turkarna säger!) 

Dom där 60 kronorna gick tilll min och Sandras garderob..

Min första tatuering

Idag gjorde jag min förstatatuering!

Jag fick den av min brorsa i studentpresent! En skitbra studentpresent om du frågar mig =)

Motiv fick jag såklart välja själv. Jag är hur nöjd som helst! Såklart var brorsan med när jag gjorde den vilket kändes väldigt bra.. 



Till alla er som säger att det gör ont! Bullshit säger jag!

Torsdag 17 juni

Inte kunde jag sova länge idag inte. Jag är då en morgonpigg person.. Vill inte vara det.. Jag vill kunna sova ut när jag vill :P

Idag har jag packat, igen. Nu packar jag lite som ska ned till Lidköping för Alex åker ned imorgon med sin mamma i bilen och jag åker ned om en vecka. Jag känner att jag vill "leva livet" Stockholm ett tag. Jag är inte redo att lämna alla ännu, även om det handlar om två-tre månader.

Jag håller på med att skriva om resan men är inte klar ännu så det inlägget kommer när jag är helt klar :) Kommer bli skitbra!

Nu kommer Alex och hämtar mig så blir det middag hos honom och natten spenderas även där =)

Ett nödvändigt inlägg

Det här är bara till dig.

Efter en vecka tillsammans med dig har jag insett att vår kärlek inte går att förstöra. Jag kunde inte förstå det under tre års tid med dig. Men efter en vecka i Turkiet förstod jag det.

Bara för att vi har varit tillsammans i tre år betyder det inte att vår kärlek inte kan bli starkare, för varje dag som går nu blir den starkare. 

Vi var paret som ingen trodde skulle hålla.

Nu har vi blivit paret som folk vill bli.

Det är inte han och hon eller du och jag utan de är dem och vi. 

Alex, kärleken mellan oss är obeskrivlig.

Jag älskar dig!

En helt underbar resa!!

Jag vet inte vart jag ska börja.

Jag tänkte skriva lite om hela vår resa, detaljerat. Men det kommer jag inte orka göra idag då resan hem tog 11 timmar. Berättar mer imorgon, nu blir det liten smygtitt på några bilder.



NU DRAR VI!


Om ca 8 timmar lyfter vi

Snart kommer älskling hit och sen blir det sovdags.. Måste ju få några timmar sömn! Även om Alex inte kommer kunna somna haha

Nu är det pirrigt, jag bara hoppas att allt ska gå bra!

Maxime messade precis också och sa att de har det jättebra och ska försöka hyra en moppe och ta sig till oss i Side! Jättekul ju :D För er som inte vet är våra vänner Sandra och Maxime också i Turkiet men i en annan stad samtidigt som oss.

Ändrade planer

Flyget är framskjutet så vi åker imorgon bitti 07:05 istället för 04:45. Känns skitjobbig när man är så inställd på en sak och så blir det en annan. Aja, det är bara att gå och lägga sig en stund inatt dåra för inte orkar jag vara uppe hela natten inte!

Btw, jag hittade en vit bh och köpte en solkräm idag!

Skriver senare! :)


Bildregn på en lycklig Jennifer


Packarpackarpackar

Inatt drar vi!! 

Nu har jag och Alex hållt på och fixat biljetten som vi inte hade fått. Det blev en hel del samtal och oro. Men nu är allt löst! Nu har jag biljetten framför mig :D

Håller på och packa nu och upptäcker att jag har INGEN vit bh. Kul när man har nästan bara ljusa kläder.. Måste åka och köpa en idag! Och ingen solkräm över 10 har vi, och de behövs! 


Så långt har jag kommit :P

Resfeber??

Imorgon natt sitter jag och Alex och väntar på att få åka till Arlanda vid den här tiden.. Åh vad grymt mycket jag längtar. Men jag är så nervös så jag tror att jag ska spricka snart! Och Alex är inte mins lika nervös.. 

Det är ju vår första utlandsresa tillsammans! :D

Nej, nu ska jag sova och imorgon får vi se vad som väntar under dagen!



Myskväll

Ikväll ska jag möta upp Jessica, Tove och fati för en fika. Det blir nog mycket snack om gamla minnen och framtiden.. kan inte bli anat än bra =)

Vad händer??

Just nu händer de sjukt mycket!

Jag har tagit studenten och det var bästa dagen någonsin nästan!

Imorgon åker jag och Alex till Turkiet en vecka!

Vid midsommar flyttar jag och Alex till Lidköping över sommaren! 

Har jag ett nytt liv??

Och var tog mitt gamla liv vägen??

Längtar!

Herregud!

Imorgon åker jag och Alex till Turkiet! Gu vad jag längtar :D

Idag har vi växlat pengar, hämtat ut mitt pass, köpt lite kläder och fixat det sista så som solkräm och liknande. imorgon måste vi bara köpa en till solkräm och fixa våra biljetter sedan är vi redo att flyga till Turkiet!

Det kommer bli helt underbart!

Sex and the city 2

För några dagar sedan var jag och såg den omtalade filmen tillsammans med Tove.

Och jag tycker faktiskt filmen var bra! 

Så jävla bra och roliga skämt, men inte alls som serien. Så om du verkligen älskar serien ska du inte se filmen för de förstör lite grann måste jag säga!

Resa bokad!

Idag har jag och Alex bokat en resa till Turkiet, Side! Vi åker redan natten mellan tisdag och onsdag =) Bara vi två, för första gången.. 

Det känns helt underbart att börja "livet" efter studenten med en resa tillsammans med min pojkvän! 

Vi kan inte få det annat än bra!



??

Idag blev jag frågad om jag vill följa med och segla över helgen! Det låter ju helt underbart, frågan är om man ska hänga med, om jag kan. Ska vi boka resa i helgen och åka på måndag eller inte? Vill Alex följa med och segla? 

Jag vill följa med! Men hur ska jag ta mig till skärgården, de andra åker vid åtta ikväll nämligen.. 

Åh, jag älskar ju att vara till sjöss:P

Men hur ska jag göra?!

För jag har tagit studenten!!

Just nu händer det så mycket att jag inte hinner med att blogga!
Onsdagen var den bästa dagen någonsin känns det som när man tänker tillbaka.. Hade en så himla bra dag, allt var helt underbart!
Gårdagen blev dock liiite segare.. var sjukt trött och allmänt virrig i huvudet..
IDAG TAR ALEX STUDENTEN OCH HAN KOMMER FÅ EN HELT UNDERBAR DAG!
Fy fan vad det är kul att ta studenten!
Nu ska jag börja göra mig i ordning och ringa runt lite till några jobb och så.. Tråkiga saker men klockan 12 då drar vi och då kommer det hända grejer!!!! Kan inte säga mer nu..

Första dagen i friheten...

Nu drar jag ut i solen och fixar det sista inför Alex student imorgon! Fan vad grymt det kommer bli :D

Ett litet smakprov från igår

Igår var den bästa dagen på länge! Den var helt underbar att jag inte ville att den skulle ta slut! Jag vill tacka alla som har stöttat mig genom alla år och kommit för min skull och gjorde dagen till den bästa! Det kommer mer detaljerat om dagen senare men nu får ni se lite bilder.

Nervositet kommer nu...

Imorgon smäller det och jag tror inte jag fattat det ännu.. Imorgon klockan två är jag fri! Vart ska min trygghet bli då när inte skolan finns??? Vem ska jag skälla ut när jag har en dålig dag? De har ju alltid varit läraren! Och när jag är trött kommer jag inte bara kunna ligga kvar i sängen hela dagen! Fuck det här händer verkligen!! 

Jag känner mig då väldigt vilsen just nu!

Men fan vad skönt!
Jag är glad att jag har det bästa sällskapet man kan ha när man tar studenten! Morgondagen kommer bli hel GRYM :D

RSS 2.0