pic.

HAHA hittade en gammal bild på mig! Tror det är från sjuan :D



Godnatt

Nu håller jag på att somna så ska krypa ned i min sköna säng! 

Imorgon väntas ett tandläkarbesök, träning och träffa Alex. =) 

Längtar till fredag och måndag.. 


Operation

Idag har Alex opererat sitt knä! Äntligen! Allt gick jättebra och han har legat hemma och vilat resten av dagen. Förhoppningsvis kan han gå normalt på torsdag eller fredag =) Kämpa på älskling! 

En bild från när han kommit hem efter en kvart. Han blev helt utslagen..


Alex..

Någon som var lite trött på hemvägen...

Älskar denna person!

Lämnat Lidköping.

Nu har jag och Alex kommit till Stockholm, dock för två dagar sedan men har varit så mycket sedan dess så jag har inte tagit mig tid att skriva. Tänkte visa bilder på våra cyklar vi fått använda under sommaren! haha så sjukt gamla men funkar att cykla på :) Sen så ska ni få se vår trappuppgång som inte längre är vår.. Men vi kommer minsann tillbaka dit! 

Min vackra cykel... 
Alex underbara fina cykel! 
Och såklart vår trappuppgång.. 

Söndag

Godmorgon

Ligger kvar i sängen än för när jag går upp måste jag packa klart och duscha.. Idag åker vi alltså hem. Känns så konstigt att jag ska sova i min egen säng inatt! Shit vad sommaren har gått fort ändå! 

Mamma och Tommy kommer om 2 timmar och tjugo min så dags att börja fixa i ordning tror jag! Ska väcka min kille bredvid mig som bara sover och sover.. 

Tjaaoo

Tre bilder på 10 timmar



Aja vi hade en sjukt rolig kväll igår!

Fredag

Två dagar kvar tills vi åker hem till Stockholm. Känns både tråkigt och rolig på samma gång. Det är tråkigt att lämna allt här men samtidigt kul att komma hem till allt. 

Det är läskigt att komma hem på ett sätt. Nu har jag gått ut skolan och ska börja jobba. Jag ska skaffa mig ett "vuxenliv". Den här sommaren har jag fått testa på att flyta hemifrån och vara ifrån familj och vänner. Och det har varit väldigt lärorikt. Men nu ska jag hem till min rum och börja jobba..

Jag är bara 18 år och det måste jag komma ihåg. Jag har inte bråttom någonstans. Vill jag plugga om fem år är det helt normalt. Vill jag plugga om ett år är också det normalt. Jag har har livet på mig.

Glider på en räkmacka

Shit, idag blev jag lyckligare än vad jag redan är!

Berättar vad det är när jag väl är säker på att det blir av! 

Det har i alla fall med jobb att göra :D

En vanlig onsdag

Godmorgon! 

Jag fick veta en sån himla underbar sak idag när jag vaknade! 

Maxime och Sandra har förlovat sig! 

Äntligen några man känner som går åt rätt håll =) Det är så himla många som separerar just nu.. Så himla tråkigt! Så det blev riktigt kul att höra att det fortfarande finns kärlek någonstans! 


Saknar er! 



Maat

POTATIS OCH PURJOLÖK SOPPA 


Gjord av mig och Cornelia igår


RECEPT

ingredienser: 

ca4 pers

10-15 Potatisar

1 purjolök

1 citron

grönsaksbuljong

3 dl grädde

5 dl vatten

salt och peppar

 


Riv citronskal. Fräs potatisen och purjolöken tillsammans. Häll sedan i grädden och låt koka i ca 10 minuter. Häll sedan i vatten, grönsaksbuljongen och kryddor.  Låt koka i ca 10 minuter. Toppa sedan med citronskalet


Servera med ett gott bröd!

 


Söker jobb gör jag i alla fall

Här är jobben jag sökt.. 

  • Cafébiträde på Jacobs Coffé (de har hört av sig och var mycket intresserade, jag skulle ringa när jag kom hem och se om tjänsten var ledig då fortfarande)

  • Barnflicka hos Nannystockholm (inget svar än)

  • Förskollärare i Enskede (inget svar än)

  • Vivo i Hökarängen (de vill träffa mig och se mitt CV)

  • Ica i Högdalen (de vill träffa mig och se mitt CV

  • Hemköp i Farsta (de vill träffa mig och se mitt CV)

  • Badvakt på badhuset i Lidköping (rann ut i sanden, åker hem..

  • Mc Donalds i Skärholmen (ej sökt, men en vän kan fixa det jobbet åt mig

Något jobb borde man väl få?..

4 dagar kvar

Om fyra dagar åker jag och Alex till Stockholm.

Våra sista dagar här i stan ska spenderas på så vis att imorgon ska vi ut på stan och göra lite ärenden, jag ska till mitt jobb och lämna nycklar. På kvällen ska vi äta middag tillsammans med Hanna, Janne och David på Stadt och sen till Rymd och ta en öl eller två. (dock inte jag)

På torsdag vet jag inte vad som händer ännu. 

På fredag ska det börja packas och städas..

På lördag ska det tvättas och på kvällen smäller det med en 40-års fest! 

På söndag kommer mamma och Tommy snälla som dom är! Och kanske tar vi en sväng till Läcköslott, så de får se det =) 


Bild från i våras hemma i Hökarängen. 



Hänga tvätt på vårt sätt



Räcker inte tvättstället till får man lösa det på andra sätt och kolla denna lösning. En lång pinne som man hänger kläderna på. Torkar sjukt fort för det hänger inga andra kläder tätt intill. Perfekt! Dock tar det massa onödig plats i rummet..

Måndag

Godmorgon

Skulle inte sova sähär länge men vafan gör man.. 

Idag vet jag inte vad som händer, ska gå ut ett tag i alla fall. 

Har inget att skriva. 



Mjölkmage

Nu är då min uppblåsta mage tillbaka, jag måste säga att det var länge sen jag kände såhär. Hade nästan glömt bort hur det känns. (vet inte varför de blivit såhär igen!, jag äter mina tabletter) Och saken blir ju inte bättre av att jag äter dåligt hela dagen heller.. Eller en macka tidigt imorse och sen middag. Inte bra, i alla fall inte för min kropp! 

Nog om det. 

Igår jobbade jag kanske mitt sista pass på Stadt och idag mitt sista pass på Framnäs.. Lite sorligt faktiskt, de som har blivit en vana nu. Aja det är bara att gå vidare. Nu har jag jobbat som badvakt och garderobspersonal också, ska läggas till på mitt CV. 

Ikväll blir det bara mys hemma för min del! Och om de andra också tänker vara hemma det vet jag inte än.. Jag ska i alla fall lägga min på rygg och vila min mage.



Godnatt

Nu sitter jag här efter jobbet och klockan är halv fyra på morgonen. Dags att sova kanske. Men jag vill sova med Alex och han ska kolla på någon MMA gala typ.. Blä! 

Och om det inte är nog att klockan är halv fyra. Jag börjar jobba på mitt andra jobb klockan elva imorgon bitti! 

Äsch nu ska jag ta bort sminket.

Vilka är ni??

Ni vet ju vem jag är!

Men nu vill jag veta vilka ni är som läser min blogg??

Skriv en kommentar om du vill och berätta =) 



Åker hem.. eller tillbaka?

Nästa söndag, om åtta dagar åker vi hem till Stockholm. Eller ska jag säga tillbaka, de här känns som mitt hem nu ju..

Det känns så konstigt att åka tillbaka till Stockholm. Hem till mitt rum och vardagen. Eller har jag någon vardag? Det har jag ju inte, för jag ska ju inte tillbaka till plugget nå mer. Jag ska börja ett nytt liv, eller jag menar fortsätta på mitt.. Det här blev rörigt och det är exakt vad det är i mitt huvud. 

Jag skulle kunna tänka mig att stanna här, flytta hit. Men är det vad jag vill? Shit! 

Nu blir det i alla fall så att jag och Alex kommer till Stockholm den 29:e augusti och bor hemma. Sen får vi se vad som händer. Ingen av oss har ett jobb ännu.... 



Lördag...

Hallå där!

Gårkvällen var då inte dum, först var det middag med Framnäs personalen.. Fläskfilé buffé på Stadt! Så gott, men efter ett tag drog jag och Lisa för att gå hem till oss och föra och hänga lite med Alex. Sen när vi är fulla och glada börjar en viss kille ringa Lisa som är liiite små jobbig.. I alla fall, han skulle vara på Stadt så vi blir as taggade för att gå dit och bara säga till han en gång för alla. Men när vi kommer dit var han inte där, vilket nog var bra för vi hade en skitrolig kväll! 

Nu har vi precis käkat pannkakor här hemma och nu vet jag inte vad jag ska göra, skulle på 30-års fest men fick jobb så jag kände att jag behövde ta det. Lite tråkigt men vafan jag behöver alla pengar jag kan få! Så börjar klockan nio ikväll! Innan dess får vi se vad som händer! 



Wiiii de är fredag!

Idag har jag köpt mina efterlängtade converse! Det blev den vanliga modellen för den var så mycket skönare! 

Nu ska jag till Lisa och sen ska vi på middag med jobbet på Stadt! 

Tjao 





Älskar dessa underbara skor

Jag bara längtar tills den dag jag köper dessa skor! 


pic

Bilder från lilla resan med familjen.. 



Vilka problem..

Åh nu fick jag sån där jobbångest! vafan ska jag jobba med i höst?! varför har jag inte tänkt på detta liiiiite tidigare.. Allt känns helt fuckt up just nu vad gäller jobb. Vad vill jag jobba med? Får jag välja eller ska jag bara söka allt? Jag vill ju inte jobba med någon jag inte tycker är kul...

Åh vad det blev jobbigt nu. 

Helt random

När jag var i Göteborg med tjejerna var jag inte bara på Liseberg utan jag träffade även min bror. Han var i Göteborg samma dag. Det var så kul att träffa honom efter så lång tid =) 



När blir jag stor??

Jag önskar jag vore miljonär ibland.. Shit vad allt ska vara dyrt! Allt jag vill är att göra det jag vill men det går inte för det kostar pengar.. 

När man var liten fanns inte pengar med i bilden, nu när man växer upp handlar det mesta om pengar. Vilket jag inte alls gillar... Jag vill inte prata om pengar!

När jag var liten tänkte jag alltid att jag skulle bli miljonär och leva som en kung, ja en kung inte en prinsessa.. Men frågan är, när blir jag stor?? 

Tre vänner på besök här i Lisch

Aldrig trodde jag att några av mina vänner skulle ta tåget ned hit och träffa mig! 

Men det var det, Sanna, Fia och Hanna kom och hälsade på i tre dagar :D

Vi var en dag på stan och bara myste i solen!


Sen kom såklart regnet..


Sen åt vi middag på Harrys!


Vi hyrde en bil för att köra till Liseberg dag två!



Väl framme på Liseberg så regnar det. Såklart. Men vi är lika glada ändå!



Sen skulle vi tanka bilen och det gick ju som det gick..

Sen på kvällen blev det fest!




Dag tre ska vi inte prata om.. 

Ni är guld värda tjejer!

Jag är så lycklig!

Gud vad allt är bra med mig just nu! 

Jag har varit med familjen (dock inte christopher) nu i två dagar. Vi har varit på Ullared och i Göteborg vilket betyder Liseberg. Det har varit så himla mysigt att få umgås som vanligt med familjen.. Verkligen något man uppskattar när man inte sett dom på så länge! 

Under resan köpte jag en ny mobil som jag älskar, mamma köpte också en lika dan =) Nedanför ser du den! En HTC wildfire.. 


Idag har jag jobbat mellan 11-17 och snart blir det jobb igen mellan 21-03! 

Bilder från dagarna kommer upp snart =)

Kärleken mellan mig och Alex

Jag tänkte skriva lite om vad som händer mellan oss två. Den här sommaren var första gången vi har bott tillsammans och fått pröva på att ha flyttat hemifrån. Jag var så fruktansvärt tveksam när jag åkte om hur allting skulle gå. 

Jag måste säga att det har gått så HIMLA BRA!

Vi har kommit överrens, tagit beslut tillsammans, pratat om framtiden, klarat av vardagssysslor så som damsuga, diska, städa, köpa mat ja ni förstår vad jag menar.. Vi har insett att det är VI. 

Bägge två är vi kärare är någonsin och är säkra på varandra. 

Vi har nu bestämt oss för att flytta ihop när vi har fått fast jobb och hittat en lägenhet! En sak jag inte skrivit här i bloggen är att vi har fått en lägenhet här nere i Lidköping. En 2:a på 56kvm i andra hand. Vi var och tittade på den igår och gud så fin den var! Men vi har inge jobb så vi kan inte tacka JA.. Känns så surt för jag kan tänka mig att pröva flytta ned hit.

Men men det är bara att bita ihop och söka jobb som galningar (som vi redan gör) och hoppas att vi har lika tur att få en lägenhet när vi har jobb. 

Som sagt, ingen tvekan på att det är jag och Alex nu. 





Fest!

Fest har det varit en del kvällar och fan vad kul det har varit! Har dock typ inga bilder för jag har varit sämst med kameran denna sommar. Jag har helt enkelt velat uppleva situationen som den är och komma ihåg utan bilder. haha 

Människorna här nere är galna vad det gäller att festa och det är så jävla kul! Man undrar ju om man själv också har blivit lika galen utan att märka det... 

Har hittat två bilder, en på mig och en på Alex på en efterfest hos Janne! 



Jobb??

Ni måste undra hur det har gått för mig när det gäller jobb här nere.

Jag fick jobb som badvakt på Framnäsbadet och som garderobspersonal på Stadt, Harrys (nattklubb). Bägge har varit på in ringning.. 

I början kändes det lite hopplöst men efter ett litet tag insåg jag att jag fick väldigt mycket jobb. De kunde ringa samma dag eller några dagar innan. Det funkar att ha det så en kort period, jag skulle aldrig palla att ha så hela tiden! Jag vill ha ett schema att gå efter. Det har varit lite jobbigt måste jag säga..

Men som sagt ett jobb är ett jobb, man måste ju jobba för att klara sig.. Det är då något som jag insett denna sommar! 

Framnäsbadet

Stadt

Sådär

Nu har jag laddat upp en massa bilder så snart kommer det en massa inlägg om vad som hänt/händer i mitt liv.. Det är en hel del om du frågar mig!

Upps!

Det har inte blivit mycket bloggande på senaste tid.. Fråga mig inte varför men jag ska bli bättre. Jag lovar. Jag har så mycket jag vill skriva av mig men jag orkar inte. Imorgon lovar jag att jag ska försöka skriva vad som händer i mitt liv här nere i Lidköping.. Imorgon!

Gästblogg 1.0

Imorn ska min Jennifer åka till Göteborg och gå på lisseberg med sina kompisar, Dom har hyrt en bil och grejer, det var billigare än tåg. Sen kan dom ju också åka hem när dom vill :) Jag är lite orolig för hur det ska gå för dom med bil och allt, Jennifer är nog lite osäker eftersom hon inte kört bil på ett tag, men själva bilkörandet tror jag är lungan. man får bara se upp med spårvagnarna bara :)

På kvällen sen ska vi festa galet på stadt och bli redigt alkoliserade det blir fett...

Jag älskar dig oavsett var vi bor :)

 

//TinyTerror

RSS 2.0