Så här är det

Jag är inte så bra på att uppdatera bloggen men jag gör så mycket jag hinner och har jag inget att skriva om på dagen så skriver jag helt enkelt inte. Skriver inte bara för att.

090129

Då var det nästa äventyr som Doctus anordnat! Alltid ska det vara något nytt och spännande! Idag var det långfärdsskridskor som stod på schemat i Hellas. Det var hela tvåan som åkte och det var faktiskt många som dök upp. Det var roligt att åka tycker jag, inte als som att åka vanliga skridskor! Synd att det inte var sol och att isen var plogad men det gick att åka ändå. Jag hade aldrig åkt förut så det var första gången och det var det för många men jag var inte bambi på hal is som jag trodde jag skulle vara, hela tiden såg man trilla lite.. skitkul!
Lite bilder också såklart!



090128

Mitt Jobb
Det är många som undrar var jag jobbar och hur jag fick mitt jobb. Nu ska ni få veta!
Jag jobbar på babysim i Sicka och sundbyberg som heter NWS Simskolor. http://www.babysim.net/ Klicka inte där och kolla om du är intresserad.
Jobbet går ut på att hålla grupper för barn mellan 8 månader och 6 år. Vi har olika kurser beronde på barnets ålder och vad barnet klarar av. Allla barn kör sin egen takt.
Jag fick jobbet genom kontakter. Mim mamma kände chefen och så snackade dem och eftersom jag simmade och hade jobbat med barn innan så var jag tänkbar och så fick jag jobbet.
Ett roligt jobb tycker jag och jag trivs bra. Kul att träffa nya kunder och framför allt se när barnen utvecklas!
Jag jobbar bara en dag i veckan pga. mycket plugg, så hinner inte mer än så.
Såhär kul man ha efter ett jobbpass! Man ser ut som ett russin!!(hoppas ingen har fotfobi)
       

090127

Så himla skönt!
Kom iväg till gymmet vid nio idag och körde skiten ur mig.Sprang 5 km på löpbandet idag och det var pina och pest! Jag vill ut och springa så kan det inte bli lite varmare tack?! Sedan byggde jag lite muskler.. haha  Det var länge sedan jag var så slut men nu är jag pigg igen. Min lektion börjar klockan två idag och slutar tio över tre. Längre resa dit och hem än lektionen men det är grupprbete så man ställer upp! 
Måste dra nu faktiskt, fick lite brottom nu. Tjao


Då har man en plånbok

Jag har inte haft en plånbok på några månader nu, tycker det är så jobbigt att behöva ha de saker man egentligen inte behöver men nu har jag insett att jag har det alltid ändå med mig fast bara i en hög i en ficka och det fungerar inte i längden, jag vet att jag en dag kommer tappa något som aldrig har hänt ännu. För er är det säkert en självklarhet men inte för mig men nu ska det minsann bli ändring på det. Köpt på wedins för 99:- Perfekt!
                                                    Gick från en ända röra!
                           
                                                          Till en fin årdning :)

090126

Jag blir helt tokig på min klantighet. Kan man vara en mera osmidig och oförsiktig person!?
  • Igår när jag ska ta på mig skorna så nockar jag såklart mig själv i elementet i hallen och det resulterar i en bula och huvudvärk halva dagen. Christopher såg självklart!
  • Idag tappar jag min mobil och så pajar skärmen såklart. Jag kunde se halva bilden ibland så det var bara att åka och lämna in den. Jag har försäkring men måste ändå betala 500 spänn! vad är det då för mening med en försäkring på 1000 spänn per år om man måste betala 500 spänn när den går sönder? Det är sjukt. Och så får man vänta på den nu i två veckor, men det kan jag förstå..

    Jag har alltid varit den klantiga personen men trodde det åtminstonde var lite slut på det men nej nej. Ni ska få se på min nya vackra lånetelefon och elementet i vår hall som sitter fel placerat eller jag kanske var på fel ställe vid fel tidpunkt..
    Tror ni man tröttnar?!?!

090125

Godmorgon alla pigga och glada :)

Nu har jag vaknat sådär tidigt som jag är expert på!
Det var mycket trevligt och roligt igår på Alex 18-års dag. Han var så himla glad och det var länge sedan man såg den mannen så glad. Fina presenter? Ja de kan man verkligen säga att han fick. Han fick dessa skor av mig. ---->
                                          
Jag har tänkt på det här med att fylla 18. Det är ganska tråkigt hur det fungerar. Varför är det inte bara så att det år man fyller 18 så kan man få göra allt som man får när man är 18. Okej, att om man är född tidigt på året måste då vänta längre än om man fyller sent på året. Men åren då man är en bebis kommer man inte ihåg men året då ma är 17 det kommer man minsann ihåg. Helt plötsligt på en dag är man myndig och får göra nästan vad man vill. Jag antar att jag inte gillar detta för att alla mina vänner är eller kommer bli 18 innan mig. (dock inte eakt alla men typ) Men jag kommer alltid vara den tjej som är glad ändå, vafan är det så stor grej att få gå ut på krogen egentligen? Det är ju inte omöjligt att komma in om man är under 18 heller...

Jag har kommit på ett mål jag ska klara av 2009.
- Jag SKA ta körkort
Jag läser nu teorin i plugget och kör med mamma och Tommy. Sedan gäller det bara att komma ihåg teorin i ett halvår så jag klarar teoriprovet och hålla igång med körningen hela tiden. Det är inte så svårt att köra bil utan det svåra är att välja rätt svar på teoriprovet...

090124

Idag är det min killes födelsedag!
Han har varit super glad hela dagen!
Så nu är han 18 år och ute på krogen såklart :D
Jag älskar Alex.

Kärlek är det bästa som finns!
Det är allt jag har att säga.


090123

Idag kom mina skor!
Dom är jättefina och sitter perfekt!

Lätt värda 400 spänn :)

Imorgon är det Alex födelsedag så det blir firande hela dagen, roligt roligt! 18 år.

Blondinbella åkte ut let´s dance. Bra!
Jag missade dock hela programet men man kan ju alltid kolla Aftonbladet.se där jag ofta klickar in för att hänga med i världen utanför min egen lilla värd.

090121

Godmorgon everyone!
Idag är jag trött för att jag sov så himla gott inatt att jag kappt kunde fatta att klockan ringde!
Nu blir det sjukhuset sedan en lektion i plugget och efter det är det jobba som gäller.. Hoppas inte ni har en lika fullspäckad dag som jag :)
Min hud är då förstörd efter ansiksbehndlingen jag gick på! Det var för starka syror så nu får man gå osminkad :P
            

090120

Nu har då vädret blivit piss som ni alla ser, jag blir deprimerad. Så fort man går ut blir fötterna genomblötta för att man är så dum och ska ha på sig de tunnaste skorna.. Hade man istället tagit sina kängor eller kanske gummistövlar?! Då blir man inte kall och blöt om fossingarna. Nä inte klaga nu! Den här stöveln borde alla ha, man kanske ska köpa ett par?
                                          

Har några roliga dagar nu här framför mig så jag är en pigg och glad människa nu. Kanske inte pigg men men..
I helgen är det tre släktingar och en pojkvän som fyller år. Två stycken samma dag också. Jag ska fira två av dem. På torsdag blir det ut och käka med släkten för en som fyller 80 och på lördag blir det partaj hos Alex som fyller 18! De är grejer det, haha!


size zero? Inte okej!

Det är så mycket skriverier i tidningar just nu om hur man ska se ut. Vad man ska äta och inte äta, hur mycket man ska träna eller inte, att man ska spy upp det man ätit, ja ni vet vad jag menar. Jag blir så trött på folk som tror att det är okej att vara size zero . Har man size zero är man inte mänsklig! Det är äckligt och läskigt.. Antingen går personen på droger eller så svälter den sig själv. Folk opererar sina kroppar för att "passa in"! Jag är inte mot skönhetsoperationer men jag anser att man inte ska göra det "bara för att" utan folk med speciella behov ska ha möjlighet att göra det. Jag är och kommer aldrig ens kunna bli size zero om jag såklart inte vill ha anorexia dåra eller kanske bullemi och det lockar mig inte efter det man har sett i verkligheten hos nära och kära..
En person som gör detta behöver hjälp inte uppmärksamhet av samhället!

En bröstförstoring kostar runt 50 000. Vilken vanlig privat person har råd med det egentligen? Jag kan förstå kvinnor som inte har några bröst att de vill göra operationen men kvinnor med B kupa redan, varför ska de ha en D? Jag personligen har ingen mega stor kupa och har tänkt tanken att "tänk om", men känslan att gå runt med fejk måste kännas fel.

Jag tycker att man ska vara nöjd med sig själv och inte gömma sig i sitt skal. Var stolt över den du är! Känner du att du inte är det? Gör då något åt de, något vättigt som att börja träna och äta rätt. Sitt inte hemma varje kväll och deppa över hur du ser ut med en godis skål och ett glas coola fram för dig. De är på så sätt allt bara blir värre.. Jag vet vad jag snackar om just nu. Och jag lovar att träning gör dig till en gladare och piggare människa.

Nä, man undrar när världen ska ändras? Jag tror dock att de här är framtiden sorligt nog.. Att alla ska vara pinnsmala och vara utseendefixerade för att "passa in".

Jag ska komma igång med min träning snart igen när mitt virus är borta ur kroppen. Jag längtar som bara den. Det ända jag vill just nu är att få ut all min ilska genom att träna min kropp!

Shoes!

                  

                                                         Har beställt dessa nya skor!
                  Tycker de är skisnygga och jag hoppas att dem sitter fint och passar på mig :)
                                                     De kommer på måndag eller tisdag 

Sjuk?

Förkylningen har kommit smygande nu i några dagar men trodde inte den skulle bryta ut men nu sitter man här med feber, en näsa som rinner och en hals som brinner. Är tacksam för att jag inte har hosta.
Jag känner att jag inte har tid att vara sjuk nu, orkar inte och det är för mycket man borde göra. Jag hoppas på att den försvinner av att sova för de är vad jag ska göra nu.
Jag måste orka med plugget!
Jag vill kunna träna!
Jag vill inte vara trött och grinig!
Virus är det sämsta som finns!

Hur ska man hålla sig undan för dem? Ska man bära muskydd hela dagarna eller kanske inte gå i närheten av en annan människa? Alla märker att det är omöjligt! Man kan till och med bära på ett virus och smitta någon annan utan att själv drabbas av det, de är dåligt.
Kom inte inärheten av mig när jag är frisk då ska jag minsann hålla mig frisk!
Lite grinigt inlägg men ni alla vet hur det känns...

090115

Idag ska jag på ansiksbehandling!
När jag fyllde år fick jag ett presentkort på en ansiktsbehndling utav min morbrors fru på hennes salong.
Hennes Salongen heter International Beauty school of Sweden.
Det är en elevsalong så eleverna gör behadlingarna på dig. Jag har varit där många gånger förr och jag kan stark rekomendera den. Eleverna är extra noga och de är väldigt trevliga + att det blir inte alls lika dyrt för att det är elever.
Åh vad det ska bli skönt. Det var så länge sedan jag var där nu..


090112

                                                                   En lugn dag
Min sena lektion var inställd så idag blev det träning och ikväll ska jag och Alex bara slappa!
                 Ingen ska ställa några krav utan jag ska bara ta det lugnt hela kvällen!
                                                     Bilden är tagen innan träning
                      

Ny termin

Om en kvart början den dagliga en timmes resan till plugget igen..
Nu har halva tiden på gymnasiet gått och det har gått snabbt! Om ett och ett halft år tar jag studenten och ska ut i vuxenlivet!
Ny termin betyder nya kurser.
Det finns en kurs jag ser faktiskt ser fram emot och det är Trafikkunskap.
Ska bli kul att läsa någontng man verkligen är intresserad av och det är ju riktigt bra att vi har möjligheten att läsa kursen i skolan istället för att betala för att gå teorikurser på trafikskola.
Såklart fortsätter kurser som inte als är roliga som tillexempel Matte B, Samhällskunskap A, Historia A, de tre kurserna är nog de kurser jag har svårast med..

Take care


090111

Idag börjar dagen med att det är shopping på clas ohlsson som brukade vara min HAT affär när jag var mindre men nu när jag börjar fatta vad det finns där och vad man använder saker och ting till så är det inte lika hemskt längre.. De har faktiskt väldigt bra grejer.
Idag har min kille fixat mitt rum med sakerna vi köpte.
Alla kablar som legat över hela golvet är fixade och det är borrat och fixat så nu är det klart! (
Skulle dock inte banga på en sackosäck som jag fått för mig att jag ska ha)
När jag var liten var jag så avundsjuk på min bror som hadde en och inte jag så det kanske är dags att ta igen det nu. Eller har man bara sackosäck när man är ett litet barn?? Isåfall får jag väl vara ett litet barn igen..



(klicka för större bild)
Min nya lampa med dimmer!


                                           Vad skulle jag göra utan Alex??
Han kommer på alla smarta kabeldragningar och idér. Han fixar och trixar åt mig i alla lägen.
Han ska lära mig allt och det finns inga gränser på om vad han ska lära mig.. Som idag skulle han lära mig hur man pruttar rätt! Vad har gått snett när någon ska lära en prutta?!
Det är väl det som kallas kärlek..
Hittade en gammal bild på oss sedan länge tillbaka
                                

090110


                                              Jag är lycklig
                                Jag vet att det kommer att hålla!                                       


SÄLEN 09

Vädret var fint
Backarna var bra
Stugan var super snygg och stor
Alla var glada
Det var skitkul
Ramla gjorde man
Många skratt fick man när folk ramlade
Det var ett par skitbra dagar i början av 2009! :D

Hoppas på att det blir mer åkning nu.. Känslan att åka ned för backen och hoppa så gott man kan är så himla skön att man vill uppleva den varje dag. När man ska sova på kvällarna ligger man och åker snowboard, det spelar ingen roll om man försöker tänka på annat för snowboard åkandet försvinner inte ur ens tankar. Man vill bara tillbaka till lugnet..

Mot Sälen

Imorgon är målet Sälen!
Det kommer säkert bli en trevlig resa med massa wurpor! (vet ej hur det stavas)
Åh vad jag vill åka snowboard nuuu! :D



Tjao

Happy times!

Idag var jag och såg Yes Man på bio med Fati och Maxime. Trevligt att träffa dem igen :)
Ååå den var såå bra!
Vill ni ha ett gott skratt och bli glad så ska ni bara se den!!
Jim Carrey gör så sjuka och roliga saker som alla vet..

 
       

Då är 2009 här

Så vad har jag för nyårsöften?
Inga, jag sätter inte upp några för jag följer dem inte ändå. Enklast så..

Vad är så speciellt med just 2009?
Alla 91:or fyller 18 + att i min släkt fyller massor jämt!
Man börjar sista året på gymnsaiet

Mer kan jag inte komma på just nu.. Jag vet bara att jag vill resa mycket!

Ingen märker någon skillnad att det är ett nytt år. Första dagen på det nya året är alltid så tråkig. Man sover till ett, två någonting sedan är allt stängt och alla sitter hemma och bara mår dåligt från gårdagen. Bra start på det nya året? haha Det är samma visa varje år :) Twilight fyller år också! Grattis till dig gumman <3

Det blev lyckat igår fast jag inte trodde det skulle bli det. Jag och Carro käkade hemma med familj och vänner till min familj sedan körde vi såklart guitar hero och runt 10 drog vi till Mälarhöjden där det var fest hos Frida. Sedan gick vi till klubbbacken och det var så himla fin utsikt! Tog tyvär inen bild. Men man kunde se hela stans fyverkerier. Sedan var det tillbaka till Frida. :) Fick en ynka bild från 12 slaget! Lite keffa muggar men det är väl änd¨å innehållet som räknas, eller? :)



Happy new year everybody!

RSS 2.0