Familjen

Där hemma känner man sig aldrig ensam. Man har sin familj på fem medlemmar vilket betyder att det nästan alltid finns någon hemma. Vill man inte vara hemma ensam har man alla sina nära och kära att ty sig till. Här nere är det inte alls samma sak. Här har jag Alex att ty mig till. 

Jag har själv valt att göra denna resa och jag ångrar mig inte. Men först nu inser jag hur mycket familjen verkligen betyder. 

Nu kan jag inte heller ringa mamma, tommy eller emelie för de är på Kreta.

Det är läskigt hur ensam man kan känna sig vissa stunder.

Kärlek

Jag kan inte längre beskriva med ord min kärlek till Alex. Eller jag ska nog säga att vi inte kan beskriva kärleken mellan oss. Den är helt underbar och jag blir glad av att bara tänka på honom. 

Att vi har klarat allt vi varit med om kan bara betyda att vi är gjorda för varandra. 

Snart har vi varit tillsammans fyra år älskling. Det senaste halvåret har varit helt underbart! Vår kärlek har bara blivit starkare och starkare!! Och nu kan den inte förstöras! 

Älskar oss <3



Måndag, ny vecka.

Gu vad trött jag är!

Det spelar ingen roll hur mycket jag sover känns det som, är ändå trött.. 

Idag jobbar jag badvakt mellan 13-19.30 och imorgon blir det badvakt mellan 11.45-19.30 sen garderob 21.00-03.00. En hel del jobb alltså vilket betyder cash! Sen har jag jobb som badvakt hela helgen också. 

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt!

Tråk

Shit vad tråkigt det är när det regnar!

Inte som att de skulle vara nog. Det är söndag vilket betyder att allt i stan är stängt. Kul. Idag kan man bara vara hemma eller ut och trotsa regnet och springa. Men jag tränar ju inte just nu. Vilket är dumt. Jag ska börja när jag köpt en sport BH. Glömde den i Stockholm. 

Nej nu är det inge kul. Nu ska jag äta choklad eller nåt. Kanske kolla lite på TV eller mysa med Alex om jag har tur!

Juste, de händer något idag. Vi ska till Gunilla på middag om en timme. 

Vaken!

Jaha, då har man ännu inte kommit i säng..

Jag som sovit typ 4 timmar det senaste dygnet. 

Men de är ju så tråkigt att sova när man kan lyssna på musik och bara hänga tillsammans med Olivia här hemma! 

Vad händer?

Igår kväll var det fest! Det blev Stadt såklart och väldigt sent.. Men kul som fan hade vi. Måste tillägga att jag har världens bästa kille!

Sedan imorse klockan sex började jag jobba (badvakt) sedan slutade jag klockan ett och gick hem och sov vilket var väldigt skönt!:D Aldrig mer ska jag ut och festa dagen innan jag börjar sex på morgonen. Fy fan säger jag bara.. Ett under att jag vaknade! 

Ikväll har jag och Olivia ätit middag tillsammans och haft en lugn filmkväll. Och snart blir det sängen för min del. Är så sjukt trött! 

Imorgon blir det en lång sovmorgon och sedan middag hos Gunilla med en del folk =) 

Sedan väntar det jobb på måndag och tisdag..

Framtiden

Sedan jag flyttade till Lidköping har min syn på livet ändrats känner jag. Nu inser jag att jag ska välja väg i livet, jag ska välja vilka personer jag vill hålla nära, jag ska flytta hemifrån, jag ska ha hand om ekonomin, jag ska skaffa mig ett jobb och utbildning ja helt enkelt ska man bli vuxen.

Jag ska inte längre leva på min mamma.

Okej, att jag är bara 18 år och har många år att vara "ungdom" och bo kvar hemma och låta mamma tvätta min tvätt och laga mat åt mig. Men är det det jag vill? Eller vill jag ut i stora världen och upptäcka saker själv? Göra mina egna misstag och få rätta till dem. 

Det är många val som ska göras nu. 

Det ska bli kul att se vad som händer och vad jag väljer.. 





En liten tripp

Hallå där!

Idag har vi varit ute på Kållandsö och ätit Raggmunk med fläsk. En ny rätt för mig som inte brukar hålla hus på landet. För er som inte vet vad det är så är det strimlad potatis i pannkakssmet som man sedan steker med fläsk till. Smakade helt okej, eller till och med gott faktiskt.

Vi åkte dit i den coolaste bilen i stan. Gunillas bil. 
Ni får en smygtitt på hur det ser ut inuti idag och imorgon kan ni kanske få se utsidan.. 


Alla har väl flames på bältet. Eller? 

Man måste ha dem på sig när man kör... De har Gunilla bestämt.

Godmorgon

Jag klarade att somna ensam igår!

Dock kom Alex hem en timme senare och väckte mig så jag kunde somna om tillsammans med honom. Men det var bara mysigt.. 

Nu ligger jag ännu i sängen och vet inte vad dagen har att bjuda på ännu. Tror vi ska till torget idag och kika lite efter en plånbok till mig. 

Men först ska jag väcka min älskling som sover bredvid mig..



Sanningen kommer fram

Jag har aldrig gått och lagt mig och somnat ensam i en lägenhet i hela mitt liv.

Tror du mig inte?

Isåfall kan jag berätta att jag har delat rum med mina två syskon tills jag var 16 år och mina föräldrar resete inte ofta utan oss. Om de gjorde de så var vi alltid hemma med varandra eller sov hos en kompis. När vi flyttade så fick vi egna rum och jag lärde mig somna ensam i ett rum i alla fall men det har alltid varit någon hemma. 

Här i Lidköping måste jag klara att somna ensam i en lägenhet. Min lilla "familj" jobbar nätter och ibland jobbar jag också men ibland inte. Jag har varit ute mycket och festat så har kommit hem med alkohol i kroppen och somnat direkt, då har det gått bra. Men det var en kväll jag skulle klara att gå och lägga mig själv och då somnade jag framför tv:n i soffan. Vågade inte gå in i sovrummet. 

Idag får vi se hur det går.. Jag ska försöka gå och lägga mig. I sängen. 

fast det är läskigt.


just nu i min ensamhet..

Ska få besök här i Lisch!

Sanna, Hanna och Fia har bokat tågresa nu till mig här nere i Lidköping! 

Den 5:e Augusti kommer mina vänner och stannar i tre dagar. Förhoppningsvis blir det Liseberg en dag! Som jag längtar till Liseberg! 

Jag längtar redan efter er, men först får ni ha det super i Magaluf! 


Hanna tog bilden! Så hon är med på ett sätt =)

Kinnekulle

Hittade en massa smultron som var otroligt goda! 

Såklart posar vi med våra strån! 


Här fanns det några lamm/får.. vette fan 


Det efterlängtade utkikstornet 19 meter högt! Högst upp sitter det en skylt där det står "Uppstår brand, lämna byggnaden omedelbart" Nähe? Jag är inte i en träbyggnad som brinner upp på 4 minuter bara.. "Titta på utsikten och njut om det börjar brinna" Kunde det lika gärna stå. 


Fick min andra blombukett i livet av min älskling. 


Fin babe


Kanske inte bästa vädret men ändå fin utsikt! 


Lite ego måste man få vara ibland.. Och jag diggar håret som står rakt upp :P


Älskling ska göra en sak...


Klart! 


Bästa paret! 


Stenbrottet tror jag det hette. Sjuk syn! 


Munkängarna tror jag detta var. Helt fantastisk skog i alla fall!

Vi klarar allt.


Vad händer här nere?

Ni kanske undrar hur jag har det här borta?? 

Nu tänkte jag berätta lite om vad som händer i alla fall.. 

Jag jobbar på stadt i garderoben och på framnäs som badvakt. Jag är på in ringning på bägge två så jag vet inte hur mycket jag kommer att få in under hela sommaren. Hittills har det gått bra! Alex jobbar på stadt han också men har schema och det går bra för honom med =)

När vi inte jobbar festar vi och lever livet. Åker och badar, slappar, hänger med vänner. Ja ni vet det man gör när det är sommar! 

Hemma går det jättebra. Jag och Alex kommer överrens men har våra intriger ibland såklart. Vi fungerar att bo ihop känns det som. Jag vet att några av er vill se hur jag bor.. Nu har jag fotat mitt och Alex rum + balkong. Kanske inte så tydliga bilder men en liten inblick :P 



Bebisar

På vägen hem här så är det en ankdamm man går förbi och nu har mamman fått små bebisar som vi kommer kunna följa under sommaren!

De är så mysiga att man bara vill ta upp och mysa med dom!



Uppdatera mera..

Kanske inte är världsbäst på att uppdatera men jag ska försöka bli bättre!

HAHA

Hittade en gammal bild från min 18-års dag...



Kan det inte bara vara svalt på natten!

Shit asså denna värme tar kål på mig under natten!

Vaknar helt svettig varje morgon som om jag hade sprungit ett maratonlopp! Nej nu jävlar ska det köpas in en fläkt i detta hus! Och den ska vara precis framför sängen när vi sover.. Och jag skiter i om jag blir förkyld som man kan bli, för den här värmen förstör min sömn. 

HAHAHA

Fuck

Jag vill inte tänka så mycket. Men hur ska jag få bort tankarna??

Sjukling

Min älskling har blivit sjuk )= 

Imorse vaknade han helt hysterisk och bara huttrade och sa att han fryser! Jag känner på honom och han är sjukt varm på hela kroppen, vi har ingen temp så kunde inte ta tempen på honom.. Men jag tvingade i honom alvedon och vatten.. 

Nu ligger han här bredvid mig helt utslagen och sover.. 

Man kan inte inte tycka synd om honom i det här läget. Så jag kan inte vara för hård mot honom fast det hänt en sak mellan oss. Det får helt enkelt glömmas! 

Till dig Alex: Jag är bara hel med dig. Älskar oss.



Soft jobb

på bilden nedan ser du var jag befinner mig när jag jobbar. Jag har koll på att alla sköter sig och att ingen drunknar. Så i princip så solar jag hela dagarna och finns där om det skulle hända någon olycka. Riktigt roligt jobb! Känns så gött att veta att om det händer något vet jag vad jag ska göra, jag känner mig inte alls osäker =) 

Jag är så glad över att jag fick detta jobbet! Dock är det ju bara på timmar, men jag tror jag kommer bli inrings så jag klarar mig ekonomiskt! 



..

Jobbet går jättebra här nere! vilket känns jätteskönt. 

Ska upp tidigt imorgon och jobba också så det fick bli en hemmakväll ensam =)

Jag har alldeles för mycket att tänka över just nu. Jag kommer inte skriva ned här i bloggen vad det handlar om.Jag måste bara komma över en grej så blir allt lugnt sen! 

Tänkte försöka lägga upp lite bilder imorgon så ni får se hur mitt liv är här nere.. 



Badvakt

Idag var det helt underbart!

Jobbet är perfekt för mig. Nu hoppas vi på att de kommer behöva mig i sommar! Inte för mycket och inte för lite utan lagom mycket är perfekt =) 

Imorgon jobbar jag mellan 13-19 :) 

På lördag kanske jag också skulle hoppa in mellan 13-17..

Hihi vad kul!

Saknad

Det finns vissa där hemma som jag verkligen saknar!!



Jobb

Nu drar jag iväg tilll jobbet..

Idag var det badvakt som stod på schemat men det nästan regnar ute.. Så jag vet inte inte alls hur det kommer bli. Jobbar man fast det regnar?? Någon som vet? 

Aja, ha det bäst!

Födelsedag!

Grattis Carro!

Synd att jag inte kan vara där och fira dig!..

Ha en toppen dag =)



Bra väder! :D

När det är såhär fint väder kan man inte sitta inne och kolla på en film! 

Nu drar vi till Stadt och träffar lite folk =)


Onsdag

Måste bara säga att Det gick skitbra att jobba igår! =)

Idag har vi varit på stranden en stund och fått lite färg.. Sen blev vi så hungriga så det fick bli en baguette från det goda bagettestället, de har ett namn men det kan inte jag såklart. As gott i alla fall!

Vad dagen mer har att bjuda på vet jag inte ännu =)





Plötsligt händer det

Igår kväll kändes det hopplöst vad gäller jobb här nere igen..

MEN så får jag ett samtal idag när vi ligger och solar!

De vill att jag ska jobba i garderoben på Stadt ikväll :D (Där Alex, Cornelia och David jobbar) 

Om jag blev glad, fy fan vad skönt det känns att få visa vem man är och sedan förhoppningsvis få mera jobb! Bara man får in foten så har man det kanske sen..

Och vänta nu det är inte nog med det. inom loppet på 20 minuter får jag ett samtal till. Då är det Framnäs badet som vill att jag jobbar torsdag och fredag som badvakt! Hur tur har inte jag?! 

Fy fan vad gött det känns! =)

Men, de är den här veckan.. Nästa kanske är helt torr. Vem vet..

Tisdag

Det blev väldigt sent igår.. Tror vi kom i säng runt fem så vi sov till tolv eller så sen så åkte vi och solade i molnen! Varmt som satan men tyvärr inte mycket till sol..  



Måndag

Hallå där! 

Inget jobb för min del än så länge..

Igår var mamma och Tommy här på besök vilket var jättekul! På kvällen åkte vi till Henke och Tessan där det bjöds på tacos och en lång monopol omgång.. Fan att jag inte vann! 

Ikväll blir det Timotej på Stadt med Janne och Sofia =) 


Bilder från midsommar!

Sova, vad är det?

Nu är jag på bra humör! Har snackat med mina kära vän jessica som ska gå ner hit om det så behövs! Komma ska hon! 

Nu blir det Harrys! 

Jag vaknade sex imorse och håller igång ännu.. Hur ska detta gå?? 

Godnatt alla som är hemma :D

Midsommar

En liten sen uppdatering om midsommar!

Men jag hade en helt underbar midsommar!

Den spenderades hos Henke och Tessan som bor i en sjukt snygg villa. Vi tog även båten till Läckö slott där det var massa folk som tänkte samma sak som vi =) På kvällen blev det grillning, fotboll och massa snack! Helt underbar dag =)

Dagen efter på kvällen blev det Smögen som bjöd på en hel del fest!

Bosatt i Lidköping över sommaren..

Åh vad jag trivs här nere!

Jag känner inte alls för att åka hem till Stockholm. Jag kommer inte heller åka hem. Även fast jag inte har heltids jobb. Jag får lösa det med ekonomin helt enkelt. Jag har bestämt mig nu. 

Okej, alla ni vänner och min familj saknar jag, men ni får komma hit! Ring och säg när du vill komma så fixar jag boende till er! Allt du behöver är en tandborste och party kläder, pengar kan också vara bra! 

Välkommen hit :D

Btw, Jag kommer hem någon helg under sommaren! 


Kärleken fick mig att hamna här...

Hallå hallå

Nu är jag på banan igen! 

Kan berätta lite kort vad som hänt under veckan här nere.. I måndags när jag kom till jobbet fick jag reda på att jag bara skulle få jobba 1 vecka + introduktionsveckan. Alltså samanlagt få lön för två veckor under hela sommaren. Inrigning skulle jag även få vara på men skulle bara täcka upp för två personer...

Så jag antar att ni förstår att jag inte blev så glad och har inte vetat vad jag ska göra. Idag har jag äntligen bestämt mig. Jag sa vad jag var lovad och att jag ska ha det annars så vill jag inte jobba. 

När jag åkte ned skulle jag få 2 introduktionsveckor och 3 hela arbetsveckor + mycket inrigning. 

Antar att ni förstår att det inte varit så himla kul. 

Idag har jag sökt några andra jobb så nu är jag reserv på två ställen.. Inte mycket att hänga i julgran direkt men kan alltid bli något. 

På måndag får jag besked om de tänker ge mig fler veckor på det första jobbet..

Lite flummigt men hoppas ni förstår!

RSS 2.0