Bada lite med strumpor är väl normalt?

Idag var vi en sväng på stan och satt vid vattnet och åt en god lunch :)

Då är det några killar som står på bron över Lidan i kläder och strumpor.. Tagit av sig skorna alltså. Det ser liiite misstänksamt ut.. De går fram och tillbaka och springer lite.. Sen ropar vi och vill ni ha det på film? Såklar ville dem det! Hoppa gjorde dom också. Trodde jag då aldrig! Det som jag är mest fundersam över är VEM tar beslutat att ha på sig strumpor när man ska hoppa från en bro i iskallt vatten!? Tänkte han att det skulle bli varmare eller??

HAHA roligt var det iallafall och nu vet vi att det är säkert att hoppa på ena sidan av bron. Sidan närmast vännern OM man då skulle få för sig att hoppa.  haha


Handla mat med cykel..

Idag tog vi cyklarna för att åka och handla mat och dryck. Tisdag och det var dags för att fylla på kylskåpet och frysen. Det slutade med att vi hade 15 kg att bära hem! herregud. 3 Kg Kyckling, massa dricka, youghrt, frukt ja bara tunga saker typ.. När jag packat cyklen ska jag gå och ställa tillbaka vagnen, är lite smart och tömmer korgen men de på pakethållaren får sitta kvar men tror du inte att cyklen välter ändå och Alex bara står och skrattar! HAHA Såklart börjar jag också att skratta.. Sen när jag cyklar märker ja att korgen är helt sne! Sen kör såklart våran vän förbi i sin BMW. OM han skratta! HAHA

Det här med cykel och handla mat vet jag inte vad jag ska säga om.. 

Lite av de vi handlade.. 



Ligger ute i trädgårn och solar med härlig...

img_4637 (MMS)

Ligger ute i trädgårn och solar med härlig musik, shit vilken total vändning på vädret.. Men hoppas inte för mycket! Imorgon ska de inte alls bli lka varmt. Vi får vänta och se :)


Helgen

Tänkte att jag skulle samanfatta min helg.

Fredag. jobb as you know.. 

Lördag. FEST! Förade hemma hos oss sen gick vi till Fokets Park för att se Jacob (The Poodles) spela. Okej att de är bra varje gång de uppträder men publiken var katastrofal.. Typ 100-150 pers där.. Så vi gick innan spelningen var slut till Stadt och träffade upp lite människor. Även Jacob och de andra kom dit sedan och det blev en sjukt bra kväll :) Lite för bra för min del.. Så sjukt bakis dagen efter! 

Söndag. BAKIS! Herregud, det var länge sedan jag måde så dåligt efter en utekväll.. Och klockan 15.00 var det dags igen, Kick Off med jobbet. Vi började såklart på Stadt och åt god mat och drack lite. Jag började med cola men det slutade såklart med cider.. Sen senare på kvällen åkte vi till Campingen där det bjöds på mat och trevligt sällskap. 

Måndag. Äntligen mår jag bra igen! Nu ska vi iväg och handla mat och hämta våra cyklar.. Som vi ställer överallt här i stan!! hahah Vi cyklar bara till olika ställen och sen låter dem vara kvar. Så smart. 

Dagens.. Mmm så gott de är!
The Poodles
På Stadt. Det blir alltid så snygga bilder! hahah
Häng på Stadt.






Sånt här möts man av när man går hem :)

img_5156 (MMS)

Sånt här möts man av när man går hem :)


Saknaden kommer bli stor..

Vill bara säga till alla er där borta i Stockholm att jag redan saknar er! Jag kommer nog inte klara mig hela sommaren utan det kanske kommer bli någon resa upp till er :)

Och jag hoppas verkligen att ni vill komma på besök till mig här i Lidköping! Bo får ni göra hos oss, vi har jättesköna soffor ;) hihi

Kram på er!

28 Maj 2011

Hallå där världen! 

Igår jobbade jag mitt första pass och det gick faktiskt bra. Jobbade plock som jag aldrig gjort förut.. Men det gick som det borde gå första gången. Mycket och lära :) Men det är bara kul! 

Idag sov vi till halv två! Tror jag somna först vid kvart i fem i morse, vet inte vad det var men kunde inte somna inatt.. 

Idag blir det FEEEST! Först blir det Lidköping Rock festival! :P The Poodles spelar och vi har tänk kolla på dem eftersom vi känner Jacob (sångaren). Det blir säkert jätteskoj! Sen blir det STADT :D 



Kan själv.

Det här med Mobilbredband. Herregud. I hate it! Nu la det av och Alex jobbar.. Kul! Men han visade mig en gång idag hur jag skulle göra om det la av. Smart som jag är tittar jag inte och ba men det kommer inte lägga av.. Och "låtstas" titta liksom. Men såklart ska det lägga av!

Men jag löste det och jag är då minsann stolt över mig själv att jag klarade det :D Riktigt stolt! Ni som har mobiltbredband fattar nog vad jag menar. 

Nyduschad och chillar nu i soffan framför TV:n OCH Datorn ;) Så underbart. 

Börjar jobba 22:00. 21.00. 



799 kr fattigare och två ryggar rikare

Idag fick det vara nog. Sängen i denna lägenhet går icke att sova i. Den är så mjuuuuk! Vi har så sjukt ont i ryggen efter bara sex nätter..

Så vi kom på den brilianta idén att köpa en sån där upplåsbar madrass från Jysk. Okej att det kostar lite men det är en sak som vi sparar och har användning för. Som te.x i midsommar tar vi med oss den till Köping ;) Och som också är MYCKET skönare :D 

Det fick bli denna skönhet 799:- från Jysk. 


Och såhär blev resultatet. 



.

Onsdag 25 Maj 2011

Idag händer det inte mycket.. Skulle träffa Janne men han fick en klipptid :) Ska snart iväg och träna box med Laila, måste minsann ligga i med träningen nu när jag har all tid i världen. haha Sedan ikväll ska vi kanske till strand, vi får se..

Nä nu ska jag ta något och käka! 




Ao Nang

Jag sitter här och drömmer mig bort. Jag vill till Thailand i vinter. Och inte var som helt i Thailand utan Ao Nang. Utan att ens ha varit där känns det som att jag älskar det! 

Bara det att man har sådana möjligheter att åka på små utflykter nästan varje dag med en longtailbåt som kostar några bath. Sen att shoppingen är så nära är då inte heller helt dumt. 

Hittar resor för 24 000, 12 00 per person. Perfekt ju! 

Åh jag vill så gärna boka resa nu! 





Ilandsproblem

Jag blir tokig. Jag har glömt alla mina toffsar i Stockholm.. HUr märker jag det då? Jo min enda som jag inte visste att det var toffs är borta! Blir tokig. Jag har alltid uppsatt hår ju.. Aja, får kila iväg och köpa nya. Känns bara så irriterande när jag har hur mycket toffsar som helst där hemma.. 

Nu hade Alex sönder ett glas också.. Ett av de fina! Efter två dagar. 

Visst har jag stora problem? Haha


Älskar dig


Dinner

Igår lagade vi vår favoritmat . Köttfärsås och spagetti! Tommys recept på köttfärsås är det bästa, våran är då snarlik men inte exakt lika god! 




24 Maj 2011

Vad händer då just nu? 

Nu har jag och A börjat bo in oss lite i vår lägenhet vi hyr i andra hand. Det är lie småjobbigt måste jag säga.. Det är en gamal lägenhet och vi gillar nytt så ja ni förstår säkert. Men det handlar bara om tre månader ;) Sen får vi se vart vi ska bo.. Hem till mamma eller tillsammans. Stockholm eller Lidköping. Vi får se. Men nu tre månader frammåt bor vi i Lidköping ;) 

Mamma och Tommy hjälpte oss att komma hit i lördags. Vi handlade mat och lite sånt som behövdes.. Sen åt vi middag på Stadt tillsammans, deras första gång :) Och jag tror faktiskt de gillade de! Sedan blev det feest såklart ;) Messade mamma och Tommy som bodde På stadt men de kom visst inte fram :P I söndags mötte vi iallafall upp demför frukost, så otroligt gott! Älskar frukost. Sen visade vi Lidköping på en söndag, då bara Rörstrand är öppet men vad ska man göra :P Sen var det ju det här avskedet.. I hate it. Ville bara få det överstökat. Såklart kom det en tår eller två när jag såg bilen åka... De är ju liksom min familj.

Men nu känns det bättre. Vi stortrivs inte i lägenheten men det handlar nog bara om att vänja sig tror jag. Hoppas jag. 



Sovmorgon, igen!

Hihi, jag har sovmorgon varje dag nu för tiden. Det som får upp mig runt tio tiden är bilen som jag måste ställa om tiden på så vi inte för p-böter :P 

Jag hade hoppats att jag inte behövde åka in till stan något mer men det blir en sväng till, alex är snäll och följer med mig ;) Min kära bror fyller 22 den 30 maj så han får present av mig innan jag åker på lördag. Sen ska jag förbi jobbet och säga hej till alla, saknar dem så mycket! 

Sen ikväll blir det tjejmiddag hos Hanna. Kommer bli så mysigt! Längtar. Tove vännen följer med också ;) 

Ha en bra dag ni också för det ska jag ha :)

Nu dog tv-boxen och jag som vill titta på ...

img_0475 (MMS)

Nu dog tv-boxen och jag som vill titta på TV.. Vad trött jag blir! Då sover jag väll istället.. Godnatt :)


Brödrost och vattenkokare, hur svårt kan det vara??

Jag måste erkänna att jag saknar jobbet och alla barnen! Att sluta var inte så lätt som jag trodde.. Jag känner att jag måste gå dit och hälsa på innan jag åker faktiskt. Vet dock inte om det är så bra för barnen men de kommer säkert bli jätteglada :) 

Idag har jag och Alex köpt en vattenkokare och en brödrost. Kan ju säga att det tog ca. två-tre timmar! Inte kom vi överrens om vilken prisklass eller hur de skulle se ut minsann. Jag trodde då inte man kan tjaffsa så mycket om vad man vill ha.. Men det finns ju så många att välja mellan! Men tillslut lyckades vi komma överrens :) Och dessa blev det ;)  Haha Vi har provrostat och provkokat och allt var perfekt. Båda är nu nöjda! :)



Jag packar för fullt här hemma



Nu är ALLA kläder på golvet...

Denna gubbe eller vad jag nu ska kalla hon...

img_5243 (MMS)

Denna gubbe eller vad jag nu ska kalla honom är ju bara för söt och pryder just nu min Iphone :) Så söööt!


Tutueringen mår bra än så länge :) Han fyl...

img_3592 (MMS)

Tutueringen mår bra än så länge :) Han fyllde i väääldigt mycket.. ser inga spår av utslag än så länge. Juste, jag visade en bild för tatueraren så han fick se hur jag haft de och har har alldrig sett det förr! Han visade alla på studion och ingen hade sett det... De fråga om jag varit på akuten! HAHA sjuk måste jag säga..


Godmorgon! Sova är så underbart, nu när ja...

img_0132 (MMS)

Godmorgon! Sova är så underbart, nu när jag är ledig ställer jag inte klockan heller :) Vid tolv ska jag möta upp Emelie i stan för att leta balklännng till henne :) jag ska passa på och kika på klänningar också för ska ju på bröllop i sommar :D


Maxime fyller 20 idag :D

GRATTIS MAXIME PÅ FÖDELSEDAGEN!

Var tog den underbar värmen vägen? Okej att det är normalvarmt nu i maj men den där supervärmen var ju helt underbar. Lite sol kunde väl ha tittat fram idag :) 

Snart ska jag möta upp Maxime och så ska vi till vår tatuerare där jag ska fylla i min tatuering och han ska snacka om sin nästa gadd och så ;) Jag håller tummarna för att det inte blir som förra gången! jag vill då inte ha tillbaka utslagen jag gick rut med i tre veckor!

Håll tummarna för mig nu.


Detta vill vi aldrig mer se LIVE

Ps. Det känndes jättekonstigt att inte gå till jobbet idag..

Älskar frukost!

img_1608 (MMS)

Älskar frukost!


Idag har vi då sovit ut. Vaknade första gå...

Idag har vi då sovit ut. Vaknade första gången halv tolv! Det är inte likt mig :p Men gu så skönt de var! Idag finns det inga måsten utan jag får se vad som händer :) jag ska börja med att gå upp ur sängen och äta en god frkust. Älskar frukost men det är så tråkigt att A inte gillar frukost alls.. Nu kom jag på att mitt rum ser ut som tredje världskriget! Ska visa er sen när jag kommer hem :)


Köpte en helt underbar hudkräm idag! Lukta...

img_6144 (MMS)

Köpte en helt underbar hudkräm idag! Luktar såå mycket soooommar :) 30 spänn på H&M!


Idag var min sista dag på Gläntan.. Jättej...

img_8164 (MMS)

Idag var min sista dag på Gläntan.. Jättejobbigt att säga hejdå till barnen som bröt ihop när jag gick! Kommer sakna dem såå mycket! Lite presenter fick jag för jag varit så duktig. Måste skryta lite om att alla har sagt att jag är så duktig och passar så bra med barnen, väldigt omtyckt :) kommer då aldrig glömma dessa fyra månader på Gläntan avd. Grodan. Nu blir det nya äventyr!


Godmorgon världen! Samma värme idag :) och...

img_1929 (MMS)

Godmorgon världen! Samma värme idag :) och idag kommer mamma och tommy hem och mormor fyller 74 år! Grattis mormor.


Tisdagskväll

Idag blev det en pizza gjord i ugnen.. Inte bra mat det inte.. Jag har googlat lite nu om vad man ska äta för mat för att må bra och hur man ska äta. Hur många mål om dagen osv. och har kommit fram till att det finns så sjukt många olika sätt att jag blir snurrig. Men en sak kan jag ju säga och det är att det är bara att testa sig fram. 

Och som alla andra måste jag säga, shit vad det är varmt ute! Fick en sådan utomlandskänsla när jag och emelie gick ned till vivo i shorts klockan åtta efter att ha duschat och smörjt in mig med aftersun. Helt uderbart. Blött hår, aftersun, bränd och en kall matbutik. hihi 

Jag har nu bara tre dagar kvar på jobbet.. Och snäll som jag är ska jag bjuda på fika på fredag så idag prövade jag göra en slags äppelkaka jag aldrig gjort förut. Jag lyckades!! Jag lyckas ju aldrig annars...





Min nya snygga bikini

Love it! Hittade denna skönhet på BikBok :)

Så underbart att sola! Så sjukt varmt i so...

img_1458 (MMS)

Så underbart att sola! Så sjukt varmt i solen :) Mindre underbart att ha ont i magen.. Känns som old times i magen, innan jag började med tabletterna.


ProLaktas

Det här med att äta mindre ProLaktas tabletter sket sig rättare sagt! Fy fan vilken rännskita och vilka fisar! Ni som är laktosintoleranta vet EXAKT vad jag menar. Så det får bli som vanligt med tabletterna helt enkelt, dubbel dos. 

Imorse vaknade jag klockan SEX för att jag hade såå Jävla ont i magen. Så vill inte jag ha det direkt. 

Nä nu ska jag dra på mig bikinin och sola hela dagen på ballkongen. Lämna hemmet, det går då inte idag. kanske en LITEN stund.. Haha





Godmorgon! Igår blev det en skön hemmakväl...

img_8098 (MMS)

Godmorgon! Igår blev det en skön hemmakväll med hemmagjorda hammburgare och mitt eferlänhtade rose! En toppen kväll! Nu ska jag pallra mig upp så får vi se vad denna dag bjuder på :D


Fy fan! Idag var jag ute på första löprund...

img_4069 (MMS)

Fy fan! Idag var jag ute på första löprundan på lääänge.. Och DAM vad det känns. Har haft ont i höften när jag gått hastigt(i ca tre veckor) men inte brytt mig men idag säger jag bara jävlar vad ont jag haft nu på kvällen...:( vi hoppas på att det är bättre imorgon :) kul å springa var det i alla fall, love it!


Godnatt

Usch jag är fortfarande trött! Nu ska jag snart krypa ned i sängen. Bjuder på en bild från sommras!



Pro Laktas

Idag ska jag börja ta en laktastablett varannandag och två varannandag för att se hur min kropp reagerar. Klarar min kropp det eller inte? Om den gör det ska jag försöka med en tablett om dagen. Jag håller er uppdaterade om hur det går.. 

Varför gör jag då detta? Jo för att minska kostnaderna. De är dyrt! Tycker jag.



Söndag

Shit vad jag känner mig trött i kroppen. Illamående och samtidigt hungrig. Det känns jättekonstigt. Men jag har hållt igång här hemma i alla fall. Det blev ingen rensning i garderoben men det blev istället rensning i lådor där det bara ligger en massa grejer. Tre stora påser ska nu slängas. Underbart! Älskar när det är rent och fint. (även i lådorna) 

Ska ta mig ett bad och se om jag känner mig piggare efter det. 

Bye!

SHOPPING


Herregud säger jag bara! Igår hittade jag då grejer när jag var i Bromma Blocks med mamma, Tommy och Emelie.. Allt jag hittade var så perfekt. Precis så som jag vill ha det. Inte massa letande utan det bara dök upp precis framför mig. Prövade inte ens alla plagg just för att det var så perfekt. 


Löparskor 499:- Tidigare pris 1300:- Så himla sköna! När jag prövade skotr, gjorde vi så att mamma gav mig olika skor och jag bara tog på mig och gick, tittade knappt hur de såg ut och tittade inte priset (villl ju såklart att de ska vara billliga) så att jag skulle välja sko efter vilka som var SKÖNAST. Och gissa om jag blev glad när dom inte var så jättedyra!


Adidas löparjacka 199:- tidigare 499:- Puma Linne 139:- Adidas byxor, present av Tommy. Strumpor, present av Tommy. Skorna skrev jag om högre upp. Jag tror nog att jag är REDO nu! jag kännde för en uppfräschning av träningskläder som ni märker..


Jeansshorts 199:- H&M. Jag tycker det är så himla svårt att hitta shorts som sitter precis som jag vill! Trodde jag inte skulle hitta några men så såg jag dessa hänga helt ensamma och så sitter de som smäck!


Strumpor 79:- H&M, Tubtop 49:-/st H&M. Basics!


Linne 149:- H&M. Så himla fint och sommrigt tillsammans med jeansshortsen..


Tunn jacka 249:- H&M. 


Tröja 120:- Lindex. Köpte denna för en vecka sedan. Helt underbar.


Tröja 249:- H&M. Köpte även denna söta topp förra veckan.

DET VAR DÅ ALLT! Som jag sa blev det en hel del ;) XXL i Bromma är så himla bra om du behöver "sportkläder". De har allt! Jag behövde i princip bara två butiker för att hitta allt detta, H&M och XXL. Om någon vecka ska jag titta igenom hela min garderob och bara spara sådant jag använder. Nä nu ska jag fixa rummet som ser ut som ett bombnedslag..

Hej på er alla där ute! Var som ni såg på ...

Hej på er alla där ute! Var som ni såg på förra bilden på MMA gala igår, tittade på när folk från helva världen slåss i en bur. Skitkul! Det var coolt att äntligen se det live. Nog om det, på dagen igår var jag och shoppade med familjen. Jävlar vad jag hittade grejer, kan visa sen när jag kommit hem :) Sovit hos A nämligen!:) åh hurni nu är det bara ca. tre veckor, 20 dagar kvar tills vi drar till Lidköping! Skriver senare, nu ska ja gå upp ur sängen!


RSS 2.0