Hands of Stone


Dagens tips
Om du någonsin blir antasdad av någon eller på något sätt påhoppad
och känner att du vill spöa den personen.
Men ändå så oroar du dej för din hand.
Ta då dina nycklar eller kanske en tändare eller ett annat föremål i din hand för att stabelisera knogarna.
Sen är det bara att slå.
så kommer det kanske sluta så här
 

//Alex

Nu känner jag mig riktigt gammal!!

Som ni säkert vet så jobbar jag på babsyim.
Det går barn mellan 8 månader och 6 år.
Nu jobbar jag mycket med lite äldre barn som kan prata och inte har föräldrar i poolen.
Och min kolegas namn är väldigt kort och lätt att komma ihåg.
Men mitt är dock lite för jobbigt att säga tycker barnen så det brukar bli Jennie och det gör mig nästan bara glad
Men nu anser min kolega att jag inte heter så och säger åt barnen att säga FRÖKEN bara för att jävlas med mig och barnen hänger såklart på!
Jag är 17 år och kallas redan FRÖKEN!!
Hur ska detta gå?
Kommer jag bli gammal i förtid?
Panik!
(Men barnen ser mig kanske som "vuxen" och de är då ett litet +)

Bowling...

Nu är det lilla problem jag hade fixat :D Det var så lätt så jag nästan skäms.

Idag blev det bowling med Alex, Tove, Hockey och Maxime. Vi skulle varit en till men den lillen mådde tyvär inge viadare idag så det fick gå ändå. Såklart så är det så att det är en som säger att han suger och är värta proffset och får strike efter strike Maxime! och så är det såklart en som absolut knappt inte kan få iväg klotet förens hon värmt upp. Tove! Vi andra är då normala bowlare, ta inte illa upp Tove gumman :P Vi skulle köra killarna mot tjejerna men det blev ju lite jobbigt eftersom killarnas bana lutade åt höger och då gick det ju inte tävla.. Trevlig dag med er <3 (bild blev det ingen)

Hur kan det alltid vara så att när man spelade bowling senast hade man intalat sig själv att aldrig mer spela det för det går så dåligt men ändå så står man där med ett bowlingklot i handen några månader senare och blir lika irriterad efteråt som gången innan. Sjukt men sant.

Problem..

Det blir inte så mycket bloggande nu för det är något problem med ett skriva inlägg men jag hoppas att det blir bra snart igen. Nu har det varit så i fyra dagar det borde räcka tycker jag..

Pizza sugna??

Det är ju nu lov och när man har lov ska man vara lat och bara chilla!! Idag kom jag och Alex på den briljanta idén att vi skulle beställa pizza och det skulle vara hemkörning annars fick det vara. När vi väl hittat en sida att beställa ifrån så beställer vi direkt och tänker att de kan ju inte ta sådan lång tid att köra ut pizza. Men vi väntade och väntade och väntade lite till och efter en och en halv timme så ringer det på dörren :D! Men när de väl kom var det hur gott som helst och vi var nöjda. För min del blev det en med ananas och skinka och för alex blev det klassikern kebabpizza.. Nästa gång vi är sugna på pizza får det bli åt gå att köpa den faktiskt, när man väl är hungrig vill man ha sin mat direkt.:) Vi måste vara det ovanligaste paret i historien och det är jag fan stolt över. Haha Det är nå fel på blogg.se så bilder går inte att lägga upp..

Du är välkommen när som helst var det va?

Inatt fick jag då lite besök vid sisådär 4 tiden..
Ja vem kan det då ha varit?
Alex såklart!
Nu sover han så gott och det går inte att väcka killen..
Det är aldrig fel med lite nattbesök :P

          

Jennifer Wall

Den senaste tiden har jag varit en riktigt gnällig person som säkert många har märkt om inte minst Alex.. Nu ska det ändars på.. Det får vara nog nu! De är inte jag som är den sär agressiva och tråkiga personen som blir lack direkt på allt och ingenting. Nu är det lov och man kan göra vad man vill och det ska jag göra. Min period är över och nu är det framtiden som väntar. Okej att man får utbrått då och då men så ofta jag fått den senaste tiden, inte okej.
Det går aldrig att göra om det som skett men man kan styra vad som komma ske.

Lyckad resa!

Vinterdagen 2009
Imorse drog det av till Romme Alpin. Micke kom och plocka upp mig redan 05:20 så man gick ju nästan i sömnen ned till bilen. Bussen gick 06:15 och alla var taggade till 100! Dock är bussresor ofta ganska tröttsamma men denna resa gick skitsnabbt, vi är ju vana med en 7 timmars resa när det gäller att åka buss med Smop07B..
Backarna var helt perfekta och hoppen lika så. Vädret kunde vara lite bättre, solen kunde ha tittat fram men icke sa nicke, ingen sol till oss. Som ni  ser på bilden nedeanför så var vi många snowboardåkare så verkligen skitkul att hoppa med alla. Alla vågade hoppa, till och med Jessica prövade på det största hoppet 1 ½ gång. haha Det blev då ingen skada för vårat lilla "gäng", tur det!
Trevlig dag allihoppa!
Gruppbilden

Första åket och jag bara ska vara med på bild!

Någon som är lite rädd? :D

Ja, de blev då en offpist som såklart skulle gå uppför! De är bara att traska på..

Lite dumma i huvudet kanske..

Onsdag

Godmorgon!
Idag blir det en skön dag med sjukhustbesök som vanligt på onsdagar och sedan kanske jag svänger förbi Alex och efter det jobb. Skola blir det ingen förens på fredag. Nu ska jag rusa till tunnelbanan! Mitt hår är väldigt blont...
                      

Happy me!

Hej trogna läsare!
Jag är då på väldigt bra humör just nu. Jag är allmänt pigg och glad. Dagen har varit skön med inga bekymmer. Nå vad kan då min gladhet bero på? De ska jag nog inte spekulera i för då går de väl åt skogen. Kanske är man väldigt kär??

Har nu kommit igång med träningen efter förkylning och Torpshammar. Idag blev det Coreboard. Hade aldrig testat det förut. Det var skitbra träning för hela kroppen. Man tränade kondition, styrka, balans och mycket bål. Corebrädan är inte stabil för att då göra träningen ännu mera effektiv. De är ett pass som jag kommer gå på nu i framtiden. Sommaren 09 då ska kroppen vara snygg!
Tommy hämtar mig efter träningen idag och jag kommer hem till en middag som mamma lagat och det var så himla gott! :)
                  
På torsdag är det Romme med plugget, hoppas på bra väder och att det går bra för alla. Skador har man inte tid med när man bara har en dag att åka..;) Nä nu ska man kanske plugga lite för de finns väl alltid något som man borde göra som tillexempel Amerikanska och Franska revolutionen, matte eller varför inte kanske lite om min Självmord uppsats i Folkhälsa. Vi fick inte välja ämne själva utan blev tilldelade. Kanske lägger upp min uppsats här om självmord för det är något som borde uppmärksammas plus att jag börjar bli ganska nöjd med vad jag skrivt. :) Kanske ska passa på att skryta lite om att jag då fick MVG på provet i Akutsjukvård! *Stolt* Nog snackat om plugg.

Hej världen

Norrland var väldigt kyligt och mysigt och bjöd på en hel del. Vi började med akutsjukvård nu som vi ska hålla på med i nu tre terminer. Alltså är den slut i trean. En kurs som jag vet att jag verkligen kommer ha nytta av i livet. Jag har lärt mig många akuta omhändertaganden i olika situationer den här veckan och jag tycker det är jättekul att kunna och framför allt bra att kunna. (sorry till er som måste stå ut när jag berätta om mina kunskaper)

Jag har inte insett vad jag håller på med förens nu.

  • Om ett och ett halvt år är jag undersköterska (om allt går som det ska).
  • Om mindre än ett år ska jag praktisera 10 veckor på akuten.
  • Jag ska komma på vad jag egentligen vill jobba med och söka jobb/utbildning
  • Om några år ska jag flytta hemifrån.
  • Om några år ska man börja bilda familj.
  • Om ca. 1 år ska jag ta körkort
Jag börjar bli vuxen och det är nog dags att verkligen förstå det. Mamma kan inte alltid styra och ställa och jag kan inte alltid förlita mig på henne utan jag måste klara mig på egna ben.
Jag är nu glad att jag inte blev bortskämd när jag var liten för vad mycket svårare allt skulle vara då. Tänk om man fick allt man ville ha och hade pengar hela tiden. Jag har jämt fått ta mina egna beslut och aldrig blivit tvingat till någonting så jag kan egentligen inte säga så mycket mer än att jag är glad att jag har fått göra det nu. När jag var mindre önskade jag jämt att jag skulle få vara det "bortskämda barnet". Nu är jag bara lycklig att jag haft det så bra!

Nästa: Norrland (Torpshammar)

                       
                     Okej, idag är det dags att ge sig av upp till Norrland igen.
Jag tror det kommer bli en händelserik vecka på både gott och ont..
Maxime berättade precis att han tar med singstar! Kan det blir bättre? Nej. Jag kan då berätta att jag älskar singstar fast jag SUGER på att sjunga tyvär. Men man kan inte vara bra på allt!
Vad som står på chemat inom räddningstjänsten vet jag inte men jag hoppas att det har med rökdykning att göra så att det inte bara är en massa teori för de blir man iband lite sömnig utav som alla vet..
Såklart kommer man sakna vissa här hemma men de är som sagt en liten fjuttig vecka.
När jag kommer hem är de alla hjärtans dag. (En överskattad dag) Jag anser att du ska träffa den/dem du älskar på alla hjärtans dag punkt slut något mer måste det inte vara.
               

Huvudvärk!

Vilken dag..
Jag har då aldrig haft en sådan huvudvärk förut som jag haft idag!
Tänk er att vakna med huvudvärk som inte släpper på hela dagen. Jag har försök att
- Vila/sova
- Plugga
- Kolla tv
- Sysselsätta mig på stan med mamma och Tommy
- Äta mat
- Ta tabletter
- Dricka vatten
Ingenting fungerar. Jag som gärna hade tränat idag men icke sa nicke..
Jag fick i alla fall en bh och ett underställ köpt idag. Köpte ett underställ för inte så länge sedan men de sög så nu blev det ett med bra kvalité inte bara de utan jag har börjat packa till Torpshammar också!
            

Recension

I taket lyser stjärnorna
Jag kan då säga att boken är bättre en filmen. Jag läste boken för ett år sedan och då gick det inte ens att hålla tårarna inne för att den var så sorlig men nu på filmen var det inte als samma sak..
Filmen riktas då till tjejer, i salongen var det tre killar när vi kollade!
Filmen handlar om en tjej som heter Jenna som är ca 13 år gammal som tar hand om sin sjuka mamma som har obotlig canser. Man får följa med hur en tonårstjej klarar av skolan, vänner och sin sjuka mamma. En sorlig men ändå en bra historia.
Filmen är värd att se!

I taket lyser stjärnorna

Ikväll blir det bio med Jessica "Hockey", Tove och Toves kompis :)
Alla har vi läst boken och tycker den är bra så nu hoppas vi på det bästa av filmen också!
                      

Friday :)

Då var det snart helg, men det blir då en kort helg för på söndag är det Torpshammar igen.. Upp till kylan och göra det som jag går i skolan för. Brandyrket och för att bli undersköterska! Här nere i Stockholm får vi ingen speciell utbildning på den fronten utan vi pluggar mest bara men utan det skulle man inte komma någonvart i livet. Nu sitter jag och gör en historia uppgift som är väldigt svår men jag ska fan klara den, inte ger jag upp ännu inte :D

Ni folk runt omkring mig har säkert märkt att mitt humör är väldigt svängit, glad ena sekunden och så andra är det som om djävulen har kommit fram. Skitjobbigt men jag hoppas att det inte håller i sig för det är så jävla störande för er och även mig som måste stå ut.. Ibland går det bara inte sansa sig utan någon får ta all skit..

SVERIGE VANN DÅ IGÅR MOT RYSSLAND! De var en väldigt bra match om man gillar när det händer lite "bråkiga" saker i en match som då jag tycker. Vi hade väldigt bra platser. Sektion A rad 18 och det säger något. Vi satt i alla fall på kortsidan. Vi hade dock en väldigt glad åskådare som var bra på att skrika bokom oss och det känndes i ens öron men är man på match för man tåla allt.
Glada spelare efter första målet :)

      

090205

Heej Alla läsare!
Idag är en bra dag. Gick upp halv åtta och åt frukost med Alex sedan gick jag och la mig igen och sov till tio, så himla skönt. Nu känner jag mig äntligen utvilad och det var ett tag sen man gjorde det..
Ska träna om en timma och ikväll är det Sverige - Ryssland i Globen! Hoppas att Sverige vinner!!
Idag blir det ett bodypump pass. Älskar det. Man får verkligen ta ut sig själv. Roligt med gruppträning för då blir man så peppad och trycker på lite extra. :)
Bjuder på lite bilder på mig själv.. (Ego som man är ibland..)

Nej, jag har inget liv



Vad skolan är snäll mot oss. Vi lägger ett prov och in imlämning nu! Prov imorgon och inlämning på fredag. Jag som då har andra planer i veckan får då lov att gå i ide idag och bara plugga i min ensamhet. Trött som jag och Alex var imorse så missade man historian som jag borde ha gått på. Men det inser man nu i efterhans som vanligt.
Tidiagre idag var Maxime och Hockey här och hämta en snowboard och fikade med saft och kakor.. När ska man växa upp och börja dricka kaffe då? Aldrig känns det som för mig..

Jag har nog glömt att berätta att min mobil pajade för en vecka sedan. Skärmen sprack när jag tappade den i golvet.. Idag ska jag i alla fall få en ny eller tillbaka den gamla lagad! Gick riktigt snabbt :)

På torsdag är det match som gäller! Sverige-Ryssland 19:30 i Globen!

090201

Imorse blev de en snabb shopping i Nacka med Emelie och Tommy, Köpte en epilator som det var rea på, nu ska jag nämligen börja plåga mig själv någon gång i månaden istället för att raka benen hela tiden. Någon som har denna epilator som vet om den är bra?? Den kostade nu 250:- istället för 400:- tror jag det var. Köpt på Media Markt. Fattig student som man är så måste man passa på när det är rea..
                  

Sedan blev det av till Flottsbro med syrran min! För er som inte vet vad Flottsbro är så är det ett skidställe i Huddinge. Anläggningen har fyra nedfarter (varav en är barnbacke) , en sittlift, en ankarlift och en knapplift i barnbacken. Vi var där ofta för något år sedan och vi tyckte det var jättebra men idag var det inte als så bra som vi hade tänkt. Stolsliften är ny för i år och den var så seg så den gick inte att åka. Snön är såklart konstsnö så den är såklart anorlunda men jag tyckte den var för konstig och det var liksom snöhögar överallt i backen, inte roligt när man åker snowboard. Men det var skönt att få åka lite i alla fall för jag bara älskar att åka snowboard.

                                               (Klicka för större bilder)
Jag älskar Alex

Snygga och bra!

Igår gick jag nya högtalare :)
Jag fick dem av Alex för han har köpt nya mycket bättre! Väldigt snält att jag fick dem här då.
De är ett par creative modellen vet jag inte vad den heter. Men dom är mycket bättre än mina gamla som lät som om man lyssnade ur ett par burkar. Nu kan jag pumpa på rejält utan att det låter lite konstigt!

                             Kolla hur snyggt Alex satt ihopp kablarna

                                        Väldigt snygga enltigt mig

                                                  Klart och inkopplat!

RSS 2.0