Sista "skoldagen" imorgon dåra

Det är så sant som det kan bli. imorgon är sista gången jag åker till skolan för att lyssna på lärarna om vad de har att säga åt mig att göra. Imorgon står det segling och paddling på schemat så det kommer säkert att bli VÄLDIGT roligt eller VÄLDIGT tråkigt. Det blir vad man gör det till! Och jag ska göra det till en jättebra dag!

Idag hade vi studentmiddag och den kommer man då inte glömma bort i första tag. Alla hade så fina tal att dela med sig av + en låt som de spelat in till oss studenter om de här tre åren. Mycket lyckad kväll!

Fick även reda på att jag fått 11 MVG idag! Grymt bra ju :D

Nä nu börjar klockan rinna iväg och de är snart dags att krypa ned tillsammans med min kärlek!
Slänger in en bild från Kungsberget 2010!

Nu kan det få bli onsdag!

¨
Jag är i redo i alla fall!!! =)=)

Måndag

Idag ska jag till plugget!

Det var då sjukt länge sen.. Det står betygsamtal på schemat hela dagen och det är då en en hel del betyg jag inte vet vad jag ska få ännu!
Och ikväll bjuder skolan på middag! Mums

Skön söndagskväll =)

Har precis prövat mina sommarkläder efter att jag tryckt i mig en HEL pizza! Och allt sitter perfekt, eller de lilla jag har dvs. haha Plaggen sitter inte alls lika tajt som förra året :D Så då har man alltså gjort lite nytta i vinter! Ett par surfshorts jag köpte för två-tre år sedan sitter inte i närheten av tajt idag medans jag inte kunde knäppa dem förra året! Mohaha
Snart ska jag kolla på grey´s och bara njuta av lugnet och vara ensam =)

.


För mycket att tänka på

Okej, nu är det två dagar kvar till studenten.. Shit! Jag börjar bli liiite små nervös nu och tänker på allt som kan hända.. man ska upp så tidigt! kommer jag försova mig? Sen så ska man inte spilla något på klänningen, man får inte bli för full, man ska hem till släkten och fira. Okej, jag vet inte vad jag skriver om men det bara flyger runt med tankar i mitt huvud. Vad ska jag göra i höst?! Nu storstädar jag övervåningen inför tisdag, har även tagit fram studentmössan, klänningen och skorna!

Sommaren är nu planerad! Jag jobbar som jag sa tidigare på en vårdcentral i Lidköping som heter Guldvingen och kommer bo med Alex hos hans kusin och pojkvän.. Jag har aldrig varit bortrest i två månader förut! Jag kommer sakna min säng, min familj och alla vänner här i Stockholm ju! Men jag kommer ha en grymt bra sommar säger Alex :P Och jag får lita på honom =)

Juste, det blev inge Peace and Love med Jessica och Tove.. Tråkigt!

Födelsedag och mors-dag

Idag blir min bror 21 år!
Och min mamma, ja henne firar man bara!
Grattis till dem båda =)

Väntan är över...

JAG FICK JOBBET!

Så i sommar får jag visa mina kunskaper på riktigt som undersköterska..

Herregud!!

Idag blev jag helt klar och utbildad undersköterska...

5 dagar kvar!


Torsdag

Jag skulle få reda på om jag fått jobbet i Lidköping idag men det blev uppskjutet till imorgon.. Åh vad trött jag blir! Jag vill bara veta NU ju..

Imorgon klockan elva kommer jag veta i alla fall!

Måste tillägga att imorgon tar Kevin studenten! Så det blir årets första studentmottagning! :)

Och imorgon är sista dagen på praktiken! Sen är det slut. Har fått mina omdömen redan och det var på topp! Så grym jag är ;) hihi


My love..


Längtar till torsdag

Hoppet finns ännu!

På torsdag får jag veta hur man sommar kommer spenderas..

Låt nedräkningen börja!

Idag är det 9 dagar kvar till STUDENTEN!

Måndag igen..

Hello!

idag var jag hemma från praktiken.. Jag har då fixat nytt pass och hängt med Alex hela dagen i solen och bara chillat. Hur skönt som helst! Sen har jag även fått visa mina körkunskaper för min älskade pojkvän för första gången =) wii Jag kör bra men.. så fanns det såklart något jag kunde göra bättre. haha mannen kan köra bil bäst eller, hur var det tjejer??

Aja, imorgon ska jag till prakitken i alla fall. Börjar klockan sju så ska snart gå och lägga mig..

Imorgon lägger jag in lite bilder från helgen och dagen så kika in då! ;)

En sak bara..

Det ända jag vill säga är att min älskling kommer hem imorgon! Tror ingen anar hur mycket den killen egentligen betyder för mig.. Kan knappt själv förstå det.

En sak undrar jag, hur mycket man kan offra för kärleken??


Västerås

Imorgon blir det en tripp till Västerår med familjen för en släktträff.

Jag har tydligen en ganska stor släkt som jag inte känner så de ska jag träffa imorgon..

Kommer nog blir väldigt intressant!

Hoppas på bra väder =)

Träna!!

Det är ju sånt underbart väder och de gör mig så glad =)

Idag har jag varit på ortopedmottagning och hållit på med gips hela dagen, mycket roligare än att vara uppe på avdelningen!! Fick sluta halv två idag vilket var jätteskönt.

Nu har jag varit och handlat med mamma och Tommy..  Måste berätta en rolig sak som hände. När vi kommer hem märker tommy att mjölken och köttet inte är med.. Var kan de vara?! Jo då kommer han på att hand lagt de på en hylla när han skulle lägga ned läsk i korgen. HAHA och det som gör det ännu bättre! Han har blippat in de på självscaningen så han har ju betalt för det! Det var bara att åka tillbaka! haha

Ikväll ska jag träna! (kors i taket) De var länge sen!!


Älskling....

Saknaden smyger fram..

Att vara borta från dig är inget jag gillar.. Att prata i telefon är inte samma sak på långa vägar och det räcker inte! Jag vill ha dig vid min sida, jag vill sova med dig varje natt, jag vill hålla din hand, jag vill mysa med mig, jag vill bara vara med dig! Du anar inte hur mycket jag längtar till lördag!

Bara för att man ler betyder det inte att man är lycklig.

Praktik

Då var man tillbaka!

Har varit mycket på praktiken både idag och igår så har inte orkat skriva faktiskt, har varit så trött.. Imorgon blir de då lite förändring, ska få vara på ortopedkliniken och vara med och gipsa, kanske får jag även vara med och bedömma en patient som kommer inte med en skada. Blir nog skönt med lite variation efter att ha varit på ortopedavdelningen, där de som har och ska opereras ligger. =)

Tänkte berätta lite om min praktik.

Jag är på två avdelningar. En där de kommer patienter som har planerat att göra sin operation i flera månder och de operationer som görs mest är höftplastik och knäplastik. Alltså de "byter" ut sina trasiga delar till nya hela om man ska fatta det kort. Väl på avdelningen är vår uppgift att bomilisera dem och se till så att såret ser fint ut och läker. vissa patienter ligger upp mot en vecka medans andra ligger i tre dagar. Det beror på hur pigga de är och hur det går med mobliseringen. Jag är även på en annan avdelning där de kommer patienter direkt från akuten. De har ramlat eller gjort illa sig på annat sätt och brytit någon kroppsdel och måste ned på operation. Det kan handla ett amputerat ben, bruten axel, brutet lillfinger, höftskada ja allt du kan tänkte dig. Och då är ju inte alla så friska heller så de kan vara dementa och liknande, vilket försvårar arbetet. Så det blir lite variation då man får vara på båda avdelningarna. Vilket jag gillar.

Hoppas du förstår lite nu :P

Morgondagens uppgift!

Så jävla äckilgt..

Nu har jag vaknat lika dant i ca. 5 dagar så nu ska ni få se hur det ser ut i mina ögon när jag vaknar.. Sjukt äckligt! Jag har hänt tagit bort lite på bilden, kom ihåg det! Du ska vara glad att du slipper se de här live Alex :P haha

I alla fall idag blir det praktik, börjar halv två.. Och sedan imorgon börjar jag sju så det blir itne mycket bloggande på förens imorgon eftermiddag säkert!


Syns inte så bra märkte jag nu..


Random

Tidigt hemkommen från skivan som var mycket lyckad men kände att jag ville komma hem inatt och inte imorgon bitti så då får man vara hemma i tid :P

Btw, ser helt suddigt! Mina ögon är inte okej denna kväll..

Godnatt gott folk!


Rakke letar ragg på match.com!

Diggar ni min bränna eller?

HAHAH SÅ JÄVLA FULT!
Och detta kom bara under dagen!!

En måndagskväll i maj

Idag är det skiva igen!

Dagens tema är att man ska vara något som bröjar på S.

Och jag ska vara en sömntuta! haha det var det bästa jag kom på..


Sommar???

Idag har varit en helt underbar dag!

Startade dagen med att lämna in två uppgifter och skriva två prov men det ska vi inte prata om.. Sen blev det Hällasgården med Jessica och Tove i solen! Så himla varmt och skönt så man kunde sitta i BH och sola =) Sen kommer jag hem och hämtar ut mina skor som kommit på posten! Och nu ligger jag och slappar på balkongen i solen :P Men nu ska brorsan sola lite! haha

Hemskt!

Jag vet inte om du har hört men läs..

Inatt blev en kille mördad i Lidköping i ett bråk. Han dog i sin tjejs famn utav knivhuggen han fått i bröst och hjärta. Flickvännen larmade SOS men de kunde inte rädda honom. De hade bestämt att de skulle förlova sig samma dag, alltså igårkväll. De planerade att leva ett liv tillsammans.

Tjejen har en blogg som man kan läsa att de skulle ut igår kväll med några kompisar och det skulle bli en bra kväll. Det blev hennes värsta natt i livet.

På bara några sekunder kan ens liv tas ifrån en. Ta vara på varje minut, timme, dag, vecka, månad och år.

Det är först idag jag verkligen förstår hur ofta detta händer nu för tiden och det är inte alls långt bort. Det kan hända vem som helst!

Check

Idrottsuppgift klar efter fyra veckors arbete!

Blev bara sådär 5 A4 =)

Bara psykologiprovet kvar nu, sen har jag inge mer plugg i gymnasiet =) (Tror jag!)


Idag är en slappdag, igen! Är nämligen inte helt frisk ännu.

Söndag

Idag ska jag försöka plugga till provet imorgon! Börjar få lite småpanik, klarar jag inte de två proven jag har får jag IG i psykolgi A, vilket inte ser så bra ut på betygen...

Är också trött och sugen på godis. Jag ville ha godis igår men en viss person var så kissnödig att jag var tvungen att följa med henne och offra mitt godis! HAHA

Aja, nu ska jag skriva klart en uppgift sen börja läsa i psykologi boken.

KUL söndag!


kärlek på hög nivå

Grillkväll

Grattis på födelsedagen Maxime! :D




Solig lördag!

Herregud vad det är varmt idag! Shit vilken underbar dag!

Och idag ska jag hem till Maxime och grilla! Det kan ju inte bli bättre, dricka och äta gott en såhär fin dag :D Wii Sommaren kanske inte är så långt borta ändå ;)

Men först ska jag in till Ant och skissa upp min tatto! =)


Dagens (och shit vad skönt de var att göra sig i ordning efter fyra dagar liggandes sjuk med sunkiga kläder!)

Tänker på dig hela tiden Alex! Älskar dig <3

att vara sjuk betyder mycket bloggande

Jag upptäckte precis en sak med min dator som jag nu haft i fem månader.

Högtalarna sitter under datorn! Vem monterar högtalarna under datorn?? De ska ju vara på ovansidan, eller är det bara jag som tycker de?

Aja, konstigt är de i alla fall.

Just nu!


.

Shit vad less jag blir!

Känns som jag sökt hundra jobb men antingen svarar de inte eller så ska man vänta eller så är det ett nej. Det blir nog en sommar i Stockholm ändå.. I alla fall som de ser ut nu! Jag väntar på att få svar från tre ställen fortfarande..

Någon som har ett tips på jobb i Stockholm??

Fredag den 14 maj 2010

Godmorgon!

Usch jag blir aldrig frisk. Min röst är helt skum, min näsa bara rinner och lägger jag mig ned för att sova så hostar jag bara.. Ögonen har då blivit bättre.. Inte lika mycket rinnande =) Men jag vill bara bli helt frisk!

Dagens planer: SOVA, VILA, KOLLA PÅ TV och PLUGGA!

Kristihimmelsfärd

vad "firar" man idag egentligen?? Någon som vet?

Att vara sjuk är inget jag tycker är skönt.. Helst av allt skulle jag vilja vara ledig idag och inte känna att jag måste egentligen vara på praktiken och så måste jag göra en uppgift som ska lämnas in imorgon.

Men som ni alla vet så gör jag ju jämt de förbannade uppgifterna! Även fast jag klagar innan..

Mina ögon är inte lika svullna nu utan mest rinniga! :) Men nyser gör jag som fan!

Nu ska jag sova en stund!


Körkortet har kommit :D


En bra sak

Jag ringde have2have där jag beställde mina skor ifrån. Jag pratade med dom och förklarade situationen och nu kommer de att skicka ett par, en anna tjej får vänta på sina. HA

Hur tur kan man ha!? Det lönar sig att ringa och klaga..

Så nu får vi se om dom dyker upp på onsdag eller inte :D

(och min blåsa försvann igår :D hahah)


Myskläder på!

helvetes onsdag

Fy fan för idag!!

Igår började jag känna mig förkyld..

Idag vaknade jag upp med ögoninflamation och en riktigt förkylning... Det var bara att boka tid hos en läkare och han sa att jag fått mitt förkylningsvirus upp i ögonen. Kul! Så nu ska jag inte har närkontakt med någon och tvätta hela tiden. För det smittar väldigt lätt. Om de inte blivit bättre på måndag ska jag få pencelin.

Sen har vi en annan sak. Skolan. Asså fy fan för dom! igår fick jag reda på att jag har tre prov i pysykologi på måndag kl.8. Idag fick jag reda på att en inlämningsuppgift ska vara klar på frdag i idrott och hälsa B. Sen alldeles nyss fick jag reda på att jag fått IG på ett prov om droger så nu måste jag göra inlämningsuppgift på 4 st A4 tills på tisdag!

Asså seriöst hur ska man hinna vara sjuk, praktisera, plugga och även ha ett liv?

Sen nu, får jag en mail om att ett par skor jag beställt inte finns i lager längre utan jag ska få dom i slutet av Juni! Fan heller jag ska ha dom den 22 maj. Så nu måste jag ringa dit och bråka om att få tillbaka mina pengar.

Jag orkar inte!!

En rolig sak! Jag körde bil idag första gången sedan jag tog körkort :D

WIIII

JAG HAR TAGIT KÖRKORT! FATTA ATT JAG LYCKADES PÅ FÖRSTA :D:D


Det gör ont!


Nu har jag haft denna blåsa i snart 4-5 dagar och den bara växer och växer! Om den gör ont, bortsta tänderna gör ont, äta mat svider och gör ont, äta glass SVIDER, aj aj säger jag bara!

Här har vi lösningen! Denna salva ska man lägga på blåsan 4 gånger om dagen, köpte den igår morse men ännu inge resultat!

Och nej det är inte herpes om någon skulle tro de:P Har kollat upp den =)

sovasovasova

Jag är så himla nervös! Nu ska jag krypa ned ensam och hoppas att jag somnar fort! Finns ju ingen Alex att krama om nu innan man ska sova så då kan de bli lite svårt.. I alla fall när jag är så van att krama älskling!

Imorgon berättar jag vad jag är så nervös för..

Tjoho

Igår blev det då utgång med några vänner! En lyckad kväll om du frågar mig =)

Nu ska jag snart dra iväg till simskolan och jobba lite! Känner mig ganska taggad faktiskt, inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara =)

Nu börjar jag sakna Alex.. Efter bara tre dagar utan varann! Det känns så tomt att inte  ha någon vid sin sida som man alltid kan pussa på eller kanske få en puss av.. Älskar dig


Jag älskar min klänning!



Ledig lördag :D



Idag köpte jag ett par snygga byxor, det blev ett par beiga(stavning?) från gins tricot. Jag trodde aldrig jag skulle passa i den färgen men jag gillade dom verkligen! Har letat efter ett par jeans leggins men känner inte att det finns några snygga..

Har även övningskört. Suprice! det känns som att jag gör det varje dag nu för tiden men jag lovar er att det finns en anledning till det.. Snart är uppkörningen! Och jag menar verkligen snart..

Det bara regnar och regnar, jag blir tokig snart!
Jag vill ha vår!

Fredagskvällen

Ikväll blev det en skön kväll hemma hos Fia med tjejerna. Riktigt mysigt! Det var så länge sen jag bara hade en kväll då det bara var tjejsnack och inga killar med i bilden :P Det blev en tidig kväll för alla var trötta så det är skönt =) Nu ska jag kolla lite serier sen ska jag ringa upp min love och säga godnatt!

Btw, har fått ett så jävla och jag menar jävla stort sår i munen! Nu gör det verkligen ont på riktigt. Det ser ut som en blåsa som är en halv centimeter i diametern med rött omkring.. AJ! Det är då inte lätt att äta, använder bara vänster sida när jag tuggar. Någon som vet hur man får bort detta?!?!?!


Jag i november 2006!

Fy fan asså

HAHAHA Ni vet att många bilder varit suddiga och häromdagen såg Alex att plastskyddet som man får när man köper datorn satt kvar! Här är en bild jag tog nu UTAN plastskyddet.. Hur blind kan man vara ibland?? 

sommarjobb

Haha, de kommer låta lite kul nu för att jag söker ju sommarjobb och vill jobba i sommar.

Men jag tycker inte att det verkar kul! Utan för att få pengar :D

Men för er som undrar så har jag inte fått något jobb ännu, så just nu är min sommar helt tom. Utan några händelser.. Eller peace and love finns med såklart.

Jobba? nej tack

Idag har faktiskt varit en bra dag på praktiken. Första gången typ.Eller i alla fall en dag som var rolig :p Dock är de fortfarande inge kul att gå upp 5.20! Men jag jobbar heldre dag än kväll så de är bara att stå ut.

Det är faktikst en sak jag inte riktigt kan förstå. Hur orkar ni som jobbar heltid med vardagen? Känner ni inte er trötta efter varje dag och bara vill sova?! Och ni som har barn också, herregud. Hur hinner man se sina barn? nej jag har inte riktigt kommit till de stadiet där jag är van vid att jobba 8 timmar om dagen.

Min dröm är att jag får jobba med något jag tycker är kul med inte för stränga tider, utan där man kan gå lite tidigare ena dagen osv.

När blir man van?

Är jag en halv eller hel

Folk har börjat säga ni till mig eller kollat lite konstigt bakom min rygg och frågat var är Alex. Jag har inte lagt märke till det förens nu. Men folk verkar se mig och alex som en person ibland. Och en sak ska vi reda ut nu. Vi är tillsammans och inte ihopklistarde. Vi älskar varandra och har det jättebra men kan vara ifrån varandra.

Och idag ändrade jag på skoj från "har ett förhållande" till "gift" på facebook och fick reaktioner som om att det vore sant. Nej, det är det inte. Jag är 18 år!

Jag har inget emot det men ville bara säga det här för de är lite kul tycker jag! haha

Jag älskar dig Alex!


En seg torsdagskväll

Usch vad trött jag är! Och jag har en uppgift att göra som ska in imorgon. Ska jobba dag imorgon också så det blir minsann ingen sovmorgon där inte. klockan ställs på 05:20! För tidigt.. Dock försover jag mig varje morgon och går upp kvart i.. Inte kul kan jag säga.

Idag åker min andra halva till Malmö, han sitter på tåget dit redan.
Där kommer han stanna i 2½ vecka..
OM jag kommer sakna honom!!

Men det är bara att bita ihop och gå till praktiken och satsa på tränning och solning nu veckorna innan studenten så man är snygg till den 2 juni!

STUDENTKLÄNNINGEN

Igår fick jag min studentklänning av mamma :D
Jag har tagit bort banden på min (avtagbara) vilket jag tycker bättre om!
Den sitter så himla fint :D
Kommer från MQ 499:-


Måndag

Nu ska jag dra iväg in till stan och göra en grej!
Shit vad nervös jag börjar bli..
Gissa vad jag ska göra??

Att vara ifrån sin älskling

Att vara ifrån sin pojkvän/flickvän anser jag nästan är ett litet test för förhållandet. När man ses nästintill varje dag och till och med kanske bor tillsammans tror jag att de kan vara lite skönt att vara ifrån varandra. När man är ifrån varandra så känner man antingen saknad eller lätthet. Såklart vill man känna saknad för att man älskar den personen. Men en vecka eller två utan sin älskling kan betyda väldigt mycket..

Det jag ville komma fram till är att vara ifrån varandra under en-tre veckor kan i de mesta fall vara bra för förhållandet. men även negativt i vissa fal..

Jag var ifrån min pojkvän i fem veckor i sommras och vårat förhållande blev bara starkare!

Alltså det är inte alltid hopplöst när ens älskling reser bort eller liknande.




Låång söndag

Jag tycker jag har hunnit med så mycket och klockan är bara halv fem. Men jag ska inte klaga, jag vill bara att helgen ska vara längre, dock är jag ju ledig imorgon! Så de blir ju en långhelg för mig =)

Hur ser då veckan ut?
Måndag: Ledig + skrivning + Original High Five giggar
Tisdag: Praktik + skiva
Onsdag: Körlektion
Torsdag: Praktik + Älskling åker iväg
Fredag: Praktik + inlämning
Lördag:
Söndag: Jobba

Alltid ska man ha något att göra såklart :P Och så får vi se vad som dyker upp under veckan :D



Soligt värre

Idag började dagen med att köra bi, tror jag körde i två timmar och nu känner jag att jag borde klara en uppkörning! Hoppas hoppas..

Snart ska jag ut på promenad i SOLEN :D

Sen ska jag sätta mig och plugga...

RSS 2.0