Juldagen i bilder

Började fotade när bänken var klarmonterad, shit vad den väger måste jag säga!

Drar kablar..

Jag fyller lådorna.. Perfekt! Hahah

Mitt underbara XBOX 360 och KINECT!

RESULTATET! :D Älskar min TV bänk!!! bättre bild kommer...


Det är JUL :D

Jag har faktiskt en förklaring till varför jag icke skrivit.

Min dator är på lagning! 

Men jag deppar inte för det, det var ju fucking julafton igår och fan vad bra den var! Hela familjen åkte till Enköping som den gamla gosa tiden när man var liten och firade jul. Det var lika trevligt som alltid om inte ännu bättre :D

Jag är då världens lyckligaste, jag fick TV bänken jag suktat på i tre månader! OM jag blev glad och om inte det var nog så fick jag det sjukt roliga spelet och konsollen XBOX 360 med KINECT! Så jävla kul! 

Imorgon ska vi fira jul igen ute på värmdö och då följer min babe med ;)

Som ni märker har jag det bra!

Tvättat håret

Det var så fruktansvärt skönt att få tvätta rent håret! Här är då en bild på mig utan smink och skit. Helt fräsch helt enkelt! 



Smutsigt hår...

Shit! Jag kom just på att jag inte tvättat håret sen i fredags kväll. HAHA Jag brukar tvätta håret varannan till vartredje dag. 

Jag har ju bara varit hemma måndag, tisdag och onsdag.. Så jag har helt glömt bort att tvätta håret, det sitter ju bara som en boll uppe på huvudet. 

Ikväll blir det i alla fall förändring, stor förändring. För jag ska färga mitt hår! Äntligen! Gjorde de senast innan studenten.. 

Bild tagen just nu! 


Bring It On

Jag känner mig som 14 år igen då jag nu sitter och kollar på Bring It On. Har kollat på ettan, tvåan och nu kollar jag på trean. Jag blir så avudsjuk på allt som de kan. Okej, jag vet att det bara är film men cheerledaing är fan grymt! 

Nu ska jag fortsätta kolla!

Ögon som rinner, hostar, nyser, snorar och huvudvärk

Det känns som att det ända jag gör är att jobba. Och nu har jag blivit sjuk, vilket betyder no work. Jag jobbar på Cervera fortfarande och det är jättekul men det är tufft nu på julen. Mycket kunder hela dagarna! Igår var jag tvungen att gå hem från jobbet, kroppen sa ifrån. Idag har jag legat i sängen och kollat film hela dagen. Var en sväng i Farsta och bytte två presenter jag fick när jag fyllde år. Och det var då det jobbigaste jag gjort på länge.. Kroppen säger NEJ.

Fick en ring av Helen som var för liten och de hade inga större så bytte till denna ring. Tack Helen! 

Fick en skytte berlock av Sandra och Maxime som jag redan hade så bytte till en orm :) Tack S & M! 


Älskar stora ringar, min nya klocka och mitt Pandora armband!

FÖDELSEDAG IGÅR

Fyllde 19 år igår!



Min älskling väckte mig med frukost på sängen! Sen hade jag hade en jättebra dag med familjen och god middag. Sen på kvällen träffade jag vänner och förade hemma hos mig och sen blev de feest på Lobby natten lång! Fy fan vad fulla alla blev :D haha 

Tänkte visa några av presenterna jag fick =)

Plattång x2 av mamma och Tommy. Ga.ma cp3! Hel grymma :D 


En klocka av min babe! Love it.


Ringar av Jessica och Tove =)


Sjukt snygg berlock av mamma och Tommy!! Fick även en berlock med mitt stjärntecken på av Sandra och Maxime som jag ska byta för hade den redan..


Tack alla som har grattat mig och gjorde min dag till en toppen dag!


RSS 2.0