Kanske händer det, kanske inte, vi får vänta och se!

Jag snackade  ju om de där hemtjänst jobbet igår. Jag ringde idag och ska komma på intervju redan imorgon. Wiii Så nu ska jag ut och kolla på bil så jag vet om jag kan köpa en eller inte. De på företaget vill ju att man har en privat bil, de är det som allt kan hänga på.. 

Imorgon ska jag och Sanna även på ett event som Sofies mode arrangerar klockan 8-10 på morgonen. Det blir att gå upp tidigt! Men kul kommer det bli :D

Berättar imorgon hur det gått med jobbet och hur det var på sofies mode =)

Frukost på sängen av mig själv

Idag blev det frukost på sängen. Så mysigt! Och så är det bra väder idag, det gillas! Dock ska man inte luras av solen för det är kallt ute. Så jag hoppas min jacka kommer imorgon på posten =) 

Nu ska jag äta klart min frukost sen kommer min kärlek hit så får vi se vad som händer.

Kungarna av Tylösand

Jag bara måste skriva detta inlägg.

Kungarna av Tylösand på kanal5 är verkligen ett program som har spårat ur! Asså att släppa in åtta festgalna människor i samma hus med obegränsat av sprit känns ta me fan värre än Big Brother. Och sedan att de kommer folk som kan tattuera och förstora läpparna på dem är ju sjukt! Men ändå sitter så många och tittar på serien och tycker den är bra. Jag är en av dom som tittar kan jag erkänna. Fast jag tycker som jag gör. Men jag antar att det är så kanal5 får tittare på detta program. Folk vill se andra göra bort sig i TV. Det är de VI vill se. 

Vad tycker ni om Kungarna av Tylösand?



Det händer något!

Det börjar hända lite med alla mina jobb jag sökt.

Jag var på intervju på Vivo idag och det bestämdes att jag ska provjobba på onsdag. Kommer då bli spännande, jag som aldrig tidigare jobbat i butik! Herregud. 

Sen har Martin, en kompis till mig tipsat om att hemtjänsten i Nacka söker personal på heltid. Men det är en liten hake, de vill att man har körkort och tillgång till bil varje arbetspass. Mitt problem är då att ha tillgång tillgång till bil.. Men jag ska ringa dem och se om man kan komma överrens om något. Det kanske är dags för mig att köpa en bil? Vi får se.. 

Jag kommer ta det jobb som jag trivs bäst på men självklart spelar även lönen roll.

Förändring

Kände att det var dags för en förändring här på sidan. Så nu har jag hållit på i någon timme och fixat och trixat och tillslut blev jag nöjd. Ser ni den inte klicka på F5.

Så vad tycker ni? Lägg en kommentar och berätta =)


Snart 4 år tillsammans med dig

Älskling snart har det varit du & jag i fyra år. 

Det har då inte alltid varit vi utan vi har ibland velat döda varandra! Men på något sätt har vi alltid velat vara med varandra. Jag ångrar inte en sekund med dig. 

Jag tror vi klarar allt.

Och jag är så nyfiken på hur vår framtid ser ut..

Jag älskar dig



Maaat

Idag gjorde jag, Christopher och My godaste pizzan till middag :) 

Taco och kebab pizza!

Det är tillåtet att skratta!

Hittade just denna bild! Fy fan var rolig :D Tagen någong gång mellan 1:an och 2:an. Shit vad seriösa man kan vara! HAHA

Jag, Tove & Jessica

Händelserik dag

Idag är då en seg dag. Gick upp klockan tolv och tränade. Var väl klar runt halv två och då gjorde jag och Alex lunch.. Toast! Skitbra. Not. Sen kom vi inte på något att göra idag så det blev film (Eva & Adam, fyra föedelsedagar och ett fiasko) och äppelpaj. Den filmen är bara för bra! Haha
Nu är jag hemma och målar naglarna för åttonde gången!

Ikväll ska jag träffa Sanna och Fia =) 

Har man tråkigt så har man..

Brevbärare

Har jobbat lite extra som brevbärare när det behövs så tänkte att ni skulle få se hur jag ser ut en dag på posten. Så otrolig snygg! Det positiva är att man får träning på jobbet :) Och ja, jag står i en hiss för det är nio trappor upp i det där huset.. Någon gräns finns det! hihi


Måndagsmorgon

Jag var så trött när klockan ringde idag. Jag ville bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men upp skulle jag, det är jobb på posten som gäller idag igen. 

Ska söka ett annat jobb när jag slutat idag.

Nu ska jag snart ut i kylan, fy fan!



Träning gör mig glad

Att träna har alltid varit en stor del i mitt liv. Men den senaste tiden har jag lagt det åt sidan. Jag vet att det är dumt men motivationen har inte funnits där och heller inte viljan.

Men nu har jag den till 100%. Jag har ju mina reebok EasyTone, mina ankelvikter, ett par nya träningsbyxor och Paolo roberto boken som får mig att vilja träna och bli fit.

Det är så skönt att ha kommit igång!

Och hörrni, Reebok EasyTone fungerar! Det känns mycket mer i benen när man är ute och går =) Så ni som är ute och går mycket köp sådana! Fast de är dyra.. Prioritera.

Idag åkte mössa och halsduk på.
Mina EasyTone och vikter ;)

Och sen träningen hemma!

Beställd!

Nu har jag klickat hem min jacka :D 
Jag hoppas på att den kommer på fredag, det tar mellan 5-7 arbetsdagar..


Vad har hänt i helgen?

Lördag: Igår var jag och Alex med Sandra och Maxime. Vi tittade på Maxime match och höll på att frysa ihjäl.. Inte vann dom heller! Efter matchen värmde vi oss på en jättemysig restaurang på söder. Riktigt mysig och framförallt god mat =) Sen bar det hem till mig för film, spel och mys med ost och kex. En helt perfekt kväll! 

Söndag: Jag och Alex åker med mamma och Tommy till det stora nyöppnade XXL och ett nytt köpcentrum. Hittade ankelvikter att ha när jag är ute och går. 

Nu blir det mys framför Tv:n för imorgon väntas jobb på posten.

Sova sova sova

Nu ska jag krypa ned i sängen och kolla på Idol som jag missade idag då jag kollade på "I rymden finns inga känslor" med Sandra.

Den filmen var då speciell och rolig som fan! 

Godnatt


Älskart

Den ska bli min!

Jag har blivit kär i denna jacka! 

Den finns bara i new york men jag ska beställa den imorgon! 

Jag vet att jag inte prövat den och bla bla bla men jag har mätt min kropp efter storlekarna så den kan inget annat än att passa mig perfekt! 

I love it!


jaha

Fan.

Skrev ett inlägg idag men glömde visst publicera det så nu är det borta. 

Så går det.

Saknar denna sköna värme!


Hallå där =)

Jag fick hoppa in och jobba igår igen på posten! kroppen var helt förstörd igårkväll efter bara springtrappor hela dagen, men det positiva är att man tränar på jobbet.

Inget nytt har dykt upp på jobbfronten..

Idag ska jag och min pojkvän åka in till stan och kolla på jacka. Det är ju så konstigt kallt ute och då funkar varken vår eller vinterjackan. Så är ute efter någon mittemellan. Ni fattar.. haha

Vad händer då resten av veckan?
Imorgon kanske jag ska jobba på posten, kanske!
Och på lördag ska vi träffa Sandra och maxime :)

Det händer så mycket när man är arbetslös...


VALET

Jag måste ju skriva någon liten rad om valet.

Det blev absolut inte som jag vill. 

Men frågan är nu, var kommer hända med Sverige? 

Det känns som vad som helst kan hända nu.

Inte okej att det ska vara SÅ svårt.

Nu har jag tänkt lite och bestämt mig för att börja dela med mig av hur mycket jag kämpar om att få ett jobb. Jag sa förr att det var lätt att få jobb men det är det inte! Därför vill jag få upp folks ögon genom att berätta hur en typisk 18-åring försöker skaffa sig ett jobb.

Idag har jag tur. För min bror jobbar på posten och de behöver extra folk så jag får hoppa in och dela ut reklam. Samma sak var det förra måndagen. 

Jag har sökt en hel del jobb som personlig assistent på arbetsförmedlingen och även sökt jobb på andra håll. 

Men var finns alla jobb?



Fredag..

Gick igenom mobilen och hittade två bilder från fredagens utekväll!

Shit vilken bra kväll jag hade har jag glömt att säga. Jag träffade Sanna, Malin och några tjejer på nivå och förade ett tag sedan mötte jag upp Jessica och vi drog till club 107,5 som var det sämsta stället jag varit på! Vi drog vidare och träffade Maxime och hans vänner + ett par från vårt gamla plugg på Lobby!

Som sedan avslutades natten tillsammans med min älskling!

Dessa två vänner håller jag starkt i! Jessica & Maxime =) 


Valdag

Okej.

Det är den 19 september 2010. Alltså valdag! Jag gick upp imorse och läste om alla partier en sista gång och bestämde mig. När jag väl kommer till vallokalen vet jag precis vad jag ska rösta på. Men så finns det tre lappar! Efter ca 3 sekunder så fattade jag varför det var tre lappar. HAHA ibland asså. Men är man 18 år och ska rösta för första gången i sitt liv går det som det går. Jag har i alla fall röstat rätt i riksdagsvalet. 

Nu ska jag mysa ned mig i soffan med one tree hill och lite godis =) 

Jag börjar nämligen bli förkyld. Idag slog det ut på riktigt. Glansiga ögon, ont i halsen, snorig och täppt i näsan.. inte direkt vad jag vill! 


Skansen

I onsdags var jag på skansen med min kusin Martin.

En jätterolig dag, han var glad hela dagen och ville klappa alla djuren.. Han skulle in i alla hus som finns och varje gång blev han så missnöjd för det var så tråkigt där inne. haha Men djuren uppskattade han! Framför allt när de tog fram en orm bara för Martins skull så han fick klappa ormen. Det var nog höjdpunkten på hela dagen. Om inte spårvagnen dit.

Är man arbetslös kan man göra sånt här!




Fredag

Fortfarande arbetslös. 

Åh vad trött jag är på det! 

Jag gör allt vad som krävs för att få ett jobb, men jag tar ingen skit!

Då får det vara.

Hoffmaestro

Imorgon är det Hoffmaestro på Grönan och det känns som att hela Stockholm ska dit! Kul kommer det bli :D Deras musik är så jävla grym! :D Frågan är vilken tid man ska dra in..

Torsdag

Idag har det inte hänt mycket. Vaknade hemma hos Alex och hade en mysig morgon tillsammans då bägge är arbetslösa.. Nu är jag hemma och har ätit fattiga riddare, jag fullkomligt älskar det! Känns lite som att man är liten igen.. 

Idag ska jag provjobba mellan 17-22. 

Sen hem och mysa kanske! 



Man ska aldrig ta en vän förgivet.

Igår träffade jag Tove i nacka forum, jättekul att träffa henne! Sen hälsade jag på hemma hos Sanna och vi hade en del att prata om. Så kul att hänga med en vän man haft i över 7 år! 

På kvällen var jag och brorsan på förhandsvisning av The American. Inte direkt min typ av filmer, men den var okej. Sen åkte jag och träffade min älskling och kollade på den nya serien "Kungar av Tylösand". Fy fan vilken rolig serie! Den kommer då jag försöka följa. HAHA





Bilder

Bjuder på liter bilder, har inget bättre för mig än att sitta och kolla genom gamla bilder..

Här är jag och Sandra på nivå22 tillsammans med ett gäng och förar i vintras ;)

Här är jag innan jag skulle på någon fest för ett år sen..


Här är jag på Allsång på skansen tillsammans med tjejerna förra sommaren!


Detta är på Christophers student 5 jni 2008. 


Här fyller jag 16 år.


Haha, här åker jag och Jessica långfärdskdriskor med plugget! 


Oj, oj, oj den där vandringen i våras glömmer man då inte i första taget!


Min student! Så lycklig :D


Här är jag förra sommaren på Jessicas fest där de fanns vattenpipor.. 


Min älskling..


Uppe i Torpshammar behöver man då inte vara snygg. HAHA (vecka 51, 2008)


Sista veckan uppe i Torpshammar tillsammans med Smop07B....

Kryssning med bästa tjejerna :D december 09


3 år med min babe firas i Uppsala. 


Middag på grekisk restaurang med folk från klassen okt 09


Nu får det räcka, fortsätter kanske en annan dag! :D



Jag har köpt dom!

Jag gjorde det! Nu har jag skorna :D (nu måste jag ha jobb..)



Tisdag

Jaha, en dag till då man är arbetslös. Det börjar bli riktigt tråkigt! Vet inte vad jag ska göra längre.. Nu är jag hemma hos Alex och vi sitter bara och tråkar. Idag ska jag ta en promenad, allt jag vet än så länge. Sen kanske kolla på one tree hill. Och så ska jag skänka bort kläder till barnen i Columbia. Dagens goda gärning! 

Allt jag vill är att ha ett samtal där dom säger "vill du börja jobba hos oss?" 

Jessica och Jag från förra vintern.. 


Jag vill!

Jag vill verkligen ha skorna! Jag har tänkt efter och det är något som jag verkligen vill ha! Jag borde köpa dom för jag älskar dom! Jag kommer ju kunna ha dem jättelänge! Och de är till för något bra! :D



Uppe i tid

Godmorgon

Äntligen en morgon som är startad på rätt sätt. Gick upp och tog en dusch och åt en stadig frukost. Jättebra! Sen åkte jag iväg på en intevju och nu är jag hemma igen och klockan är bara kvart i elva. Jag har hela dagen kvar! 

Nu ska jag väcka min babe :) 




Jobb uppdatering

Ska berätta lite om vad som är på gång.

Idag har jag snackat med en kille, lämnat CV och blivit lite intervjuad. Gick jättebra! Fick jättebra respons och han verkade väldigt positiv. I veckan får jag besked. 

Imorgon ska jag på en intervju. 

Jag har lämnat CV till ett ställe och väntar på att de ska höra av sig. 

Jag känner verkligen för att ha ett heltids jobb och jobba järnet och spara pengar så man har ett sparkonto med pengar på när man ska stå på egna fötter och flytta hemifrån. Därför blir det inget pluggande på ett tag.

Min Kärlek!

Träna en kvart om dagen, min nya träningsform?

Jag har precis klickat hem "Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto". Jag känner inte för att köpa något gymkort just nu just för att jag inte kan bestämma mig om hur länge jag vill ha det. Utan nu har jag tänkt att pröva på metoden att träna en kvart om dagen + att gå långa promenader.

Funderar även på att köpa de nya skorna som Reebook har kommit med. "Reebok Easytone" som är utformade just efter promenader och för de som vill träna ben och rumpa 28% mer när man är ute och går. Testade dem idag och de är otroligt sköna, väldigt speciella. Jag tror att de fungerar, i alla fall efter vad de sa i butiken idag! De var några som hade haft dem en dag och hade så mycket träningsvärk att de valde ett par andra skor dagen efter.. Dock kostar den 999:- så ska kolla efter i plånboken innan jag köper några.

Skorna jag pratade om ser ut såhär! (finns i fler färger)
Boken! (Jag har läst den och sett alla övningar för att Alex har den så därför vet jag att den är bra, men man måste ha en egen så man har schemat för varje dag!) 

Jag kommer uppdatera här på bloggen om hur det går!

Söndag

Uppehåll.

Det har visst blivit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna.. Som vanligt! 

Men det är så mycket med jobb nu så jag tror jag ska tuppa av, nej jag bara skoja men jag försöker fixa mig ett jobb och det tar all min kraft för jag går och tänker på det hela tiden. Vad vill jag göra? Ska jag tacka ja eller nej+ Gillar jag arbetstiderna? Ska man ta första bästa? Kan jag få bättre betalt? Det är som sagt en hel del frågor i mitt huvud som ska lösas ut. Sen kan jag börja skriva flitit igen! 

Jag vill bara säga att jag är så lycklig för att jag har Alex. Han är bäst!

Vad ska jag rösta på?

Jaha, då är man 18 och det är val vilket betyder att jag ska rösta. Men frågan är på vad jag ska rösta? Jag har noll koll. Någon som har någon bra sida att länka som man kan läsa lite om alla olika partier? 

Jag behöver då hjälp. 

Jag gjorde ett test på DN men de hjälpte ingenting. 



Denna blir min på fredag.

Detta är är ett blutooth headset + radio. Man kan även spela musik från mobilen via spotify! Älskar redan denna lilla sak. Den är snygg, billig, smidig, praktiskt, sladdlös (klara 10 meter) och funkar till alla mobiler alltså helt perfekt =)

Kostar 395:- på Webhallen. 



RSS 2.0