SMS-inlägg

img_3803 (MMS)


Its friday! Och det är underbart väder nu ...

img_5342 (MMS)

Its friday! Och det är underbart väder nu på morgon :) självklart går jag till jobbet, så bra start på dagen! Hoppas nu på en grym fredag:D


Så härligt väder!

Shit det känns helt sjukt att det är en dag till ledigt! Åh vad jag ska njuta resten av kvällen och morgondagen. Ska försöka övertala Alex om att grilla imorgon i hans trädgård :) Hittade precis en skön bild från förra sommaren ute på Värmdö!



Snart kommer Alex hem! :D

img_4343 (MMS)

Snart kommer Alex hem! :D


Varför flyttar jag till Lidköping?

Jag vill dela med mig om hur jag känner för Lidköping här i bloggen. 

Det är så mycket frågor..

Jag har valt att flytta till Lidköping 21 maj - slutet på augusti som säkert ni redan vet om ni läser min blogg. Och varför gör jag då det undrar ALLA? Många tycker jag är rent utsagt DUM I HUVUDET som lämnar Stockholm. 

Jo såhär är det. Jag var i Lidköping förra sommaren. (dock inte alls lika länge) Och jag trivdes super! Staden, alla människor och "det lilla". Jag kan ibland känna att jag inte är en person som trivs i Stockholm utan känner mer för en liten stad. Sen vill jag såklart åka till Stockholm ofta och hänga här såklart för det är en jättefin stad! Och vi ska inte prata om vännerna och familjen!!! Alla är ju här.. 

Jag känner att jag vill börja MITT liv. Jag vill flytta hemifrån. Jag känner mig redo. Så ja jag är ingen storstads människa. Tror jag. 

Trivs jag bra i Lidköping även denna sommaren kan jag tänka mig att bo där permanent. Och såklart gör jag detta tillsammans med min Pojkvän Alex. Vi har valt detta tillsammans. 

Det är bara en sak som tar emot. En sak. Jobbet jag har här i Stockholm. Förskolan Gläntan. Jag har en så hilma bra kolega som känns jättetråkigt att lämna! Vi har verkligen kul tillsammans :) Vännerna vet jag finns kvar även om jag flyttar!

Nu hoppas jag ni som undrar förstår mig bättre. Annars ställ fler frågor.

Vilken superbra dag det här kommer bli!

Godmorgon!

Idag har dagen börjat sååå bra. Mamma väcker mig för frukost och sedan går jag ut på en promenad i bara LINNE. Helt underbart. Blev en runda på ca. 5 km ;) Snart ska jag möta upp Caroline i Farsta, vi får se om det blir shopping eller om det blir häng i solen :) 

Och ikväll kommer ALEX hem till Stockholm :D 

Superbradag!

Påskpresent från mamma & Tommy! Så himla f...

img_0495 (MMS)

Påskpresent från mamma & Tommy! Så himla fiiiiin :) Tack


Idag firar familjen wall minus alex påsk p...

img_7169 (MMS)

Idag firar familjen wall minus alex påsk på värmdö :)


Denna påskhelg blir jag hemma i stockholm,...

Denna påskhelg blir jag hemma i stockholm, har varit i lidköping de senaste två åren då jag haft lov från plugget! Nu känns det så stressigt att åka iväg så tajt inpå jobb men det känns så konstigt.. Något jag saknar är alla skollov och bara kunna vara hemma en dag för att jag bara vill nu när jag jobbar.. Jag minns knappt när jag hade långledigt senast! Nä nu ska jag krypa ned i soffan och äta en "påskmuffins" som mamma köpt :)


Godaste påskägget av min älskling! Bara så...

img_1550 (MMS)

Godaste påskägget av min älskling! Bara sånt jag tycker om :D


Godmorgon världen! Idag är det skärtorsdag...

img_8421 (MMS)

Godmorgon världen! Idag är det skärtorsdag och jag ni iväg till jobbet.. Vi får se hur lång dag det blir idag :) många barn är ju lediga :D


Femton dagar

Det är redan onsdag! Bara en dag kvar att jobba till fyra dagars ledighet. Så underbart! 

Min påsk kommer då vara lugn. Jag ska hänga med familj och vänner och bara ha det gött i solen. Bara njuta helt eneklt av att vara ledig. Alex är i Lidköping under påsken så honom ser jag igen på måndag..

Idag har jag endast femton arbetsdagar kvar på jobbet. Otroligt lite ju! Med tanke på hur länge jag har varit på Gläntan. Det kommer då vara ett skönt men ändå lite sorligt att sluta måste jag säga efter så lång tid. Alla barnen kommer man att sakna faktiskt och även en sjukt bra kollega! Men allt har ett slut. 

Ikväll är det Grey´s anatomy och Big Brother som gäller ;) 



Den ska bli perfekt!

img_8944 (MMS)

Den ska bli perfekt!


Fy fan vilken bra kväll jag hade igår till...

img_0313 (MMS)

Fy fan vilken bra kväll jag hade igår tillsammans med tove, jessica och maxime! Grymtkul :D dock seg idag men det är det värt! Sitter i trädgårn och solar medans alex fixar och trixar med en massa grejs ;) myssöndag! Bilder från igår!


Idag var ingen bra dag på jobbet! Men inna...

img_4125 (MMS)

Idag var ingen bra dag på jobbet! Men innan och efter jobbet var jag minsann glaad :) På IKEA köpte jag och Alex tallrikar, assietter, skålar, glas, servetter, diskborstar, ljus ja ni förstår vi köpte en hel del saker vi behöver till sommar ;) Det är så skönt att jag och alex har samma smak på inredning och grejer :) det ska vara stilrent! kan visa bild på vad vi köpt om ni vill se? :)  Nu ska jag bara mysa hemma framför tv:n med  Alex och Tommy. Fredagsmys!


IKEA SHOPPING MED ALEX :)

img_3544 (MMS)

IKEA SHOPPING MED ALEX :)


Grattis Tove!  Idag blir min underbara vän...

img_8246 (MMS)

Grattis Tove!  Idag blir min underbara vän 20 år :D


Ibland går det lite för fort.

HAHA jag läste precis igenom mitt förra inlägg som jag skrev från mobilen medans jag snackade med alex och upptäckte att jag skrivit ord som jag sa när jag snackade! Haha skrev min schema såg jag nu! HAHAHA Jag som trodde jag var svensk. 

Jag ska nu framöver titta igenom vad jag skrivit även från mobilen ;) 

Haha men kul ju!

Jobb jobb jobb det ända positiva är att mi...

img_8613 (MMS)

Jobb jobb jobb det ända positiva är att min chema har ändrats till "sovmorgonar" börjar ofta runt halv nio men det betyder ju också sluta sent.... Aja efter jobbet idag träffade jag min babe och fixade en del grejer :) nu ska vi hem till honom och måla hans cyckel i kvällssolen :D


Äntligen raast! Idag var det tungt att gå ...

img_1768 (MMS)

Äntligen raast! Idag var det tungt att gå upp.. Önskar jag vore ledig! Men det var bara pallra sig upp och cykla iväg till jobbet klockan sju, de som är positivt idag är att jag slutar tre :) efter jobbet är det bara hem och vila som gäller för ikväll då jävlar är det boxningsdax med helen! Jag ska köra helt sluut på mig själv och helen för den delen :D Bjuder på en bild på huset vi ska bo i i Lidköping:)


Present


Jag fick en present av min bror, Snacka om stort chips!



Testar mobilblogg!

img_8503 (MMS)

Testar mobilblogg!


Efterrätt


Ikväll fick jag ett ryck och gjorde pannacotta, med hallon såklart! Finns det någon efterrätt som slår denna supergoda pannacottan made by me?? Om det finns så skriv en kommentar och berätta!





Salamipizza


Ser inte denna pizza otroligt god ut? Min lunch idag. Supernyttigt. Supergott.


ÄLSKAR HELG


Det är sjukt hur mycket jag älskar helgen! Det finns inga måsten och klockan behöver man inte ens titta på. Du kan göra vad du vill och aa det är så härligt. Jag märker hur mycket jag uppskattar helg nu när jag jobbar mån-fre.. Sen att det börjar bli vår gör ju inte saken sämre heller! Jag längtar till våren då man kan börja använda de fins vårkläderna och värmen och känslan av att bara kunna gå utanför dörren och vara ute hela dagen. Hänga på uteserveringar och bara mysa. Jag längtar!

Och idag är det sex veckor kvar tills vi åker till Lidköping och stannar där i några månader. Jag och min älskling. Jag längtar sååå! Igår fick vi också veta att Janne kommer bo typ 300 meter från oss! awesome :D

Ni som vill komma och hälsa på är mer än välkommna! 



Fixacykeldag


Idag har varit en riktig fixacykelndag. Igår var jag och A och köpte korg + sadel till våra cyklar, ja ni hörde rätt Alex köpte också en korg. Ni vet, vi måste ju kunna frakta våran mat i Lidköping då inte bil finns och de är en liten bit till Ica och man kanske inte alltid vill gå. Då är en korg perfekt! 

Idag har vi i all fall hämtat Alex cyckel, pumpat dem, monterat korgarna (alex färste sprack men det funkar ändå..), satt på den nya Comfort sadeln och jag fick lysen till min cyckel av mamma som jag också monterade. Snacka om välutrustade cyklar! Men vad gör man när man inte har en bil. Haha

Biltema is the shit! Svinbilligt ju :D



Komfort sadel 69:-       Korg med fäste 79:-   Lampor fick jag av mamma

Bild på cykel kommer imorgon eller på måndag! 



Hej på er där ute!

Jag vill börja med att säga att jobba på dagis är på ett yrke som tar på dina öron.. Ibland känns det som att de ska sprängas och jag skojar inte! Sen ska vi inte prata om allt kladd, DREGEL och SNOR. Dam vad de kan dregla och snora.. Vilket betyder att kläderna man har på sig på jobbet är kläder som man inte är rädd för. Vi snackade om detta på jobbet idag nämligen och ville dela med mig av det till er.

Idag efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett spinningpass. Känns bra nu men värre imorgon kan jag tro. 

Imorgon har jag min favoritfredag, slutar 2 en gång i månaden och det är IMORGON. Love it! 

Nu ska jag forsätta kolla på Big brother, sen gå och lägga mig.

När jag kom hem idag hade Mamma och Tommy fixat otroligt god middag! Så sjukt gott :D 



Wednesday

Godmorgon solstrålar. 

Då var det dags att sticka iväg till jobbet. Måste bara säga att det är så underbart att ha så kort till jobbet, slipper strul med tunnelbana och bussar. Love it!

Dagens mysoutfit

Tag 3 betala för 2

Efter jobbet kom mamma och Tommy och hämtade mig för att åka till Sickla och köpa gummistövlar, yes ni hörde rätt GUMMISTÖVLAR. Jag har då aldrig köpt mig ett par gummistövlar men idag var det dags! Och eftersom jag hittade dem på Skopunkten passade jag på att köpa två par sommarskor så det är klart till sommaren ;) Så nu kan våren och sommaren få komma. Jag är i alla fall lite redo. (Och ja, jag har mongo tår som alla vet men jag bryr mig inte längre!) 






Kärleksmums!

Jag och A har lyckats att baka tillsammans! Det händer inte varje dag...



Ny vecka

Jahapp, ny vecka och nya tag. Nu hoppas jag att jag blir frisk denna vecka så träningen kommer igång förhoppningsvis i slutet på veckan.

Måndagar är min tidiga dag på jobbet vilket jag älskar! Slutar tre, solen skiner och nu är jag hos Alex och faktiskt städar hans rum när han är och jobbar! Men när han kommer hem ska han få dammsuga! Eller så gör jag det också, jag får se. Snacka om snäll flickvän!

Idag fick jag besked om att jag får stanna till den 13 maj på mitt jobb! Och den 21 maj, då jävlar smäller det. Då blir det Lidköping på riktigt! Vilket betyder att det blir en halv lön som jag inte räknat med.. Perfekt!

Bild från förra sommaren i Lidköping. 


Vuxen?

Jag har glömt att säga att jag köpt en av dessa damsugare! Det är då vad jag kallar VUXENPOÄNG. Köpa damsugare för 700 spänn bara sådär.. Men den är ju så grym :)


Godmorgon

Måndag morgon, alltis lika tungt att gå upp! Men det var bara att dra sig ur sängen och in i duschen. Jag ska i alla fall vara lite glad för måndagar är min tidiga dag, slutar redan klockan tre vilket är sååå skönt. 

Det blir då ingen träning idag fast det är min favoritpass på veckan.. 

Jag ska bli frisk! 


Mitt snygga Iphone fodral. 


Soft söndag



Idag sov jag och min babe till ett efter en kväll på båten MS Vindehem tillsammans med ett stort härligt gäng! Det var då en rolig kväll :) 

Jag åkte en sväng till Farsta för att få mitt guld vägt och då passade jag på att kika runt lite såklart. Hittade denna mysiga kofta för endast 99 spänn på Lindex, så mysig och perfekt att bara slänga runt omkring sig nu i vår. Hittade även denna väska på Åhlens, kan även ha den som axelväska. 

Resten av dagen har jag bara degat i soffan. Nu tittar jag på Big Brother och ska hämta min marängswiss. Yammi

I´ll Stay

Okej nu har jag bestämt mig! Jag kommer ha kvar bloggen. Nu känner jag mig nöjd med hur den ser ut! Förhoppningsvis kommer jag uppdatera oftare, ska försöka fixa med mobilen så jag kan blogga lättare ifrån den. 

Åh vilken energi jag fick nu! 



RSS 2.0