Tisdag

Jobb jobb jobb jobb

Jobbar mellan 10-18 idag! 

Ikväll blire middag hos Alex ;)


Utsikt från mitt fönster..

Söndag

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Efter jobbet åkte jag och hämtade Alex hos Maxime så åt vi en mysig middag med pizza framför TV:n. MYS!

Sen träffade vi Cornelia som vi bodde hos i Lidköping. Åh gud vad alla känslor från Lidköping kom tillbaka.. Den lilla staden är så speciell! Det är julfest den 19:e som vi är bjudna på och verkligen vill gå på men vi får se vad min chef säger om det. Vi måste i alla fall ta oss en tripp tillbaka till Lisch snart =) 

Nu sitter jag med datorn i knät och kollar på TV. Är sjukt trött! 

Imorgon blir det jobb mellan 12-19.

1:a Advent

Jag verkligen Älskar julen och allt som har att göra med den! 



Trygg Hansa

Idag fick jag äntligen hela min journal från Astrid Lindgrens barnsjukhus av Trygg Hansa. Så nu kan jag ringa och boka tid med en speciell läkare som ska sitta ned med mig och skriva flera olika intyg och prata om allt fårn början till slut. 

Jag har insett att jag kommer få ha ont.

Jag vill inte operera mig mera. Så det blev mitt beslut vad gäller tån, jag ska försöka avsluta det hela efter 13-14 år... Det är en lång period som det hänt myyyycket med min tå. 

Nu ska jag börja läsa igenom kompendiet jag fick, det kommer ta tid!

Update

Så vad har hänt vad gäller jobb?

Senast skrev jag att jag eventuellt fått extra jobb på Cervera i Sickla. Jag har nu börjat där och jobbar väldigt mycket nu innan jul och under julen. Efter nyår är det fortfarande oklart vad som kommer hända men jag håller tummarna för att jag ska få vara kvar som extrapersonal men ändå få mycket tider. Jag lär mig så mycket på Cervera och det är jättekul! 

Babysimmet jobbar jag kvar på varje fredag och det går jättebra! Efter jul får vi se vad som händer. 

Posten då tänker ni? Där har jag inte jobbat på tre veckor nu och jag hoppas att jag inte ska behövas gå tillbaka, främst för att det inte funkar med min tå. Det gör så ont efter varje dag att jag bara vill tuppa av.. 

Jag ska även söka jobb som tågvärd i veckan som har tillträde i februari 2011. 

That´s it! 

I´m back in the game!

Nej nu är det dags för mig att börja skriva igen! 

Jag kände att jag ville sluta förut men nu har jag fått sådan positiv respons att jag vill börja skriva igen =)

Klicka in lite senare då jag har gjort ett inlägg och vad som hänt i mitt liv den senaste tiden! 

Tjao



Lyckliga jag

Jag skrev ju att jag skulle göra en grej i Sickla igår. Den grejen var att jag skulle träffa chefen på Cervera.. Det gick hur bra som helst och jag fick provjobba direkt! Det var så himla rligt och det gick jättebra för mig sa de jag jobbade med så de tror verkligen att jag kommer bli extra personal där :D Jag blev så himla glad över att det var ett så roligt jobb! Skitkul :D 

Nu hoppas jag bara att det kommer bli mera jobb där. 

Jag vill slippa posten.. 

Nu ska jag snart åka och jobba på babysimmet!



Härliga morgon

Imorse gick jag och Alex upp samtidigt och åt frukost. Inte vanligt.. :D Mysigt!

Sen träffade jag Linda (var jättelängesen!) och vi tog en promenad ute i kylan. Jätteskönt. 

Klockan tre idag ska jag till sickla och göra en grej och köpa varma skor. Det blir dem från skopunkten för det var så himla sköna =)

Nu ska jag kolla vad jag ska göra med mina grupper på babysimet imorgon. 



Älskar ljus i alla dess former!



Var iväg med mamma till Kungens kurva idag. Gick in på ikea och fyllde på med ljus! Vi var även inne på skopunkten och kollade på ett par av stövlarna jag visade här om dagen och de satt jättebra men de fanns bara i brunt och jag vill ha svart. Så jag väntar. Men ett par varma skor ska jag minsann prioritera! Självklart köpte vi mat också. 

Tändläkaren

Besöket hos tandläkaren gick bra. Men det är inte lika kul nu efteråt. Bedövningen är fan skitjobbig, hela tungan kittlas och tänderna på vänstra sidan uppe känns inte. Kul. Men min tandläkare är grymt bra! Yasmin på gubbängens folktandvård. 

Det var någon som frågade om bettskenan kostade något. Och nej jag fick den gratis. Efter nyår, alltså det året jag fyller 20 börjar tandläkaren att kosta. 





Onsdag



Börjar dagen med träning. 

Idag ska jag till tandläkaren och laga ett hål + pröva in min bett skena. Inte kul.

Skönhetsideal...


http://www.aftonbladet.se/wendela/article5577189.ab läs hela artikeln. 

Det är fy fan sjukt hur skönhetsidealet kan påverka människor!? 

Okej att man kan vilja förändra sin kropp, men någon gräns finns det ju. Och det tar tid, det vet vi alla. Eller tydligen inte.. 

Jag kan säga att jag inte är nöjd med min kropp men då får jag börja träna och äta rätt om jag vill uppnå mina önskningar. Äta soppa och bara dricka vatten i tre månader är inte normalt. Träna några dagar i veckan och äta fem gånger om dagen är normalt. 

Jag tror inte det här är eller kommer att bli det ända fallet om det fortsätter som det är nu.

Ont igen...

Vill börja att skriva att det gör ont i min tå. Vill inte ha ont en vinter till. 

Jag har kommit på att jag måste köpa ett par fodrade skor. Som tål vatten. 

Dessa två är skitsnygga ju!

Och det var allt jag ville skriva. 





Ingen bra tajming

Mitt plattång bestämde sig för att sluta fungera iförrigår.. KUL! 

Jag använder den varje gång efter jag tvättat håret så att jag ska kunna ha utsläppt så nu blir det uppsatt framöver för jag har inte råd att köpa någon ny just nu! Jag kan inte tänka mig att köpa en för typ 400:- för jag vill ha med en specielplatta som inte förstör håret lika mycket.. Suck

Någon elektriker där ute som kan laga den? Den sluta bara fungera. 


Okej lite trasig den är kanske.. Men de har varit så jättelänge!


Original High Five

Finns nu på spotify!

Och de har spelning på Suger Bar klockan nio imorgon!

Lysnna på dem :D


Torsdag

Imorse började jag dagen med en lång promenad ute i det fina vädret. Stannade och tog en liten paus hos Alex som han blev överraskad över. Kul kul! Sen har det inte hänt så mycket mer.

Jag kan berätta att jag ska få en tandskena på onsdag för att jag börjat gnissla tänder.. 

Ikväll är det ju Djurgården-AIK. Skulle verkligen vilja se.. Och det är inte vanligt att jag vill kolla på hockey! Måste kolla upp vilken kanal det går på. 

Sen senare ska jag åka till min babe och bara mysa! <3 





Hemsk mardröm

Natten till tisdag hade jag en hemsk mardröm om en man som gick runt och sköt oskyldiga människor i min omgivning utomhus på ett torg och i någon stor byggnad. Jag gömde mig på alla möjliga ställen och kom undan..

Natten till onsdag fortsätter drömmen!!! Jag är allvarligt rädd för att somna nu natten till torsdag. Jag måste ha på TV:n för att jag sover inte med Alex idag. 

Ååå jag vill bara få bort tankarna ur huvudet och somna.. :(

Uppdatera mera

Oj det går inte bra med bloggen nu. Jag har klickat in ibland och börjat skriva men har bara raderat alltihop och loggat ut. Men nu är jag igång igen. Har klickat in på lite olika bloggar och det är ju faktiskt kul att läsa dem så jag vill att ni som klickar in på min ska vilja komma tillbaka nu och då måste jag ju uppdatera mera! 

Imorgon tänkte jag visa lite av min inredning i mitt rum. Och eftersom att jag älskar inredning byter jag gärna ut den gamla mot den nya. Så ni kommer alltid få följa med på vad som händer. Snart är det julpynt dags ju... 

RSS 2.0