Ny start

Ni kanske inte tror mig när jag kommer berätta detta, det är inte alls något som man tror om mig direkt.
Men jag ska minsann satsa och ingen kan stoppa mig!

Det jag pratar om är det här:



Okej, på filmen är det grymma killar och det är så man vill bli...

Capoeira är ingen tävling utan ett samspel mellan två personer. Man ska genom att kolla på varandra lista ut vad den andra personen ska göra för spark eller liknande, kommer lägge upp ett bra youtubeklipp imorgon på det så ni förstår lite mera. Musiken är även den väldigt speciell, det är inte direkt den musik man går och har på sin ipod utan helt annorlunda, ni får även se det i klippet imorgon.

Vi hade en lektion i plugget när det kom instruktörer i Capoeira då vi fick pröva på och sedan börja om vi ville så Jag, Fati och Maxime bestämde oss för att börja och köra. Vi fick komma och pröva när vi ville och vi slog till direkt. Vi var där igår och körde på för fullt. Och jag kan ju säga att det är inte lätt! Men det är skitkul, är en sak roligt brukar man ofta klara av det. Allt går med lite träning eller vad brukar man säga.

Nu är det bara för oss att inte ge oss utan att köra, det kommer dock ta minst ett halvår för att kunna visa upp några bra skills. Sommaren 09 blir bara till att öva, öva och öva.

Ni känner ju mig, jag är som en flodhäst, klumpig som fan!

Så klarar jag detta är jag grym på riktigt!

kommer jag straffas senare i livet?

Är det tur eller är jag bara en som alla vill ha?

Det är nämnligen så att jag har fått sommarjobb i år igen!

Alla jobb jag någonsin sökt har jag fått! Hur normalt är det?! Kommer jag straffas senare i livet eller vad? Har ett jobb kvar som jag sökt som jag fortfarande väntar på svar av.

Såklart är jag glad för att få ihop lite pengar på ett lätt sätt men ska det verkligen vara såhär lätt för en student?! Jag har haft ett jobb sedan jag var 13 eller 14 år gammal..

Vet inte så mycket ännu om sommarjobbet, bara att det är på Edö servicehem (älderboendet där jag hade min praktik förra året) och att min uppgift där är att lära äldre att spela TV-spel!, gå promenad och följa med på utflykter. Det är alltså inte så att jag måste ta hand om dem längre, skönt!! Utan det handlar om ett projet som heter "Socialt innehåll för äldre i Farsta". Ska på möte den 8 maj för att se vilken tidsperiod just jag ska jobba.

Lycka till alla ni andra som har sökt sommarjobb!


Bara måste blogga om detta, läs!

Idag på bussen hem från plugget.

Som vanligt tar vi våran vanliga buss 474 från Villagatan. Alla går på och det är frid och fröjd. Man hör skratt och det är mycket folk på bussen som alltid. Sitter och småpratar med Fati när det kommer på en man som bara stinker öl! Han ställer sig precis där jag och Fati sitter såklart.. Sedan när jag öppnar min väska så kollar han ned på mig och jag kollar då lite diskret upp på honom och Fati börjar asgarva, det finns inget stopp på henne.. Alltså en helt vanlig dag på bussen.
Helt plötslig låter det som ett bråk bak i bussen så alla vänder sig om och kollar och där står en man och slår sig själv och skriker att han blir misshandlad. Folk börjar då springa framåt i bussen och då menar jag verkligen springa fram i bussen, de hamnar i folks knän och liknande. Man börjar ju undra vad som egntligen händer där bak. Våra kompisar är ju fan där bak.. I alla fall mannen börjar skrika att alla ska vara tysta annars dödar han den som inte är det. Vi stannar sedan vid en station och folk går av men mannen är kvar på bussen. Sedan börjar han skrika att busschafören ska stanna bussen NU så han stannar såklart på motorvägen men han kan inte släppa av folk där.. Så efter ett tag inser väl mannen väl det och säger att han ska köra till nästa station där han själv ska gå av. Mannen bara står och skriker tills vi stannar då han kliver av bussen efter en liten stund. Mannen måste ha varit psykisksjuk eller någonting åt det hållet.

Jag kan inte föreställa mig hur det skulle känna att vara busschaför i det här läget. Pratade men mamma och Tommy och det hade tydligen hänt dem med. De frågade mig om polis kom men de gjorde de inte vad jag såg. Då berättade för mig att när något sånt här händer finns det en knapp i alla bussar som chaufören kan trycka på som är ett så kallat diskret larm. Alltid lär man sig något nytt.

En annan sak som är lite rolig som hända på en buss idag.
Jag, Hockey och Maxime ska åka till skolan från centrum. (Två stationer) Vi gick dit och så orkade vi inte gå tillbaka så vi väntar på bussen. Sen när vi ska gå på upptäcker jag att jag inte har med mitt busskort med mig! Så jag försöker få åka genom att snacka med chaufören istället. Förklarar lite snällt hur situationen är att jag inte orkar gå och att vi snart börjar. Han bara kollar på mig och säger sedan - men du som är så ung och blek borde väl gå en liten promenad, det är bara bra. Tack för den tänker jag, det är verkligen vad man vill höra! Där står jag och nästan tappar hakan men jag ger mig inte för han verkar vara snäll och driva med mig lite. Så jag fortsätter att prata med honom och efter ett tag när han ska börja berätta för mig om alla regler avbryter jag honom och säger - Du, jag vet det där. Min pappa är busschaufför.. Då blir han helt plötligt jättenyfiken och tillslut får jag åka med. Har man inga stora bröst att puta ut får man köra med lite charm och bra knep :) 
Jag är grym!

Blir det någon dans för min del?

Till dig pappa!

Vill du att jag verkligen ska komma på din dans?

Gör då sähär:
1. Säg till mig i tid så jag kan samla mod och planerar det
2. Kom och hämta mig med bilen
3. Let´s dance!
4. Kanske bjuda på en liten middag efteråt?
5. Sedan skjussa mig hem


Jag tycker om att dansa men inte att åka lååångt..

Du får gärna flytta närmare Stockholm :D

Jag är en tjej som ställer krav, punkt slut. Like it or not!

Jiiihaaa

Jaha, då har jag en söndag med jättefint väder framför mig.
Och frågan är vad ska man göra idag? Planerna var ju att åka till Grönan men dom stäldes in precis när jag skulle gå utanför dörren, så typskt... Så det är bara att ta nya tag och hitta på något roligt, och inte bli för irriterad! Inte ska man sitta och ha tråkigt en söndag som denna. Nej Nej Man kanske ska ta och ringa någon polare och chilla i stan eller kanske hänga lite med Tommy, tvätta bilen och åka runt lite..  Ja, jag får helt enkelt se se vad det blir. Sitta här ska jag då minsann inte göra hela dagen. ;)
 
Ha en bra dag alla läsare! :)



Maxime visar sina skills!

Idag var det då match på Stadshagens IP.
Marieberg-Gröndal ;)
Vilka tror ni vann?!
Jo såklart MARIEBERG! 5-1! Och vem tror ni gjorde två av målen??
Maxime såklart ;)

Och på läktaren var det jag och Alex då. Och som vi vet är Alex proffs på allt! Så han hade komentarer till allt! Han funderar till och med på om han själv inte skulle platsa ute på planen, och JA han var helt seriös.. Och andra halvlek då vågade han minsann visa vem han var, då kom alla kommentarer om hur alla skulle skjuta och dom där jävla linjedomarna som inte huvuddomaren brydde sig om dom fick höra de ena efter det andra om hur dåliga de var. Alex lyckas även få kontakt med nummer 5 på planen och skriker att han ska fortsätta som han gör och skita i domaren, Ja det är Alex.


Någon som inte riktigt är nöjd...

Nu kämpar vi, eller?
                  
Det är vad man brukar kalla bra team!
      
Så jävla snygga vi är!
         
Bra fotograf eller vad?? Gyllene skorna ;)

Det är sant

Att jag älskar dig
Det har jag gjort länge nu
Att du kan göra mig så glad är sjukt
Inte trodde jag att det kunde bli såhär med någon person
Men nu finns du där de dagar jag är ett rent helvete
Att du står ut ser jag som ett bevis på du faktiskt älskar mig
Och jag finns alltid vid din sida
Puss & Kram Jennifer


Tänk efter en extra gång innan du säger att du älskar en person!

Får man klaga eller inte?

Nu är det då verkligen plugg som gäller för min del!
- Matteprov imorgon
- Läxa i samhälle imorgon
- Folkhälsaprov på torsdag
- Inlämning i Svenska på måndag

Har hållt på sen i söndags men nu minsann tokpluggar jag inför matteprovet imorgon för det skulle vara så skönt att slippa få IG på det här provet, fick ju det på förra matteprovet. Kompletteringen på det provet var inte roligt kan jag säga och föresten vet jag inte hur det gick ännu på den.

Någon som har tips på hur en person som inte har motivation till att plugga något OINTRESSANT men bara måste? Har verkligen inte alls lust med vissa ämnen nu.. Men man måste och det suger!

Det ända som får mig att göra läxorna är att jag kommer bli undersköterska om jag klarar allt + att jag måste ha läst vissa kurser för att söka vidare till det jag nu ska bli. Man måste ju ha lite att välja mellan och då gäller det att plugga hårt som fan nu.

Någon praktik blir det inte det här året, utan vi har 10 veckor i trean istället. Nu är det ca: 6 veckor kvar i skolan och alla vet ju att det är nu alla betyg ska sättas och att lärarna proppar på en alla de sista uppgifterna som är så SVÅRA! En vecka går bort för Torpshammar så då är de fem veckor kvar på Värmdö ;)

Nog snackat om plugget för nu ska jag återgå till min otroligt roliga matte där jag fattar NOLL AV RANDVINKELSATSEN!

Måndag



Har man ingenting annat för sig på lunchrasten så varför inte ta ett hål i örat och hänga i Nacka Forum.. Låter inte så dumt va? Till lunch blev det även thai, så gott!
Det är pluppen under ringen där uppe som är ny.
Nu ska jag se till så att det inte blir infekterat, tvätta rent varje morgon och kväll.
Jag tycker det är så fint med många hål i öronen men nu får det nog räcka för min del nu..

Piercingar över huvud taget tycker jag är snyggt, i viss mängd såklart. Det är så många som överdriver och piercar sig lite väl för mycket. Även tatueringar är så jävla snyggt! Jag vet att jag kommer skaffa det en dag när jag verkligen vet vad jag vill ha. Det ska inte vara någon ful fylletatuering som jag ska leva med resten av livet. Snygg och speciell ska den vara!

Ikväll blir det en massa plugg och Box-träning med Helén!
Har så mycket energi i kroppen som ska bli skönt att få ur mig!!

Fint rum :D

Detta blev då en hel helg till att fixa rummet.
Det är så fint nu!
Igår var det Ikea med mamma och Tommy och sedan bara hem och fixa. Gjorde faktiskt det mesta själv.. Kanske inte det svåraste men i alla fal. Mitt rum består nu nästan bara av möbler från Ikea. Men det är fint. De gör bra grejer och jag gillar deras sortiment och det är huvudsaken. Soffan är vit och det ska bli intressant att se hur länge den håller sig vit.. Nu får ni gärna komma på besök!

Redan igår gjorde jag en liten tabbe med soffan. Jag hade köpt en så fin brun filt och såklart så lägger jag den i soffan,  men vad gör inte den filten?! Jo den luddar som fan och det kommer jag på för sent... Det var bara att fixa idag och det var inte roligt! Fy fan.

Inatt invigde jag och Alex min soffa med en UFC gala. Dock var matcherna inte så bra som hoppats men det var kul ändå. Vi hade bunkrat upp med enerigdryck, läsk, godis och chips så vi skulle hålla oss vakna. Vi hade det minsann mysigt. :) Love you

Inköpslista:
  • Soffa
  • Tv-bänk
  • Hylla
  • Kuddar
  • Filt
  • Ramar
  • Foton
  • Ljus
  • Blomma
Här kommer såklart bilder!


Jag kan tydligen också

Inte visste jag att jag är en sån som ska hålla på och gråta på filmer!?
Men det gjorde jag minsann idag!
Blev tipsad om filmen Million Dollar Baby som gick på ettan ikväll.
Och den var så bra!
Filmen handlar om en tjej som bestämt sig för att ta bälte i boxning. Hon kämpar på ett gym för att få den speciella tränaren som hon hört om. Hon vinner matcher och får köra tittelmatch men det ingen tror kan hända häner..
Säkert många av er som redan sett filmen, men ni som inte har borde se den i alla fall om ni tycker om boxning för det är väldigt många sådana scener.

Godnatt everybody
Imorgon är det soffköp och UFC gala ;)

Yey!

I helgen börjar min ommöblering i mitt rum.
Det ska bli en soffa, soffbord och en tv-bänk + lite smått & gott som hör till så det blir extra fint :D

Soffan jag valt är den klassiska två-sits Ektorp soffan från Ikea. En vit ska jag ha och nu får man även en vit klädsel på köpet! Hur bra är inte det? Då kan man smutsa ner och även ha en ny ren klädsel, men jag spiller väl aldrig?! haha

Soffbordet ska Christopher göra åt mig. Känns skitkul att få något handgjort av honom istället för att köpa någon massproducerad produkt. Mitt aldeles egna bord. Visar en bild längre ned på hur det ungefär ska se ut.

Tv-bänken är inte bestämd, hade kollat på en på internet från Jysk men så var den ful i verkligheten, hittade en annan där som var snygg men var dyrare så jag får se hur det blir med det. En ny ska det bli i alla fall. Känner att min tv-bänk jag har nu inte är speciellt fin. Det är nänmligen ett gamal väggskåp som jag tagit bort luckorna på och satt ben på. Fiffig måste man ju vara ibland..

Dock, är det bara soffan som kommer i helgen men, min första soffa!
Mitt rum kommer vara finare än ditt! Så det så!

   
(Klicka för större bild)

Grattis Tove!

Nu är du också 18 år!
Hoppas din dag blev lyckad :D
Och du glöm inte bort din nya kompis Dicken!!
Gör du det får du med oss girls att göra! haha
Han får ju inte känna sig ensam liksom ;)
Grattis ännu en gång <3


Påsken 2009 på Kållandsö

Bilderna får tala för sig själva!



Bye Bye

DAGS ATT LÄMNA STOCKHOLM IGEN! :D

Nu är det jobb som står på schemat och ikväll blir det övernattning hos Alex kusin Filippa i Södertälje och resan till Kållandsö blir imorgon :)

Ansiktsmasken var jättebra för huden. Dock gjorde den mig till en prickig korv och påskkärring i ansiktet! Men är det inte imorgon man ska vara påskkärring :D Tur att jag har någonting att skylla på då om folk undrar ;)

Sökt sommarjobb har jag gjort! Två stycken :)
Nu hoppas jag att jag får ett av dem..
Jag är så van att få mina jobb, inte söka så det var lite nytt för mig. Har nog bara sökt ett jobb tidigare och det fick jag :d Hoppas på samma tur nu i år igen.




...

Håller på och gör om bloggen!

Uppfräschning



Nu sitter jag här med en ansiksmask pålagd.
Hoppas jag inte är alltför röd när jag tvättar bort den!
Första gången med den här sorten som kommer från Exuviance.
Har hela den serien och den är jättebra, kan jag verkligen tipsa om.
Köpte mina produkter av min moster
Nä, nu ska den snart bort
Hej Svejs!


I´m back

Har inte haft lust att blogga på ett tag.. Men nu är jag minsann tillbaka!

Förra veckan var jag i Torpshammar uppe i Norrland och det var skitbra. Där uppe kan man släppa all stress och alla bekymmer som är i Stockholm. Man har inga planer och man gör det man känner för. Man kan se ut som skit men ingen bryr sig, alla är lika där uppe :D

Påskhelgen ska spenderas på Kållandsö med Alex släkt och vänner. Ska bli skönt att komma bort igen, är jag kanske en landet människa? för jag älskar ju landet så mycket. Hmm.. Det är ju alltid en sån skön stämning och mysigt.


En eftermiddag i Torpshammar

RSS 2.0