Det kan gå fort..

Det är helt sjukt hur fort priser kan stiga. 

Vi har ju bokat resa till Egypten men inte betalt vilket betyder att vi kan dra oss ur innan den 8 februari om vi vill. Vi hade ju hoppats på att den skulle gå ned lite i pris med tanke på oroheterna i Egypten. Men igår hände det vi absolut inte trodde skulle hända, resan upp 4000 spänn! Gissa om vi är glada att vi har bokat :D Fy fan vilken tur man kan ha asså!

Vi hoppas på att allt lugnat sig i Egypten i mars. 

Bara 50 dagar kvar. Hahaha


Resultatet


Made by moi.


31 januari 2011

Shit, imorgon är det Februari, jävlar vad Januari gick fort! 

Första dagen på nya jobbet gick i alla fall jättebra! 

Nu har jag fått schema för hela februari och är redo. Nu ska jag bara lära mig alla rutiner just min avdelning som heter Grodan har samt lära känna alla barnen. Jag hamnde på en småbarnsavdelning där barnen är under 3 år. 

Sen idag har jag varit hos mormor tillsammans med mamma och lämnat en dator till henne. Hon ska lära sig att använda en dator så det kommer nog bli en hel del samtal de kommande veckorna.. :) 

Nu fixar jag mina naglar, det blir så fint :D Ska fota sen så får ni se!

De är bara att stå ut

Jag håller på med designen men har inte kommit på någon perfekt idé ännu så de får se ut såhär så länge..

Skitfult!

Ice Cream



Mmmm jag har fått dirre för glass! I love it :D

Egypten here we come!


Jag skrev ju att jag skulle berätta något roligt idag! Jag, Alex, Christopher och My har bokat resa till Egypten :D Vi har preliminär bokat hos Ticket för att se om priserna går ned tills på måndag så vi ialla fall är garanterade platser. 

Kommer bli sjukt kul och framför allt en otrolig upplevelse! Ingen av oss har varit i Egypten tidigare..Vilket är väldigt kul! Vi kommer bo på Grand Hotell i Sharm el Sheikh som är ett All inclusive hotell.. Hotellet har 8 pooler, flera olika restauranger, ligger precis vid vattnet, har egna klippor, korallrev där man kan snorkla, ja det låter helt enkelt underbart! Om du frågar mig i alla fall...

Vi åker den 22:a mars och kommer hem den 29:e mars! 

Gaah längtar! 

(Och ja vi har koll på vad som händer i Kairo just nu..)

Helg!

Igår var det jättetrevligt hos Alex med en massa härligt folk! En lyckad kväll helt enkelt. 

Idag vaknade vi upp runt elva, så skönt. Tog oss till Farsta och åt lunch samt kollade runt lite. Så skönt att klockan är kvart över tre nu och vi bara kan slappa en lördags eftermiddag :) Ikväll blir det phest hos Adam och Anton i Rågsved! Kommer bli grymt kul :D 

Nu ska jag fixa mina naglar med lite nya saker jag köpt ;) 

Bjuder på en fin bild jag tagit idag. 


I-landsproblem

Hey!

Jag måste skriva om att det var sjukt mycket människor på tunnelbanan klockan åtta imorse, hände något speciellt i stan runt halv nio?? Man börjar ju undra när folk inte kommer på i Sandsborg för att det är fullt på tunnelbanan! Jag som trodde det var som värst vid sju på morgonen.. Inte nog med att det var smockat, jag hade sjukt tur och fick en sittplats MEN nån jävel hade glömt att han hade en ryggsäck på ryggen och tröck den rakt upp i mitt ansikte! Jag höll på att bli gaaalen, hade jag inte gått av på gullmars skulle jag ta me fan frågat om han inte viste att han hade en ryggsäck på sig???! Ibland förstår jag inte hur folk tänker! 

Jag hade även ett annat problem imorse när jag skulle ta på mig bh:n. När jag ska knäppa den så tjänst det så tajt, jag tänker att jag har väl gått upp i vikt (eller så har bh:n krympt i tvätten) och knäppte ihop den. Sen när jag ska vrida den och sätta upp den på brösten täcker den inte ens över bröstvårtan.. Då började jag fundera och kollar mig i spegeln.. Den är sjuukt liten och mina bröst hade då inte växt under natten.. Kliar mig lite och går och kollar i lådan igen och där ligger det en lika dan bh. MIN SYRRA HAR KÖPT LIKADAN! kul. 

Idag har jag i alla fall jobbat och det har varit sjukt jobbigt. ALLA barn skrek idag. 

Nä nu ska jag kolla på TV, ensam ikväll igen. Älskling spelar match. Men imorgon då misann blir det fest för babe! :)


Längtar!

På torsdag (3/2) ska jag göra en sjukt rolig grej :D Vad, får ni veta då. Åh jag längtar så mycket. önskar att Jessica kunde hänga med bara, men någon annan ska vara ledig samma dag!! Så jessica du får bli sjuk dagen innan så du måste sjuka dig ;)  

Och på lördag kanske jag även kommer berätta en annan sak! Åh, blir det som planerat och det löser sig så kommer jag bli såååå glad! 

Nä nu ska jag sluta göra er nyfikna :D

En soft onsdagskväll i Januari

Klockan är tio över tio och alla i mitt hus har gått och lagt sig. Det är då ett nytt rekord! Inte ens när vi var små och skulle resa och kanske gå upp runt fyra på morgonen hade alla gått och lagt sig tio över tio! Men jag gillar det. Det är bra för nu går jag också och lägger mig i tid. Det är ju inte direkt kul att vara vaken ensam.. 

Den här veckan jobbar jag på en förskola i Enskede gård. Jobbade även där i torsdags. Två dagar kvar där nu sen är det dags för ett vikariat på 1 månad på en förskola i Gubbängen. Perfekt! 

Fick ett par supermysiga tofflor av mamma och Tommy i julklapp som jag bara måste visa er :D Finns på bild längre ned. 

Såhär mysigt hade jag det!








Grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag för det är alex födelsedag! Idag blev min kille 20 år :) Ikväll har vi ätit god middag och fikat tillsammans med Helen, Magnus, Adam och Elle. det viktigaste av allt är att alex är glad! På fredag blir det mer kalas för min kille! :) Älskar dig Alex <3

Godmorgon


Idag vaknade jag upp helt klarvaken kvart i tio och har inte kunnat somna om. Istället har jag legat kvar i sängen och tagit fram datorn och bara myst.

Idag ska jag träffa Linda för promenad, ska bli jätteskönt! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Tänkte gå upp nu och äta en god frukost. Om det finns något gott hemma såklart.. Vi får se vad det blir ;)

Btw, Ikväll är det Solsidan :D

Som sagt, kommer inte på någon rubrik

Seg lördagsmorgon

Sov ut riktigt länge idag och gick upp klockan tolv. Nu har jag käkat frukost och ska snart hoppa in i duschen sen blir det kalas. De är tre i släkten som fyllt år så idag firar vi allihopa halv fyra. Vad jag ska göra innan det vet jag inte.. Städa rummet borde jag göra men det är så tråkigt när man inte är på humör för det. 

Ikväll kanske jag ska träffa Sanna vilket var jättelänge sen! Men vi får se vad som händer. 

Någon snäll själ där ute som skulle vilja fixa min design??

En vanlig fredag

Jobbat 12-16 idag på Sickla i Kungens kurva. Sedan träffade jag Jessica i stan för att göra några ärenden! Ni kommer få veta vad de var för grej om två veckor ;) 

Jag har länge varit ute efter en väska och med väsk.experten Jessica hittade jag såklart en väska! Sjukt snygg, tycker bara om den mer och mer. Och ja, jag har kommit på att den är diarre brun men jag tycker det är fint! 


Torsdag 20 Januari

Vart har Januari månad tagit vägen?? Shit vad fort den gick...

Här om dagen fick jag ett ryck och sökte två jobb, jag tror jag skrev det här i bloggen. Men jag berätta inte vad det var för jobb. Det var iallfall jobb som dagisfröken (kallas nu för tiden förskolfröken) och de hörde av sig igår och meddelade att jag kan få jobba som vikarie när det behövs. Vilket jag tyckte lät jättekul, självklart är jag ute efter heltid men man får ta det man får! 

Det tog inte lång tid tills de ringde. Igårkväll fick jag samtal om jag ville jobba imorgon (torsdag) och självklart ville jag det! Så jag har nu jobbat som dagisfröken på Bägersta Gård (ett dagis i Enskede Gård) idag. Och ska nu jobba där hela nästa vecka också :) 



J övar på att fota



Så nå, vad tycks? Jag tycker då dessa bilder blev otroligt fina! Sen att det krävdes en hel del försök de ska vi inte bry oss om.. Resultatet blev snyggt :D Nu ska jag fortsätta lite tror jag, ska försöka lära mig fota med snygg makro eller vad det nu kallas, jag ska söka lite på internet ;)

Onsdag

Godmorgon

Idag är det så fint väder ute, härligt! Nu ska jag till tandläkaren och fixa min bettskena för en sista gång. Sedan ska jag träffa mamma och så ska vi åka iväg och köpa ännu en present till min älskling som fyller år på måndag! Jag ska visa er presenterna jag köpt på måndag för annars kommer Alex se vad det är för något.. 

Jag skrev förra året att jag skulle avsluta mitt ärende med tån. Och än idag har vi inte lyckats få tag i någon som vill ta på sig detta, min läkare har nämligen gått bort. Och det är ta me fan omöjligt att få tag i någon som faktisk vill hjälpa mig. Nu fick mamma ta över och ringa, för jag orkar inte bli kopplad mera! 

Hur svårt ska det vara att få tag i en läkare?

Dinner

Nachotallrik till middag, yammi. Älskar tacos..


Måndag 17 januari 2011

Jag kommer då aldrig på någon bra rubrik.. som ni säkert märkt! 

Nu har jag sökt två jobb. Här ligger vi inte på latsidan inte. Det är då minsann inte lätt att söka jobb om du frågar mig. Man måste skriva ett personligt brev till varje jobb man söker och det tar då lite tid att få fram rätt formuleringar och få med allt som man kan tänkas behövas för just de jobbet. Idag blev det två stycken. Det känns då bra!

Någon promenad har de då inte blivit. Vädret har varit så tråkigt!


Måndag

Inget jobb idag heller..Har inte någon tid på cervera just nu. Bara när det behövs. Vilket känns tråkigt. Jag vet inte vad jag ska göra på dagarna längre. Det är för långa för att fylla ut med att göra ingenting. Idag vaknade jag klockan tolv. Kul. Not. Nu ska jag ta mig en frukost och sen får vi se vad som händer. Blir nog en promenad och lite träning. Kanske till och med en löprunda! Men de vill jag inte lova för mycket om.. Nä frukost var det.


Söndagstankar

Det var så skönt att komma ut att gå idag, hade mina 1 kilos vikter på anklarna och satans vad bättre det känns än att gå utan. Det ger så mycket mer, vilket jag gillar.

Men jag har nu kommit på att jag VILL börja träna på Friskis & Svettis igen... Man får sådan motivation av att träna i grupp vilket jag vill göra. Gå på cirkelfys, box, spinning ja allt som jag faktiskt tycker om att göra! Sen drömmer jag såklart om att ha en personligtränare men de får bli när jag är miljonär.. Nu är frågan bara -Har jag råd med 300 spänn i månaden? Nu ska jag ta mig en rejäl funderare :D 

Man vet ju aldrig om det kommer in pengar på kontot varje månad när man inte har fast jobb.


Ledig helg.

Dagen har jag spenderat tillsammans med Mamma och Tommy ute på villovägar, bland annat köpte jag en till present till min älskling och så köpte jag ett par efterlängtade termobyxor till mig.. Har velat ha ett par hela vintern och nu äntligen slog jag till! Sjukt snygga, visar bild imorgon då jag ska inviga dem. Jag ska minsann ut på power walk med nya vikter som jag fick i julklapp av mamma och tommy. Nu ska jag FÖRSÖKA börja med träningen igen.. Det har varit väldigt dött på den fronten på senaste tiden. Inte bra! Nä nu ska jag försöka övertala mannen bredvid mig om att vi ska sova.. 

Imorgon börjar Solsidan 20.00, längtar! :) 

Godnatt.


Winter´s Bone

Det blev en film som heter Winter´s Bone idag som jag starkt kan rekommendera. Det är film man måste hänga med hela tiden och missar man något är man körd. haha nä men häng med säger jag bara då blir det en skitbra film :) Skådespelarna var sjukt bra, hela filmen var bra gjord. Du måste se den för att förstå vad jag menar helst enkelt! 


Booring

Okej det är dags att fixa med header, jag vet. Men jag har inte orkat tänka på det för jag vet inte alls vad jag ska ha för bild/bilder.. Någon som har förslag på vad jag kan göra?? 

Och vad har hänt med alla kommentarer hörrni??

Fredag.

Idag har jag varit i stan med älsk och jobbat. Vi tittade runt en del och åt på Donke, så gott! haha det var så länge sen. Sen i Sickla innan jobbet köpte jag en liten present till babe som fyller 20 snart och en vårjacka till mig själv. Nu blire film och glass :)

Vårjacka fån Stadium 150 spänn på REA

I love my style

Jag fullkomligt älskar inredning som ni säkert märkt vid det här laget om ni följt min blogg. Och i förrigår var jag på IKEA och shoppade lite nytt och fräscht! Ni ska få se :D

Min sovhörna. Köpte tyg, sydde och satt upp helt själv!
Ny lampa i mitt fönster
Min snygga TV- bänk får vi inte heller glömma
Nya snygga ljuslyckor med STORA stearingljus
Mys ensam ikväll framför TV:n och datorn

Original High Five

Igår jobbade jag mellan 12-17 och sedan träffade jag Alex, Helen, Jörgen och Adam och åt kinabuffé och firade Helen som fyllde X antal år! :D Sen var det spelning på G. Original High Five skulle upp på scen och det var skitbra som alltid. Kameran hängde såklart med så lägger upp lite bilder ;) 

Idag har jag jobbat mellan 12-16 och sedan STÄDAT mitt rum.. 





Alla är då inte normala...

Myskväll med favvotjejerna

Idag kom mina kära vänner och mötte upp mig på jobbet efter att de varit på en liten shoppingrunda så åka vi hem till mig och åt gott och kollade på film och bara hängde med varann. Precis som förr! Saknar tiden från plugget då allt var så mycket enklare.. Men men nu ska man växa upp! 

Nu har jag i allafall laddat upp några bilder från igår :D Åka skridskor är så kul! Tack Jessica för att jag fått dina grymma skridskor!



Fredag.

Wow, jag hade lyckats med mobilbloggningen! Jag blir förvånad över mig själv.. Men det var visst inte heller så svårt som jag trodde det skulle vara :D Dock så kostar det så vi får se hur mycket jag kommer att göra det ;) 

Inatt somnade jag inte förrens vid fyra och vaknade nu vid halv ett.. Det var den dagen. Jag ska jobba 15-20 idag på Cervera. Det är inte alls lika mycket tider som i november och december så nu söker jag jobb igen... SUCK

Nä nu blir det lunch med älsk.

Bilder kommer ikväll..

Första testet på mobilblogg!

imag0423 (MMS)

Första testet på mobilblogg!


Spontan skridskoåkning

Vid middagen ikväll kom Adam och Elle in och skulle hämta skridskor för de skulle åka i Kungsan som var stängt! Så vi bestämde oss för att åka till Enskede IP allihoppa och åka istället! Hur kul som helst :D Såklart hade jag med mig kameran men kan inte ladda över bilder nu.. Väntar på en adapter till minneskortet! Det är ju inget vanlig minneskort.. Suck. 

Men imorgon kväll får ni minsann se bilderna! 

Nu blir det film och mys med älskling.

Första dagen med kameran

Lite testbilder. Alla tagna av mig.

Detta är en jättefin skål från Georg Jensen.


Testade att använda super mycket blixt


En närbild på en mandarin 


Min babe


Och såklart en Ego bild måste prövas att tas


Min nya pärla

Igår kom min nya kamera hem som jag beställt! Det tog knappt två dagar att få den, helt underbart! Så gårdagen fick ut på att hitta ett perfekt minneskort som klarar att spela in i HD. Så nu undrar ni säker vad det är för kamera jag köpt?? 

Jag har köpt Sony Cyber-Shot HX1 som jag betalade 2990kr för på Cyberphoto! Och minneskortet var ett 8GB och kostade 399kr, köpt på Net on net.

Så nu kommer det börja bli uppdatering med bilder! Ni ska ju få se vad jag lär mig nu.. Jag känner att jag måste göra om bloggens design nu bara!



RSS 2.0